- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете.. : ((
Ми започвам отначало ..
Познаваме се с момчето отдавна..преди учехме в едно училище, но го харесваше една съученичка пък и тогава не беше толкова готин![]()
Лятото си писахме няколко пъти и той ми призна че ме харесва.. уж щяхме да излизаме ала бала..ама не успяхме..
След време той тръгна с няква мърла която не струва нищо..ходеха около 2 месеца и не знам какво му е направила тя но му стана незаменима..![]()
Докато ходеха ни пак си пишехме..
СКЪСАХА![]()
Пишехме си, споделяхме си..няколко пъти АЗ съм му предлагала да излезем, но все имаше някаква работа..или на мач ще ходи или на тренировка или на село...![]()
Няколко пъти се случи да се видим на спирката..но нищо не сме правили..нито сме се прегръщали нито целували..
Преди няколко седмици му писах и беше ядосан и го питах к'во му е..Почнахме да се караме..казах му "Аз давах всичко за тебе тя какво ти даде.. ? " и той ми отговори "Всичко" ... Какво може толкова да му е дала тя..Питала съм много негови приятели..Не..не са се чукали ...
Пък и той не е като другите..не би тръгнал с едно момиче само заради това..
Сега пак сме добре..ноо..много съм объркана не знам какво да правя..пак си пишем като се видим се поздравяваме но той толкова ме нарани със своите думи..Не знам какво да правя..
Някакви идеи..Как да се държа с него..![]()
0bичам те..* [h]
Какво да правиш ли ...? Порасни.![]()
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от Jessie
Пфф .. !! Темата е отворена за да ми кажете какво да правя не за да ме тропате..ЯСНО![]()
0bичам те..* [h]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма да ми държиш такъв тон ве, ЯСНО ли ти е ?!![]()
![]()
![]()
Ако имаше ПОНЕ 14 години и сама щеше да знаеш какво да правиш...![]()
![]()
![]()
![]()
Хванали се две дечица да си мерят акъла.
Пълен леш.
Първоначално написано от Jessie
имам 14 спокойно..ти си последния човек който да ми казва какво да правя..питам за съвети не за това да ми казвате какво да правя..![]()
0bичам те..* [h]
Добре бе..многознайковци..като сте толкова големи и толкова опитни аре да ми кажете какво да правя а..![]()
0bичам те..* [h]
Ето ти съвет:
Когато някой може да си позволи да те нарани с думи и дела веднъж, той може да го стори пак и после да потрети и т.н.
прави си изводите.
Многознайковци сме, да. И кво - на 15 ли си ?![]()
![]()
![]()
Пусни му пък ..![]()
![]()
![]()
![]()
Какво ли може да му е дала ?
- Любов,обич ? - Не може ли да е
това ? Щом тя е станала незаменима за
него - явно доста силно обичаро момичето
и държало на нея...А докато с теб нещата
са различни - той те има за приятелка..
Преди те е харесвал,но е било МИНАЛО - тогава
не си го оценила..Твоя вина - както и да е..
- Какво да правиш ли ? Продължи да си
живееш..Той няма да е единствения,който
ще срещнеш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По някакъв начин, с който не показваш колко злобна, завистлива и комплексирана си. Независимо какво е било момичето, въпросното момче си я е обичало и толкоЗ. Коя си ти, че да раздаваш етикети на този и онзи? И защо ще я обиждаш? Защото не си ти на нейно място ли?
Явно момчето не те е харесвало особено, намерило е нещо по-добро, преодолей го.
Мъж хапе въдицата когато му се дава секс на поразия !!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Много точно казано.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Разбирам,че ти е тежко,но за толкова време се предполага,че е трябвало да си разбрала ,че това момче не те възприема по начина,по който на теб ти се иска.Ти може да му свалиш всичките звезди,но една нейна усмивка за него може да бъде всичко.Това е любовта-без абсолютно никаква логика,без правила,нелогична,красива, мопомрачителна и необятна.Не се притеснявай-някой ден и ти ще намериш щастие(даже някой ден той може да реши че иска да е с теб),но за сега спри да се унижаваш така...
I can't stop myself from loving you <3
Не го отразявай известно време..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Много е тъпо да питаш ' по - добра ли е от мене ? ' или нещо от сорта.. ;хПървоначално написано от nillz
Изглежда ,че той не те харесва.. тежко ти е ,но предполагам ,че е така..
На колко сте ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Пича не е заинтригуван от теб. Може би те приема като нищо повече от приятелка. Явно ти го е показал с безкрайните извинения, за да не излезете. Едно момче, ако има интерес винаги ще намери начин. При момичетата не е така, но при момчетата е! Според мен засега каузата е загубена.
Какво ще постигне според теб?Първоначално написано от izlishna
Ти си си виновна... той няма да те чака цяла вечност... Не си го оценила намерил е нещо по-хубаво от тебе и те така :] И наистина вземи порасни
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Първоначално написано от nillz
смЕх.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...