- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко саднат ;сс
преди малко гледах Здрач 3 и там имаше някой сцени които ме разчувстваха..
а най гадното беше че дори и да е филм... как главния герой се застъпи за приятелката си ... как беше готов на всичко заради нея.... (личи си че не съм голям фен ;дд )
Някак си и аз искам да имам такова момиче до мен !
Имам си най добра приятелка за която съм готов на всичко...
Но искам да си имам и сериозна приятелка... а на сичкото отгоре не съм некъф еблив пич... търса си сериозно момиче....
и заради този филм ми я някфо саднато,....
темата я пусках защото исках да споделя с некой... защото и двамата ми най добри приятели не са в града и няма с кой !!!![]()
Неадекватност и глупост.
Филми с такива идеи са гавра с младите хора, които им вярват като на приказки на дисни.
Смерт за Стефани Майер, Бела и блещукащия инвалид и лъжливите мечти, които раздават.
Не е като да кажеш, че няма телефони...
Еми пич кво да ти кажа... момиче няма да си намериш като стойш зациклил пред компа или гледаш някой филм, а и тея работи не стават тогава когато ти скимне... на мен ми се наложи да чакам 5 години докато си намеря сериозна приятелка.
Иначе споко ако ти не намериш щастието то ще намери теб!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Не правете филми, П.Л.С!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Тея филми са промивка на мозъците. Тея, ако се чукат на мост, и вие ли ще го направите? Филмът НЕ Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, дори да е по действителен случай, а тея историйки на Стефани Майър ме убиват. Слушай - сериозна приятелка няма да си намериш лесно, все пак затова е сериозна, да не се връзва лесно![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
смени филма
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да ви го завра тоя здрач в...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Спри да гледаш такива филми - развалят ти представата за мъжете/жените и любовта (от личен опит)
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Боже, Здрач могъл да предизвиква чувства ?
тръгнал си по левия тротоар майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от soul1199
Едва ли ше намериш сериозно момиче, то всичко курвентии, успех все пак!
хЪх...