.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Моля за съвет !!!

Първо искам да ви кажа здрасти на сички .. не съм много нов потребител не ми се е налагало да пиша теми предпочитах само да четем но сега имам голям проблем.. ходя с едно момиче което много ме кефи и въпроса е там че мн искам да спим с нея и тя иска да спиме но иска да се увери че не ходим с нея само заради тъпия секс .. защото не го е правила до сега и малко се притеснява да не я разкарам ли ддз .. моля без тъпи коментари за възраста ни и т.н.. просто искам съвет как да и докажа че не съм с нея само заради секса .. защото след като тя ми каза че иска да спи с мене аз няколко дена и говорех доста за това и то излезна че само заради това съм с нея а то не е така та моля ви пак ПОМОЩ

Re: Моля за съвет !!!

Цитирай Първоначално написано от areon4o
    Първо искам да ви кажа здрасти на сички .. не съм много нов потребител не ми се е налагало да пиша теми предпочитах само да четем но сега имам голям проблем.. ходя с едно момиче което много ме кефи и въпроса е там че мн искам да спим с нея и тя иска да спиме но иска да се увери че не ходим с нея само заради тъпия секс .. защото не го е правила до сега и малко се притеснява да не я разкарам ли ддз .. моля без тъпи коментари за възраста ни и т.н.. просто искам съвет как да и докажа че не съм с нея само заради секса .. защото след като тя ми каза че иска да спи с мене аз няколко дена и говорех доста за това и то излезна че само заради това съм с нея а то не е така та моля ви пак ПОМОЩ
    Не е трябвало да дрънкаш сега трябва да и се докажеш
    на колко сте

братле годините нямат значение и знам че не трябваше да дрънкам и за тва сега опрях до тука да пиша и да искам помощ дай някъв съвет как да и докажа че не е така защото наистина не е така

братле годините нямат значение и знам че не трябваше да дрънкам и за тва сега опрях до тука да пиша и да искам помощ дай някъв съвет как да и докажа че не е така защото наистина не е така
    Какъв съвет искаш просто ще 4акаш сама да се сети за нуждите ти
    вземи си яка поука от това ако не ти пусне я зарежи
    или пък поговори с нея
    ето един действащ съвет
    стани романти4ен зоро кажи и колко
    я харесваш и оби4аш
    внимавай какво и говориш
    4е ще се усети

10 пъти ти казах че не искам само секс неможе да я оставим ако не ми пусне сега.. май ти не ме разбираш какво искам

10 пъти ти казах че не искам само секс неможе да я оставим ако не ми пусне сега.. май ти не ме разбираш какво искам
    Еми говори с нея
    темата да не е някаква
    ебавка

темата изобщо не е ебавка говорих с нея и тя вика как ще ми докажеш че не си с мен само заради това като само това ми повтаряше тия дни

темата изобщо не е ебавка говорих с нея и тя вика как ще ми докажеш че не си с мен само заради това като само това ми повтаряше тия дни
    Еми докажи и

да ама точно за това направих темата да получа съвет как най-лесно може да го направя

да ама точно за това направих темата да получа съвет как най-лесно може да го направя
    Няма най-лесен на4ин ще
    трябва да се оправиш сам
    или ми пиши на лс

съвети

Град
    razgrad
    Кирилица!!!
    kalpazanka

тя знае какво чуствам към нея добре ни е и на 2-мата казвал съм и че секса е само част от връзката защото тва е съвсем нормално нещо.. и че ще се зближим повече и тва съм и го казвал но ддз май у повечко и говорех за секс .. та си извади грешно впечатление и сега просто исках да го докажа на 100 % но се пак мерси за отговора ти

Мега фен Аватара на Hilary_
    годините ИМАТ значение и то голямо!!! ..

С думи .. не се доказва!!

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Е т`ко ми е и на мене копеле.Значи аз ти казваме неможем да е траем уназ дет ми стои етука тей и кво да ти говорим повече батко.

Годините не знам к'во значение имат за теб Хилари ама не исках просто секи да ме пита на колко години сме и т.н.. и не искам да и го докажа с думи а с някво деиствие :P

пич кат имаш голяма уста ся ке седиш 1 месец на сухо дано си си извадил поука преди да дрънкаш да мислиш
    Без подпис без дата
    напрао ти го слагам в устата...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Кво да ти кажем омбре Първо - добре дошАл у мидата После - като не си я думкал до сега какво трЕба повече да и доказваш, че не си с нея само заради сексО. То ако беше с неЙО сал заради сексО до сега да си я резнал 100 пАти щот не ти пуска , ама и омбретата са прави в темата - на думи лесно се оправят мацки - виж като ти доде до главата на малкия Аерончо тогаз вече не е кат да се Фалиш колко голем сексаджия си Давай смело - мацето навито, ти също , не се мре от секс то ако се мреше Язе да съм се тръшнал 1000 пъти до сега :P Айде умната

Супер фен
    Град
    София
    Извади си поука от постъпката си - наистина, преди да говори се мисли... Най-добре иди и поговори с нея - предполагам ще разбере, но подбирай думите внимателно, че да не оплескаш още повече нещата! Покани я на среща на кафе или в ресторант, вземи ѝ цветя и поговорете надълго и нашироко! Ако има сиво вещество момичето, предполагам ще те разбере! Айде успех и умната!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

мерси и не съм чак толко малак ей 18 но просто не бях имал проблем със момиче което не го е правила до сега знам че при тях е малко по плахо ама пак си плямпах глупости без да мислим че може да си помисли това

оправихме се .. мерси се пак на хората който се опитаха да помогнат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си