.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Дали болката минава?

Здравейте..попаднах в много странна и сложна ситуация..става въпрос на много кратко,че с приятеля ми скъсахме по негово желание въпреки,че аз му казах,че не искам,че го обичам и т.н,но на следващия ден ме целуна друго момче..бях много объркана и т.н..не искам да изпадам в подробности,защото не са нужни...на края се получава,че се обичам повече от преди,че всичко е наред,ноо на него му тежи,че съм го заменила толко бързо,а аз съм напълно готова да му дам всичко от коеот се нуждае,че да е като преди..въпроса ми е...при толкова голяма болка има ли шанс тя да отмине?...защото той казва на мен никога няма да ми мине,дори да съм най-щаслтивия с теб каот се сетя за теб и него някак си нещо ще настръхне в мен...Какво да правя?К да постъпя?..

Супер фен
    Град
    София
    Искаш да кажеш, че си си станала гадже с оня дето те е целунал, само защото те е целунал, така ли!?!? Доколкото знам, ставаш гадже с някой, когато харесваш този "някой", а не само, защото те е прегърнал/целунал!?!?
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Искаш да кажеш, че си си станала гадже с оня дето те е целунал, само защото те е целунал, така ли!?!? Доколкото знам, ставаш гадже с някой, когато харесваш този "някой", а не само, защото те е прегърнал/целунал!?!?
    Съгласен съм

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Infection
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Съгласен съм
    Аз не съм.

Град
    Варна, моретоо :)
    Естествено, че ще отмине. Времето лекува
    хЪх...

А аз до колкото разбрах сте скъсали с приятели ти по негово желание и сега на него му е гадно , за това че си го заменила толкова бързо ..
    Първото, което е той е пожелал да скъсате и сега ти си свободна, можеш да излизаш, да се целуваш и т.н колкото си искаш .. Вие с него вече нямате нищо общо и той няма право да ти държи сметка за това, което правиш и да те наранява излишно.
    Според мен не трябва да съжаляваш и да ти е гадно заради него.. все пак той е избрал да те скъса и той си е виновен за всичко! Ако иска отново да сте заедно би трябвало да ти го каже ..
    И болката ще отмине с времето! Просто бъди силна !

ами....просто скъсахме,но и двамата искаме да сме заедно..смисъл някак си неможеме един без друг..на мен просот ми писна от вечните ксъаници и т.н и някак си си викам вече съм свободна мога да си правя каквото искам...в същоото време отй казва на една приятелка,че иска да е с мен и сега дилемата за него е ...обичам те,искам те,но това,коеот ми причина е голяма болка и НИКОГА няма да ми мине...благодаря ви

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Абе девойко имам само един въпрос на колко години сте ти и бившия ти?
    1 Времето лекува всички рани!
    2 Той те е скъсал, следователно ти вече си свободна да се натискаш/прегръщаш/ебеш с който и където си искаш и той няма право да ти държи сметка за тва ако искате да сте заедно ЗАЩО изобщо сте скъсали?
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си