Цитирай Първоначално написано от ri41
Цитирай Първоначално написано от fuckme
Цитирай Първоначално написано от ri41
днес по психология учихме за видовете неврози и това което разбрахме е, че анорексията не се лекува, тази мисъл, че си дебел остава в теб завинаги, никога няма да промениш мисленето си, а когато родителите тъпчат на сила децата си става още по-зле, намразват още повече храната, бивши наркомани и анорексици няма, правете си изводите, до като е време
аз лично познавам бивша анорексичка, която се ожени и роди дете. вече е щастлива и е забравила за онзи период. не знам на какво ви учат.
не знам на какво ни учат, но със сигурност не е от типа "деца гладувайте, тя анорексията се лекува" момичето за което говориш е имало силна воля, за да се справи, но тя не трябва да бъде стимул за анорексици и отслабващи, попаднеш ли в капана на болестта, физически може и да напълнееш, да изглеждаш нормално, но травмата е психическа и остава за цял живот
естествено, аз съм твърдо против почти всички диети, но с тава въпрос, че ако се каже, че няма бивши анорексици, това не може да ги стимулира да се поправят, а само да ги разубеди да опитват. дано момичето се оправи.