.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: анорексия

Супер фен Аватара на katericArofl
    ами те хората и те сигурно са се видяли в чудо, но какво могат да направят.. да и дават с лъжицата ли ? „Като ми пееш, Пенке ле, кой ли ми те слуша „ ...

може би ако и кажете примерно, че момчетата харесват момичета с дупе, така оформени, по-закръглени, ако и пука за това може и да се спре

Мега фен Аватара на Infinity
    ^ Глупости , това изобщо няма да и помогне , защото тя просто се мисли за КРАСИВА. Това е може би най-тъпото в цялата тая ситуация , че болната се мисли , за красива , нормална и дори супер привлекателна. Може дори да си помисли , че и завиждате за "стройната " фигура и затова и говорите тия неща.
    Абе , само някой преживял подобно нещо може да си престави за какво става въпрос. / не се гордея , определено !!! /.
    Трудно е да се измъкнеш , мнооого е трудно , наистина.
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на akinom
    Авторката, ще споделиш ли какво стана? Как реши да постъпиш? : ))
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от glamourr
    може ли да използвам темата за да попитам нещо ? значи : нямам никакви проблеми с храната , имам си апетит, ям по 4 пъти на ден но въпреки това от лятото насам почнах много до отслабвам бях 50 и за кратко време бях станала 43 сега съм 45 на 1.62 височина но повече не мога да кача просто не става има ли нещо общо с анорексията ? и да отбележа че никога не съм се мислела за дебела !

а колкото до момичето - много жалко но никой не може да и помогне освен семейството .. те трябва да я заведат на лекар за да се види физическото е състояние , а после и на психиатър ( защото анорексията е свързана с психиката ) след това да започне да се лекува зокато не е станало късно

Изобщо не е нормално да ядеш и да слабееш без да си променила нищо в начина си на живот и храненето си. Как се чувстваш? Това може да говори за някакво заболяване ( не искам да те плаша, дано всичко е ок ).

Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Само едно ще кажа: Който е болен от анорексия мозъкът му е болен!!! А аз да те питам родителите й къде са?! Не виждат ли какво става с дъщеря им?!
    Най-верояно никакви ги няма. В някои случаи се прикриват добре, в други, няма кой да им обърне внимание. Ако тя сама не иска да си помогне, никой не може да й помогне. И никакви разумни доводи няма да помогнат, трябва да се осъзнае сама.

Поговоретесериозно с нея, покажете йснимкина момичета болни от аорексия. Тези снимки би трябвало да я сплашат.Ако не помогне и това кажете на родителите й.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си