- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Плюс/Минус Re-loaded
- много е гадна мазна проклета отвратителна и казах ли гадна..
+ ми не
+ не ме дразни, умна е за възрастта си
- лигави се доста
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
+ не се лигави много, пони е![]()
+готена е
+ ще ходи на концерта
- не иска да ме вземе![]()
+ ...
- НЕКАФ ФЕЙК
+ добро детенце ми се вижда..
- няма
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
+Готина
- няма![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
+ добро дите
- не иска да играе цс с мене![]()
+ музиката
+ печеняга е
ъпп ъппп ;дд
+ готин ми изглежда
- ...
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
+ хубава
- винаги ме игнорира, като й пиша за цс ;( Има нещо... не знам как да го обясня.. Струва ми се мрачен човек
Първоначално написано от stayh1gh
offtopic: Ти все ми пишеш за цс , когато е изникнало нещо и не мога да пиша ..утре ще играем ,обещавам ти.
![]()
+ готина, забавна ..
- като споменахте ЦС си спомних, че е по-добра от мен (това е '-')![]()
+ свестен е
- никът
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...