.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Kaкво

Kaкво

Здравейте, така госпожа ни скоро има рожден ден. Чудим се какво да и подарим. Ние сме 19 деца събрали сме по 4лв на човек и общо 76.00. Миналата година и купихме торта беше много яко прекарахме си добре но тази година. Искаме нещата които миналата но по различно... според вас... идеи?

Малей вие кво 2 клас ли сте,ве...подаръци за госпожата Ми купете тая година за вас кола,а за нея бира да се покефи жената :P
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Цитирай Първоначално написано от arizona
    Малей вие кво 2 клас ли сте,ве...подаръци за госпожата Ми купете тая година за вас кола,а за нея бира да се покефи жената :P

ami az pitam za ideei ne da se bazika6 !!!

Град
    Plovdiv майна
    Абе тва е прекалено 76 лв. Много пари са тва кои клас сте защото ми е странно наистина подараци

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Ами примерно един огромен букет от 19 рози и снимка на класа ви с някоя хубава рамка , мисля че е добра идея за подарък.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Ами примерно един огромен букет от 19 рози и снимка на класа ви с някоя хубава рамка , мисля че е добра идея за подарък.
    И на мен ми харесва като идея
    Иначе ние в 4-ти клас... на тогавашната ни класна й бяхме купили едно огромно плюшено куче. Много се зарадва, че даже и се разплака
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    И на мен ми харесва като идея
    Иначе ние в 4-ти клас... на тогавашната ни класна й бяхме купили едно огромно плюшено куче. Много се зарадва, че даже и се разплака

Оооф ниее какво ли не сме подарявали. В 4ти клас на старата ми класна ваза и фруктиераа... После помня в 7ми клас ( след 4ти клас се преместих в ПМГ-то и от тогава съм си с една и съща класна) лаптоп й купихме ... В 8ми на г-жата по английски голям букет с торта и балонии.. На наш'та и разни бижута сме и купувалии.. Абеее като цяло баяя солидни подаръци.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

ami i spored men sa mnogo no kakvo da pravq u6 nali e poolsledna godina... kakvo li nesme i kupili .. stolche za uchebnici,spisaniq,chanta,serviz no ne se 4ak trogva taka .. minalta godina be6e spr qko az bqh didjeq i puskah neiniete lubimi pesni poru4ahme torata tancuvahme,pqhme,iskame pak ne6to takova no po razli4no da ne se povtarq za tova se obru6tam kum vas

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Кирилизирай си до утре всичките постове посредством бутончето "редактирай" защото иначе ще заключа темата. Правилата в сайта са ясни - никаква латиница.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си