- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Есета, Домашни и др. на Английски Език
Пиша всякакъв вид текстове и задания на английски език като заплащането зависи от дължината на есето(заданието).
А аз си помислих, че предлагаш помощ ...![]()
I'm inlove with a criminal...
Bih pomognal na vseki ako ne e neshto otnemashto mnogo vreme :P poneje se zanimavam s dosta raboti i nqq po4ti free time :P
Пиша всякакъв вид текстове и задания на английски език като заплащането зависи от дължината на есето(заданието).
Когато някой търси помощ за нещо едва ли би платил ...
Emi pri nas se pishat dosta seriozni eseta i dokladi za koito mnogo hora sa gotovi da platqt![]()
И какви пари ще искаш за есе на тема Violence in computer games and TV programms leads to violence in society ? Около 250-300 думи.
Сорка, ако има грешчици, бързо пиша, че има разни работи пред клавиатурата, които ми пречат.![]()
5 lv :P
Брех.Аз само питах де, не че не мога и сама да си го напиша, но чисто информативно да си знам.
А как получаваш парите? И как даваш есето? Или каквото там напишеш?
МхмЕсетата се пишат на Word и се пращат по поща, а парите се пращат по банкова сметка като 3,50 са в моята сметка и оклоло 1 лев струва банковия транзит :P
Ако някога имаш нещо важно за писане или просто нямаш време ще се радвам да помогна![]()
Е, мерси за предложението все пак, аз просто исках да разбера информативно кви при би взел.Иначе помощ по английски не ми е нужна, тва ще ми е матура .. остава и да имам проблеми с английския.
![]()