.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Вашето мнение

Така, искам да разбера според вас на колко години е нормално човек да започне да ползва фон дьо тени,пудри,ружове....?

Град
    Шумен

Re: Вашето мнение

колкото се може по късно .. или никога
    мое мнение
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^+1.

Доста млади девойки го ползват, за да прикрият пъпки, но нищо не става. Той се използва, за да се заравни тена на лицето, тоест за жени 30+ които вече имат различни петна или белези. Една приятелка използва фдт, има доооста пъпки,но когато и засъхне по лицето пъпките се личат, явно не използва качествен фдт и той става като все едно се е нарисувала с водни бои (кожата и стои като суха). А за да се прикрият пъпките,трябва ти поне 1мм покритие и стои като маска. Аз лично не ползвам и НЕ смятам да ползвам по 2 причини 1- когато ми дойде времето и имам нужда да се прикривам, тогава, не да се състарявам от сега. 2- имам лунички и няколко бемки по лицето - като сложа фдт доста си личи, аз неискам да ги прикривам, а иначе трябва да го остранявам, точно там където са ми се появили. Харесвам си лицето естествено и се надявам то да запази младостта си още дълги години наред.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на vagarious

Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    мое мнение
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    ако има проблем с кожата(белези от пъпки и т.н)и имаш комплекси заради това по добре да ползваш но да е медицински(виши,авен и др.,смъсал по лек да не запушва порите),но ако го ползваш просто за перфектен грим или за по-хубав цвят на кожата да не е всекидневно,а примерно само като излизаш,не е хубаво всеки ден ако нямаш големи проблеми с кожата и искаш да прикриеш несъваршенства.

Знаеш ли какво, ако инвестираш всички тия пари които даваш за гримове и фондьотени в качествена почистваща козметика, или за акне, или за матиране, или какъвто там ти е проблема, след години няма да имаш нужда от грим за да скриваш каквото и да е било.
    Мисли в перспектива =]

По въпроса - колкото по-късно, толкова по-добре. Забелязала съм ,че в един момент става малко едва ли не като дрога - не можеш да излезеш без да си се шпакловала едно хубаво и смяташ ,че си ужасна без грим. Става ужас..

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Супер фен
    Град
    София
    Незнам, вредно е за кожата ранното ползване на фдт, пудри и каквито и да е такива продукти! Но за пъпките - има си и други продукти, с които да е прикрият!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Напълно съм съгласна с мнението на Vannesa . Веднъж започнеш ли го, няма отърване, започваш да си мислиш, че без да си се намазала с няколко пласта си отвратителна.А то е точно обратното.
    Фондьотена е за възрастни жени, с неравен тен и разни кожни проблеми , а не за още млада и красива кожа на 15-16 години. Ако има пъпки вече, както казаха - професинална козметика, незапушваща порите
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Точно така,момичетата си изграждат комплекси..трябва да кажа че фон-дьо-тенът не прикрива пъпките,те са издадени над кожата,как ще ги покрие?! А просто потъмнява лицето и момичетата като свикнат да се гледат така и като си свалят грима си мислят,че не приличат на нищо..и оттам още млади млади почват да имат бръчки..който не слуша си пати от собствената си глава. Аз съм адски доволна от този продукт,препоръча ми го една козметичка и наистина като си намажеш лицето и някакси започваш да чувстваш свежест

• Обичай,за да те обичат! •

Според мен не е нормално тийнейджъри да използват такива продукти, тъй като кожата ни е млада и ма кар да имаме пъпки, то те даже и не се скриват с тези фондьотени и тем подобни.Такива продукти бих използвала чак когато започна да имам бръчки-тогава поне ще има какво да крия и кожата ще ми е по-стара и ще се нуждае от разкрасяване...Сега на тази тийнейджърка възраст бих използвала такива продукти само при мноооого важни случаи, като например ако ходя на сватба, ако съм абитюрентка и ....

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Веднъж на излизане от класната ми стана видях една малко момиченце да се цапа с фон дьо тен пред огледалото в коридора на училището. Попитах го кой клас е, а то ми отговори седми.. СЕДМИ! Това дете на 12-13 годишна възраст беше без нито една пъпка, с толкова хубаво личице и кожа. Разбира се му казах, да не се маца, но едва ли съм повлияла.. Вероятно майка му не му дава и то се маца на училище..

Отвратително ми е да видя хубаво момиче намацано като клоун. Особено смешна картинка се получава като не е уцелен цветът на фон дьо тена. И аз като повечето смятам, че тази козметика е за по-възрастни жени, а не за тинейджъри.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    ^
    оле ужас седми клас нормални ли са днешните деца макар че имам една моя приятелка и тя се цапа с ФДТ някъде от 7 клас ужасни са ФДТ-ите ако не е качестваен ти излизат пъпки и започваш да се цапаш още повече те за това като почнат и не могат да се спрат да го използват

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Както казахте "като дрога е". Не мога, просто не мога без фон-дьо-тен. Мразя кожата си. Бяла съм и пъпките ми са червени и се вижда ужасно много, просто не мога да се гледам без фон-дьо-тен. Така завиждам на момичетата, които нямат нужда от фон-дьо-тен. Аз просто не мога ..

Не е хубаво изобщо да се почва да се слага фон-дьо-тен.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Така е има момичета който имат хубава кожа но просто с фон дьо тен се виждат по хубави и свикват..не е нормалко от 7ми клас както каза да се цапаш..разбирам ако момичето има много белези и има страшни комплекси и едва ли не го е срам да иде до магазина,тогава да може да си купи някакъв на медицинска козметика(както казах по горе),но иначе не...

Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    мое мнение
    Моята козметичка казва че фон дьо тена е храна за пъпките.Така че е по-добре дасе ползват пудри.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Според мен не зависи от възрастта колкото до това какво трябва да се прикрива и подчертава ..

Предпочитам пъпки, сенки под очите и други подобни да се премахват вместо да се замаскирват или ако наистина няма спасение от тях да се ползват продукти с лека текстура с колкото се може по - малко химия в тях ..

.. изключително грозно е когато фдт не е с подходящ цвят, лъщи, в големи количества е или е като брашно по лицето ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си