.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    haskovo

дали ме харесва

всичко започна от там че кандидатствах в гимназия и сега съм в нов клас и естествено си харесах момче и то от моя клас. До преди не съм харесвала, защото познавах само пълни идиоти и незнам нищо как реагират момчетата ако харесват момиче, защото преди го изразяваха с псувни и агресия. И така, в новия клас без да искам станах "зубър" на класа, но се опитвам поне да не се държа като такава колкото и тъпо да звучи. Харесах си едно момче, което напоследък винаги сяда до мен, обаче не дава никакъв вид на влюбен, а ако се загледам във физиономията му, той не фокусира погледа си върху мен или изобщо върху когото и да било. Един път седнах на различно място при друго момиче и той пак намери начин да се върти около мене, но дали наистина ме харесва или се върти при мен, за да му помагам с уроците? А ако смятате че ме харевсва как да реагирам?моля ви помогнете!

Re: дали ме харесва

Цитирай Първоначално написано от sbm2
    всичко започна от там че кандидатствах в гимназия и сега съм в нов клас и естествено си харесах момче и то от моя клас. До преди не съм харесвала, защото познавах само пълни идиоти и незнам нищо как реагират момчетата ако харесват момиче, защото преди го изразяваха с псувни и агресия. И така, в новия клас без да искам станах "зубър" на класа, но се опитвам поне да не се държа като такава колкото и тъпо да звучи. Харесах си едно момче, което напоследък винаги сяда до мен, обаче не дава никакъв вид на влюбен, а ако се загледам във физиономията му, той не фокусира погледа си върху мен или изобщо върху когото и да било. Един път седнах на различно място при друго момиче и той пак намери начин да се върти около мене, но дали наистина ме харесва или се върти при мен, за да му помагам с уроците? А ако смятате че ме харевсва как да реагирам?моля ви помогнете!

Защо направо не го питаш или темата е пак някоя ебавка

Ти сама каза ,че няма никакъв вид на влюбен..
    Щом си ' зубър ' явно се върти около теб ,за да преписва на тестове..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Аз мисля абсолютно същото

Град
    Пловдив
    Опитва се да поддържа добри отношения с теб, за да може в бъдеще да преписва от теб. Хитът е дейба...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Някои хора,дори и да са влюбени - не го показват..
    Само въпросния знае дали изпитва нещо към теб
    или не..Никой друг..
    - Но наистина е по-вероятно да те използва само
    заради уроците..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Няма вид на влюбен казваш.. Значи най-вероятно е заради преписването..
    Обаче нищо не се знае, защо просто не го попиташ?

П.П. Макар че, да ти кажа, не си е работа да ходиш с някой от твоя клас.. После като се разделите в повечето случай е гадна картинка и винаги е неловко и притеснително..
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Щом не показва никакви признаци на влюбване/харесване съжалявам но според мен не се отделя от теб за да може да препише на контролни и тестове .. и да дори да тръгнете и ако се разделите ще бъде много кофти да се гледате така по цял ден .. Любовта със съученик не е хубава работа.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Ако чак пък толкова се върти около теб, заговори го.
    Завържи някакви по- приятелски отношения и тогава ще си проличи дали има някакви чувства към теб .. а пък ако е чак толкова неразгадаем ... започни да му правиш някакви намеци и той би трябвало да ти отвърне ако те харесва.
    Късмет!
    :P

Ми според мен просто трябва да го питаш направо какво изпитва и да се успокоиш. Пък докато не пробваш няма да разбереш какво е могло да стане. ; )) Успех

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от pisentseto
    +1

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Infection
    +1
    +2
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Град
    Пловдив
    Рискува много, ако го попита директно. Все пак говорим за съученик, а не някой хванат от гората. Ако той наистина не й е направил намек и тя го попита директно ще изпадна в доста смешна ситуация. Ако пича е по тактичен може да й се размине тънко, но ако е недорасал глупак може да я направи още по-жалка и смешна. Тя и без това в момента сигурно е далеч от популярна. Да погледнем истината в очите - никой не харесва зубърите!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от NeRoX
    Рискува много, ако го попита директно. Все пак говорим за съученик, а не някой хванат от гората. Ако той наистина не й е направил намек и тя го попита директно ще изпадна в доста смешна ситуация. Ако пича е по тактичен може да й се размине тънко, но ако е недорасал глупак може да я направи още по-жалка и смешна. Тя и без това в момента сигурно е далеч от популярна. Да погледнем истината в очите - никой не харесва зубърите!
    Съгласен съм,я си представи че е някакъв тъпак със две мозъчни гънки,на който някой приятел е пошушнал (защото той сам не може да се сети) да вземе да се сприятели с теб и после да преписва.По мои наблюдения поне 60% от момчетата са такива (понякога дори аз самия,но аз поне в женска компания се държа мило и тактично).
    Тук обаче възниква друг въпрос - как ще го разкараш....
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

обаче нз защо почти винаги момичетата са влюбени в момчетата,незнят как да им кажат и т.н. Не може ли венднъж да стане обратното ????

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Ако чак пък толкова се върти около теб, заговори го.
    Завържи някакви по- приятелски отношения и тогава ще си проличи дали има някакви чувства към теб .. а пък ако е чак толкова неразгадаем ... започни да му правиш някакви намеци и той би трябвало да ти отвърне ако те харесва.
    Късмет!
    :P
    +1
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    стига бее
    ние от къде да знаем

попитай го, но не директно.. намекни му

Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Цитирай Първоначално написано от Infection
    +1
    +2
    +3

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    не те харесва.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на notlike
    Като ми опре яйцето на гъза и аз правя физиономии, за да изкопча нещо. Не очаквай някакви хубави чувства А щом от осми клас преписва яко, значи не го пиши кой знае какъв умник, а бъди сигурна, че щом си доста по-умна от него, в даден момент (ако тръгнете въобще) ще почнеш да доминираш, а мъжът не обича жената да доминира. В общи линии - отписвай
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Не схванах как така си станала зубърка, пък не се държиш като такава.
    1. Може да не е влюбен, просто да си му приятна.
    2. Сяда до теб, защото...знам, че звучи адски гадно, ама...ако му подсказваш, така си подобрява успеха. Има ги такива бележкарчета.
    3. Харесва те, но е срамежлив.

Според мен най-вероятен е вторият вариант, нищо лично.

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Кристалната ми топка показва,че не те харесва.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dessi2911
    обаче нз защо почти винаги момичетата са влюбени в момчетата,незнят как да им кажат и т.н. Не може ли венднъж да стане обратното ????
    Оооооо, повярвай ми доста влюбени момчета. Доста са и такива, които ги е срам да си го кажат. Много си зависи и от възрастта разбира се. Само дето вие ако съдите по характер ние виждаме само външен вид поне в началото. Ако не изглеждаш добре по една или друга причина никой няма да дойде. Съвсем пък друга тема е че има момичета, които си чакат принца на бял кон, само дето в повечето случаи идва само коня...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си