- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Плюс/Минус Re-loaded
+ Забавен е, харесва ми да му чета коментарите.
- Малко неразбираеми бъзици пуска понякога.
+ адашка ми е
- "Тори" е най-гадното съкращение на прекрасното Виктория
+ обица панди <3
- не го/я знам
+ артси (и то успешно)
+ доста _sane_ в някои аспекти
+ сладка
+ емпатична
+ няма склонност към негативни/гадни емоции, мисля
- не се мисли за мн умна и/или не опитва да е такава
- струва ми се, че няма интерес към знания и анализ на всичко
- струва ми се, че няма силни амбиции за успешност/власт и оптимизация
Плюсовете и минусите са по моите разбирания, някои биха видяли негативните ми неща като позитивни.
Бих казал доста добре, имайки предвид невъзможно високите ми стандарти.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
+ Добрият Зарко, който ме тероризира с лоши съждения за да ми размърда пипето. but appreciate it (=
+ Винаги ме забавляват постовете ти. И дори с времето ми е направило впечатление, че поне като характер във форума, почти нищо не си променил.. и това ме радва (=
- Не знам, може би в момента не се сещам за такъв, а не ми се излиза от сериозната фаза. Дерзай!
^
Относно минусите, които посочи в мое лице - в първият до някаква степен си прав, много хора са ми казвали, че имам потенциал, но винаги в крайна сметка "каквото си надробиш, сам го сърбаш".
пс; извинявам се жаргона
Мисълта ми е, че съм неуверена, а често и губя интерес към дадено нещо. Рядко и довършвам такива, което си е не минус, ами минусИЛИЕ
Само с последният (трети минус), не мога да се съглася - ние телците сме природни властващи, но както казах в моя случай, винаги си гоня целите, но не докрай :д
+рисува уникално- развивай се повече :д
+умна пичка, може да си говориш на доста интелигентни теми с нея, без да ти свърши приказката
-много притеснителна ми се струва
-микрофона и е ужасен :Д купи си нов, струва 8 лв.![]()
*сън*
Нати, ще ме извиниш, но ще пиша офтопик (също така ще те предредя :Д кекекекекекек)
Хм, всъщност съм се променил много, но предимно в повърхностни отношения. И все пак очаквах повечето хора да видят драстична промяна.
Не настоявам, че в действително имаш потенциал - не знам дали имаш. До момента само ми се струва, че не се стараеш да го прилагаш в интересни(за мен) насоки, ако имаш такъв. По-конкретно става въпрос за приоритети - дали предпочиташ да правиш приятни неща, или важни неща. Или поне приятни неща с мислене, например програмиране.
Относно третия минус - може и да греша, обикновено такива амбиции наблюдавам комбинирани с техническо/математическо мислене и това води до ясна дефиниция на цели в живота и задълбаване в тежка психология и сейн поглед над нещата - всъщност май доста съм се разглезил :Д но аз например целя безсмъртие (поне в началото, не задължително *завинаги*) и сериозно съм се заел да опозная и оптимизирам (променя) мозъка си по доста начини, тъй като мозъците ни са предимно оптимизирани за оцеляемо репродуктиране във времената в които хората са били диви животни - и то с не много висококачествен оптимизационен процес.
Бих те взел за съконспиратор ^^ поне trial.
П.С. Не знаех че си неуверена. Интровертност?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
+има аватар на Уили Уонка
- много дразнещо спами
мн е злобна понякога няма да я коментирам даже
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
+оригинален е
-твърде груб понякога
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
0 не я познавам
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР