.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какво направих ;с

Такам преди няколко месеца се запознах с едно момиче от нета и почнахме да си пишем ала бала и започнахме така наречената "интернет връзка". Но сме от различни градове, а тя мисли да идва в моя, но проблема е, че аз не съм от там, а от един по малък град, но казвам, че съм от там на хората с които се запознавам в нета щото нещата не са сериозни, а и винаги почват да ме разпитват. И сега как да и кажа, че съм от др. град смисъл малко ме е срам тя през тези месеци все ме знае, че съм от онзи, а сега изведнъж живея на др. място Как да и го кажа

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Или й кажи истината,или измисли нещо
    друго - макар,че съм против лъжата...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Кажи и че си забравил да поясниш че всъшност живееш до този град,не мисля че това ще е проблем.Трябвало е още в самото начало да и кажеш....
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен
    Град
    София
    Ъмм... Казваш и го направо!?!?
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Град
    Варна, моретоо :)
    как да ти го кажа брат...заеби тея връзки, кажи си от кой град си... къв мъж си ти... няма срам тука, бъди мъж и ти и отиди в града
    хЪх...

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    според мен тея интернет връзки са супер безмислени, но ти си решаваш...

по темата: просто и кажа все пак е по skype .. а ако се окаже няква смотла дето се влиае от тва в кой град живееш просто я заеби ... не си струва

Аз бих казал истината, но ако искаш ето ти друго решение :

Казваш и, че временно живееш в този град. Кажи, че си забравил да споменеш... знам ли. Все пак те съветвам да кажеш истината... Искреността е важна за една връзка, ако смятате да започвате такава....

Супер фен Аватара на lyfche
    ами единственото нещо,което можеш да направиш е да й кажеш,че примерно .. ще се местиш някъде другаде,тоест където живееш всъщност,и ще й кажеш,че там ,в този град където си казал че живееш,си бил за много малко време .. друго не измислям
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Добри идеи ми давате. Ще измисля нещо аз винаги се оправям. И все пак който може да даде още някои преди да ми падне темата на някоя 2-3 стр. и не я забравите. Мерси на тези които досега писаха

Супер фен
    Кажи си й истината. Ако във всичко друго си бил искрен, не вярвам да направи от това кой знае какъв проблем.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Ъмм... Казваш и го направо!?!?

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Понеже ме бива в лъжите , сътвори интрига така ако мога да се изразя,кажи й ,че сте си купили нов апартамент/къща в съседното градче,понеже там е по-спокойно,а й вашите имат там собствен бизнес или са си намерили нова работа с по-добри перспективи за в бъдеще
    Summer (h)

Цитирай Първоначално написано от laila_94
    Понеже ме бива в лъжите , сътвори интрига така ако мога да се изразя,кажи й ,че сте си купили нов апартамент/къща в съседното градче,понеже там е по-спокойно,а й вашите имат там собствен бизнес или са си намерили нова работа с по-добри перспективи за в бъдеще
    +1

Просто извърти историята, че си се преместил, но не си споменал.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен
    Град
    София
    Ох, защо просто не ѝ кажеш направо!?!? Предполагам, ако момичето те харесва истински и има симпатии към теб не би имало проблем с това къде живееш!?!?!? А пък, ако те е бъс, че примерно ще те намрази или ще те гледа с пренебрежие и няма да ти вярва - извърти историята: или, че си се преместил и не си ѝ казал ^^ или че си имал предвид, че живееш ДО този град, който си споменал!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Ами ще измисля нещо май. И аз вече съм си измислил де. И пак благодаря ви много за помоща !

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Ами ако можеш без думи евалата...
    Не сериозно кажи й истината няма нищо лошо и срамно в тва.. най-малкото е интернет връзка и изобщо не тряя да ти пука!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    А защо трябва да си измисля истории, да извърта нещата и да я лъже? Нека просто си й каже истината. Ако момичето го харесва едва ли точно това ще им е проблема...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Или и кажи истината,или кажи,че си бил в онзи град за няколко дни точно когато сте си писали,да речем при приятели,и затова си и казал че си от там/че се намираш там.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си