- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- амии сегаа ;дд
емии глийте ся.. имам си гадже о 5 месеца ии решихме да го направим аз съм на 15 и първия ми път не беше с него. А за него аз бях първата. Беше малко зле щото се пак той не знаеше какво да прави 1 път е се пак ;дд и така де с презерватив ала бала и мина. Преди 2 месеца беше това обаче ся преди 2 седмици тряяше ми дойде ма вече 2-3 седмици закъснява започвам да се притеснявам шото с миналото ми гадже то като беше на 17 и знаеше кво да прави и без презерватив пък този е колкото мен и незнам да не е да съм ....... бременна![]()
мн ми е смешно но е сериозноо ии майка ми ми го втълпи да внимавам кфо праа шот тя вижда че ми закъснява .. обаче пък то нали казват чее 1-2 годни след като ти дойде няма да ти е бъш по дата .. таа че незнам вие кфо ше каете как да разбера .. смисал как шш ида да зема хапчета или там тест или няма смисал и без тва ме е срам направо ужас ебахти смехаа
![]()
![]()
![]()
Ем без да си купиш тест за бременост,ние няма как да ти кажем дали си бремена или не ,а в това няма нищо срамно.Не се притеснявай
Било преди 2 месеца а сега трябвало да ти дойде. А предния път не ти ли дойде? Цикъла е месечен, а не двумесечен.
Първо се научи да пишеш малко по-грамотно! А относно въпроса ти - ако търсиш причини за закъснението на мунструацията - има хиляда теми за това! Иначе, засега най-доброто решение е тест!!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ако го напишеш малко по грамотно може и някои да ти отговори ,но така написано нещо аз нямам желание да го правя и като те гледам как се лигавиш .. смешно ти било.Няма да ти е смешно ако си бременна.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
++Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
![]()
![]()
На 15 била а пише като неграмотен селянин!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
А миналия месец дойде ли ти ?
Или вече втори месец ти закъснява ?
Вземи го напиши малко по-грамотно,че
така никой нищо не схваща..А и като те гледам,
само как си "притеснена"..Пфф...
- Отиди и си направи един тест за бременност..
Ние тука не сме ясновидци и няма как да ти
кажем дали си бременна или не..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Уу да ви еб**ам и селяните'ем неможеш да пишеш,'ем с ебеш на поразия..
Кво ли се очудвам![]()
И На мен ми закъснява бременна си аре 4естито да ви е селяниПървоначално написано от fashion96
![]()
Ами аз от каде мога да знам дали си бременна или не? Вземи си тест и разбери![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Е*ах та в смеха, 10 пъти повтори, че бил неопитен...И не разбирам, кво му е смешното на всичко?
^Просто авторката е неква ебаси лиглата
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
96ти набор не може да е на 15 години.
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Доколкото схванах и авторката еПървоначално написано от Reaper93
била неопитна,но явно за нея е смешно и
виновно,че момчето е неопитно..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сядай да учиш , че си неграмотна.![]()
Авторката мисли с година напред.Първоначално написано от Spikeey
![]()
Първоначално написано от dimitar_ak
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт