.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Харесват нея

Здравейте! Искам да ви споедля нещо. Аз съм на 13. Имам една приятелка с, която сме много добри приятелки от втори клас, но винаги съм изпитвала нещо като завист към нея. Тя всеки ден е навън (в една компания сме), излизам само петък, събота и неделя а иначе по цял ден уча, а пък имаме еднакви оценки Всички я харесват и момичета и момчета, а пък мен не чак толкова. Дали е заради това, че съм откровена с хората?! Помогнете ми да преодолея това чувство, защото не знам вече какво да правя Благодаря ви предварително!

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако ти самата не можеш да си
    помогнеш - ние няма как да ти помогнем..
    Просто се опитай да не мислиш за това,
    живей си живота,учи - забавлявай се ...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на radeberger
    Може да е по-хубава на външност. Може да се държи по-отпуснато. Не знам. Намери си грешката.

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от sladykgryah97
    Здравейте! Искам да ви споедля нещо. Аз съм на 13. Имам една приятелка с, която сме много добри приятелки от втори клас, но винаги съм изпитвала нещо като завист към нея. Тя всеки ден е навън (в една компания сме), излизам само петък, събота и неделя а иначе по цял ден уча, а пък имаме еднакви оценки Всички я харесват и момичета и момчета, а пък мен не чак толкова. Дали е заради това, че съм откровена с хората?! Помогнете ми да преодолея това чувство, защото не знам вече какво да правя Благодаря ви предварително!
    Не те познаваме и о4акваш да ти кажем защо я харесват пове4е нея
    а пък теб не толкова да не е някоя ебавка

Мега фен Аватара на xoxi
    Сигурно защото има по-голямо самочувствие от теб.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Lap of Gods
    Не може всички да те харесват.

You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
    I hate you ain't it true I hate you and everything you do.

Leeeeeeeeroy Jenkins!

ChildofBodom, разбира се, че не може всички да ме харесват, но нея всички я харесват.

Radeberger, честно казано двете сме горе-долу еднакви на външен вид, дори често хората ни питат дали сме сестри

Все пак благодаря ви за мнението!

В този случай значи визията не е определящ фактор. Замисли си, дали не караш другите хора да бягат от теб заради характера ти?

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

прикачи снимка на теб и приятелката ти ;p и ще преценим .

Град
    Плевен
    Мен ме харесва почти всеки....но само на външен вид
    от класа ми вече двама ме харесват
    Но който ме е опознал до сега никога не съм му харесвала.....щото съм малко по странна от другите и мисля по различно..

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

ами значи моята приятелка от първи клас винаги повече я забелязваха имала си е гаджета ,, повече я харесваха и т.н. а аз нито гадже съм имала.. нито са ме забелязвали и харесвали толкова много .. но вече станахме на 12 и разбрах че е по добре да си по-тиха и по да не се отваряш.. нищо че не те харесват и не ти обръщат толкова много внимание другите в компанията.. по-добре бъди себе си и не се опитвай да угодиш на всички .. защото евтината стока всички я търсят .. ти си познаваш приятелката, но недей и завижда, защото и теб ще почнат да забелязват..

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Но който ме е опознал до сега никога не съм му харесвала.....щото съм малко по странна от другите и мисля по различно..

аз бих опитал :P
    харесвам страмните неша :d

задача : Открийте 5-те разлики

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA

аз бих опитал :P
    харесвам страмните неша :d
    абе .. high volOtage ти странните или срамните неща харесваш , защото от твоя богат речник бълват невероятни думи и изрази , на които дори Кирил и Методий биха завидяли ..

Ами не мисля, че проблемът е в това, че си искрена. Не е хубаво да й завиждаш. Съмнявам се, че ако има нещо за споделяне ще може да се обърне към който и да е от тези, които я харесват, така че не виждам особена полза от тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си