.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

амии сегаа ;дд

емии глийте ся.. имам си гадже о 5 месеца ии решихме да го направим аз съм на 15 и първия ми път не беше с него. А за него аз бях първата. Беше малко зле щото се пак той не знаеше какво да прави 1 път е се пак ;дд и така де с презерватив ала бала и мина. Преди 2 месеца беше това обаче ся преди 2 седмици тряяше ми дойде ма вече 2-3 седмици закъснява започвам да се притеснявам шото с миналото ми гадже то като беше на 17 и знаеше кво да прави и без презерватив пък този е колкото мен и незнам да не е да съм ....... бременна мн ми е смешно но е сериозноо ии майка ми ми го втълпи да внимавам кфо праа шот тя вижда че ми закъснява .. обаче пък то нали казват чее 1-2 годни след като ти дойде няма да ти е бъш по дата .. таа че незнам вие кфо ше каете как да разбера .. смисал как шш ида да зема хапчета или там тест или няма смисал и без тва ме е срам направо ужас ебахти смехаа

Ем без да си купиш тест за бременост,ние няма как да ти кажем дали си бремена или не ,а в това няма нищо срамно.Не се притеснявай

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Било преди 2 месеца а сега трябвало да ти дойде. А предния път не ти ли дойде? Цикъла е месечен, а не двумесечен.

Супер фен
    Град
    София
    Първо се научи да пишеш малко по-грамотно! А относно въпроса ти - ако търсиш причини за закъснението на мунструацията - има хиляда теми за това! Иначе, засега най-доброто решение е тест!!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Град
    Пловдив
    Ако го напишеш малко по грамотно може и някои да ти отговори ,но така написано нещо аз нямам желание да го правя и като те гледам как се лигавиш .. смешно ти било.Няма да ти е смешно ако си бременна.
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
    Ако го напишеш малко по грамотно може и някои да ти отговори ,но така написано нещо аз нямам желание да го правя и като те гледам как се лигавиш .. смешно ти било.Няма да ти е смешно ако си бременна.
    ++ На 15 била а пише като неграмотен селянин!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А миналия месец дойде ли ти ?
    Или вече втори месец ти закъснява ?
    Вземи го напиши малко по-грамотно,че
    така никой нищо не схваща..А и като те гледам,
    само как си "притеснена"..Пфф...
    - Отиди и си направи един тест за бременност..
    Ние тука не сме ясновидци и няма как да ти
    кажем дали си бременна или не..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Варна
    Уу да ви еб**ам и селяните 'ем неможеш да пишеш,'ем с ебеш на поразия..
    Кво ли се очудвам

Re: амии сегаа ;дд

Цитирай Първоначално написано от fashion96
    емии глийте ся.. имам си гадже о 5 месеца ии решихме да го направим аз съм на 15 и първия ми път не беше с него. А за него аз бях първата. Беше малко зле щото се пак той не знаеше какво да прави 1 път е се пак ;дд и така де с презерватив ала бала и мина. Преди 2 месеца беше това обаче ся преди 2 седмици тряяше ми дойде ма вече 2-3 седмици закъснява започвам да се притеснявам шото с миналото ми гадже то като беше на 17 и знаеше кво да прави и без презерватив пък този е колкото мен и незнам да не е да съм ....... бременна мн ми е смешно но е сериозноо ии майка ми ми го втълпи да внимавам кфо праа шот тя вижда че ми закъснява .. обаче пък то нали казват чее 1-2 годни след като ти дойде няма да ти е бъш по дата .. таа че незнам вие кфо ше каете как да разбера .. смисал как шш ида да зема хапчета или там тест или няма смисал и без тва ме е срам направо ужас ебахти смехаа
    И На мен ми закъснява бременна си аре 4естито да ви е селяни

Ами аз от каде мога да знам дали си бременна или не? Вземи си тест и разбери
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Е*ах та в смеха, 10 пъти повтори, че бил неопитен...И не разбирам, кво му е смешното на всичко?

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ^Просто авторката е неква ебаси лиглата
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    Destiny Islands
    96ти набор не може да е на 15 години.
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    направи си тест

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Е*ах та в смеха, 10 пъти повтори, че бил неопитен...И не разбирам, кво му е смешното на всичко?
    Доколкото схванах и авторката е
    била неопитна,но явно за нея е смешно и
    виновно,че момчето е неопитно..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Сядай да учиш , че си неграмотна.

Цитирай Първоначално написано от Spikeey
    96ти набор не може да е на 15 години.
    Авторката мисли с година напред.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Било преди 2 месеца а сега трябвало да ти дойде. А предния път не ти ли дойде? Цикъла е месечен, а не двумесечен.

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си