- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отново пъпки.... Помогнете!
Здравейте!
Писна ми!Всеки ден се боря с тези адски пъпки.
![]()
Пробвам какви ли не неща, ама нищо не помага. Дайте съвет!!!!
[/b]
++Първоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
Гледах един експеримент, едно момиче ядеше по 5-6 шоколада на ден и така в продължение на една седмица. Освен, че е надебеляло там с 1-2-3 килограма никаква промяна в лицето. Не го разбирам това, в шоколада няма мазнини, може би всеки е различен.Първоначално написано от n3zabrawiimaa
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^ Я , я пак повтори .. в шоколада няма мазнини , а ?![]()
Иначе , че не на всеки му излизат от сладко е така , разбира се.
Няма спор , а по темата аз ти препоръчвам да си купиш медицинска козметика за проблеми кожа.![]()
To infinity and beyond.
Вземи си Zineryt (медицинска казметика) и 100% няма да съжаляваш на мен миналата година за 1-2 седмици кожата ми напълно се изчисти от всякакви пъпки.![]()
![]()
Дерматолог му е майката!
Акне аут!!!На колко си години?Аз преди 3-4 година имах страшно упорити пъпки с години,къде ли не бях ходила и по плевен и по софия и пилинг са ми правили..и никакъв резултат.Сега съм на 19 и от миналата година сичко отшумя,нямам нито 1-на пъпка нито белег!Просто със времето сичко изчезва но до 18-19 години много хора имат,и после от самосебе си се оправят.Сега се мажа само с акне аут ако ми излезе някоя пъпка и много помага!Първоначално написано от Orchid
Акне аут![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Дерматолог е най-добре..
Ще разбереш със сигурност какво можеш да ползваш и какво няма да навреди на кожата ти..
Познавам хора, които от ей-така пробване накрая бяха с много белези по лицето, защото късно им дойде акъла в главата.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Изчиства се, но трябва да го ползваш всеки ден а и срокът му изтича бързо. Изпробвай на гарниер продуктите много взеха да ги хвалят напоследък..Първоначално написано от chocolatedidi
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Отиди на дерматолог. Той най-добре може да ти каже каква козметика да изпнолзваш. Всеки човек има различен тип кожа с различно омазняване и т.н. Дерматологът разбира от тези неща!![]()
От една година имам пъпки. Всичко съм пробвала и не помага. Преди около месец отидох на дерматолог. Той ми предписа Zineryt едни немски продукти. Много съм доволна. Изчистих се от пъпките.
Всъщност не знам дали има мазнини или не, но факт е че госпожата ми по Биология е казвала, че 1 голям шоколад като се изяде до 1 час няма и помен от него, все пак май в шоколада има въглехидрати които ние изразходваме от физическите си дейности.Първоначално написано от Infinity
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Има и мазнини не само въглехидрати.
За акнето ти препоръчвам да си купиш серията ня RYOR. Зинарита е добър, но много изсушава кожата и често предизвиква други проблеми.
Някой ще може ли да постне снимка на този Zineryt!?![]()
Е,има си...но главното - захарта се трупа в черния дроб като запаси и вече ако се прекалява с шоколада си се трупа под формата на мазнинки,иначе най-вече си е енерджиПървоначално написано от FuckingFreak
и разбира се при всеки човек е различно дали ше му избият пъпки от сладкото,както и различни хора дебелеят от съвсем различни неща
Охх.. ами аз си падам леко алергична към по-голямото количество шоколад и затова иначе ДА, не при всички в така![]()
Еми аз ползвам селизилов спирт 2% , и след това измивам с Vichy Normaderm http://apteka.framar.bg/30016668/%D0...0-%D0%BC%D0%BB
Лично на мен много ми помага! Лицето ми е безупречно!
!!! Може да спрете да ползвате някакви кремове , защото те обрзуват мн гадни пъпки! Това което ползвам аз е за изушаване на самото акне и намалява! Струва не повече от 12лв заедно със спирта! Може да се намери във всяка аптека!
Успех!
В повечетп аптеки се продават..
Далацин Т (Dalacin) 30 ml - около 5-6 лева.
Точно това мазило е течно и се нанася с роллон.. като е на антибиотична основа. Направо ги терминира и доколкото знам не уврежда кожата.
Лошото е че след 1 шишенце губи действие .. тъй като се изгражда резистенция към антибиотика ( при някой хора) Това не значи че не е ефективно след това , а че губи ефективност, тоест пак помага но по малко.
и най-успешния артикол - Салицилов спирт :Д:Д
+ 1 - 2 Капки Йод в него. (тва не съм го пробвал понеже йода изгаря, както и спирта и в комбинация ддз ;д) но ако сте на мнение или аз или пъпките с тая комбинация ще видите сметката на някой от 2 те :Д
Извън аптеките -
РАКИЯ РАКИЯ РАКИЯ
Пий на корем докато не хванеш тен
факт е междодругото , редовночерпещите се пиячи.. страдат по малко от тоя бич на хормоналната зависимост :Д..
Но ако не си решен да станеш Алкохолизиран Смучихидин, 1-2 шишенца не мисля че ще помогнат ;д
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Верно ли ви мързи толкова да тракнете два пъти по клавиатурата?!
Първоначално написано от MegiBoOm
http://apteka.framar.bg/08001148/%D0...-%D0%BC%D0%BB-Първоначално написано от eminem213
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз до преди 3 месеца имах страшно много пъпки.През лятото започнах да ползвам и фондьотен и съвсем си укепазих лицето.Брат ми също имаше пъпки,но той отиде на дерматолог и му изписаха зинерит и акнеаут.Преди да си легнеш си миеш лицето със сапун,мажеш се със зинерита изчакваш малко и после се мажеш с акнеаута.Когато видях резултата много се учудих и казах на мама да ми купи и на мен.От 3 месеца насам ги ползвам и съм страшно доволно.Даже приятелките ми от училище ми казват,че лицето ми се е изчистило.Единственното нещо,което не ми харесва,е че много изсушава кожата
Имам някакви дразнещи дребни пъпки по лявата буза до устата и чат-пат ми излиза една точно между веждите (като индийка ставам) и една на брадичката - от онези, дето 2 седмици са твърди, усещаш, че ще имаш пъпка, но не можеш да я изстискаш още.
Та, мисля да си взема Акне Аут - вероятно ще е сапуна, видях, че струва около 5.40. В аптека да го търся, нали? Защото в разни вериги като ДМ го няма.
Знай обаче, че за Зинерит се иска търпение минимум 2 месеца.