- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- дискотеки до Дунава баш на Русе :D
ммм??? не става дума за чалготеките лайт, опиум,платиниум и как(Т)аманга...питам дали има ДИСКОТЕКА в този град???![]()
хЪх...
е аз харесвам музиката, чалгата не е музика ---> следователно :P:P:PПървоначално написано от manliftingbanner
п.с. и все пак много бих бил благодарен, ако някой споделине се издържа вече...
хЪх...
Дискотеки,колкото искаш..
Но на повечето се пуска чалга
музика..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
хм, е добре де.... няма ли дискотека предназначена за техно примерно (за хардстайл или дъбстеп няма да питам, че...), или пък за рап някакъв или просто комерс.... не ми казвай, че всичко е пропаднало и тукаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
хЪх...
Честно казано не знам..
Всичките дискотеки,които знам - пускат
поп-фолк музика..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
за 1 година там в търсене на точното заведение, установих, че или слушаш чалга и имаш избор или играеш билярд, дартс или джаги в Нисито до университета, или ходиш в Легасито да слушаш траш метъл...
прав си брат или на домашно! подлудявам ги като ги каня у нас... чалга лии... ай ши вииПървоначално написано от baceto
![]()
хЪх...
oppium 2 ?![]()
Ще порастнеш и ще ти дойде ъкъла да слушаш чалга![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
По дискотата има рап вечери,дъб стеб вечери,техно и т.н.Лошото е ,че не са в петък или събота,а през седмицата.Първоначално написано от RoSKo0o0