- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя..??
Здравейте,
Проблемът ми е,че една моя приятелка харесваше момче от нашия клас. Тя не спираше да ми говори за него и постоянно слушах за въпросния..После започнах да го харесвам и аз и усещах че той мен също. Тръгнахме вчера. За мен то е момчето мечта ,но няма как да кажа на приятелката си защото тя го обожава!
Според мен не е трябвало да тръгваш с него, все пак приятелката ти го харесва преди теб. Съветвам те да признаеш на приятелката си и да и се извиниш,а момчето (колкото и да го харесваш и т.н) го зарежи защо няма смисъл да проваляш приятелството си заради едно момче ...![]()
Късмет![]()
![]()
![]()
Аз пък ще ти кажа да не го зарязваш! Тя би ли го зарязала заради теб? И какво си виновна ти,че той те харесва,ти него също.
Сигурна ли си,че тя ти е истинска приятелка и си заслужава приятелството ви?
Според мен има случаи,в които трябва да гледаш своето щастие...
kik7 - Защо пък да го зареже..
Какво е виновна авторката,защото се харесват..
А и както каза потребителката преди мен:
- "Тя би ли скъсала с момчето,заради авторката" ?
А и щом сте истински приятели,тя няма да ти се
разсърди и ще го приеме..Все пак и той харесва ТЕБ,
а не нея..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Според мен зависи от това колко е важна тази приятелка за теб. Това трябва да си го прецениш сама за себе си. Ние не можем да ти го кажем. Аз примерно не бих причинил това на най-добрия ми приятел. Но на за всеки друг не би ми пукало повече от личното ми щастие...
Аз също мисля,че щом се харесвате много не трябва да го оставяш.А това може и да се окаже голямата ти любов,тя винаги идва точно когато най-малко я очакваме
Просто кажи на приятелката ти истината, че е грозна и никога няма да си намери мъж и ще дебела и в компанита на 17 котки.
Мерси за съветите хора, някои са мн добри :}
+ милион!Първоначално написано от Biskfitka
точно !! .. зависи колко е важна за теб .. а щом вече си тръгнала с него значи тя не значи много за теб .. и да го зарежеш той пак няма да я харесва нея налии .. ? смело напред !Първоначално написано от NeRoX
Прецени си много добре дали приятелката ти си заслужава.. Кажи й какво става, кажи й, че и двамата имате чувства и не би искала да го оставиш, НО ако тя настоява и не би го понесла, ще го оставиш заради нея. Ако някои се отнесе така към мен и поднесе нещата по този начин, не бих имала нищо против връзката им. Ако ти е истинска приятелка ще те истави да бъдеш щастлива.
Макар че.. ако се окаже, че не ти е достатъчно добра приятелка и иска да скъсате, излиза, че няма смисъл заради нея да си преебаваш връзката?!.. ;д
Не оставяй момчето. Но говори с нея.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Ако наистина ти е приятелка не виждам защо да си развалите приятелството. Може би ще ти се сърди, но наистина, както казаха по-горе ти не си виновна, че той харесва теб, а не нея. Можеш да говориш и с него по този въпрос... не знам
Успех все пак![]()
Хмм, така се получава някой път - когато прекалено хвалиш обекта на чувствата си пред приятел, той също се влюбва. Не знам какво да те посъветвам, наистина си направила голяма грешка. Приятелството е по-важно, особено като се има предвид, че чувствата ти към момчето не са сериозни, просто привличане.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ако ти е добра приятелка няма да позволи заради едно момче да си развалите приятеството.Няма смисъл да късате след ,като той не я харесва.Той няма да тръгне с нея освен насила и ти ще останеш прецакана.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.