- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да скъсам с нея
Искам да скъсам с нея защото вече не е като преди но момичето е много добро и не заслужава тъпак като мене и заради това моля за съвет какви действия да предприема без да я нараня тежко
не искам да плаче или нещо такова даже ме е срам в лицето и да и го кажа.....помогнете плс
Only METAL
Дам вярно е че незаслужава тъпак като теб![]()
![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
ако както казваш нещата не са както преди, едва ли само ти усещаш това..затоа излез с нея на място където няма много хора и си поговорете, кажи и как се чувстваш и какво мислиш, попитай я дали и тя усеща така връзката ви.. предполагам, че ще те разбере.. защото няма смисъл да се измъчвате и двамата,, по-добре е да прекратите нещата преди да сте започнали да се карате за най-малкото и само да си развалите отношенията![]()
Душата ти таи едно признание.
Кажи й коя съм аз – тя няма слух.
Аз имам странно прозвище: „желание” ,
приют ми е желаещият дух...
...Влюби се първо в моето название,
а после в мене. Аз съм цялата Желание.
+1Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
без ПОДПИС ... xD
Каквото и да правиш, кажи й го в лицето. Не я късай по скайп или по телефона. Покажи последно уважение, да ти види лицето, да чуе какво мислиш и да й обясниш.
Успех.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Кажи й в лицето без да увърташ, но деликатно, че вече не се чувстваш по същия начин като в началото на връзката ви и мислиш, че тя заслужава нещо по-добро.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Ми както се къса по принцип. Няма такъв филм "Да не я нараня, да не плаче..." Не го ли разбрахте това? Вместо да се държиш като п*тка и да овърташ по скайп,телефон и т.н. излез и си кажи каквото имаш..баси... Толкова ли е сложно?
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Съгласна.Първоначално написано от jghgh
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Така е. Ще се почуства адски обидена.Първоначално написано от jghgh
Първоначално написано от Geralt
И кво сега омбре ?? Ще зарежеш готово навито маце и ще минеш пак на маструбацияУмно !! Браво !! А така
Успех !!
п.п. Ако има друга и е по-хубава - тогава да !!![]()
v liceto shte e 100% noo nz vsichki ste pravi de
a picha deto kaza da i dam telefona.........
zashto?![]()
Only METAL
Така както гледам,ти е много весело,а моми4ето ще страда.
яко Cаше си !!..
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
momicheto shte strada ako se opitvashe ot vreme navreme da nameri vreme da se vidim dori za 5 minyti!
Only METAL
^^Най-добре това ѝ кажи и давай направо: "Късам с теб, но ти си много добра и не заслужаваш тъпак като мене, така че не се разстройвай, ще си намериш по-добър"! <---Е така подходи примерно, импровизирай! Но знай, че ние не обичаме да увъртате ами да го карате направо!Първоначално написано от Geralt
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ъм...хайде не казвай вместо другите какво заслужава и какво не. Ако си решил да си педал бъди педал, но не казвай кой какво заслужава)
хЪх...
Първоначално написано от NeZaPoznat
Голям си идиот.... незнам как ти го възприемаш, но момичетата не са само за секс... :X А и не е важен само външния вид...
По темата : Излезте някаде на усамотено място. Кажи, че искаш да поговорите. Кажи и какво чувстваш, разбери дали и при нея е така. Възможно е дори да оправите нещатаЩом не искаш да се разстройва много (което ме съмнява - всяка раздяла си е тежка) кажи и го с уважение и в лицето. Гледай да не казваш "Ела, искам да поговорим. Късаме". Кажи и го деликатно. Но преди това разбери как се чувства тя.
Успех от мен![]()
Прав си, че не заслужава тъпак като тебе... за това по-добре да я освободиш от тъпизма си
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ако и кажеш " ти не ме заслужаваш... Аз съм тъпак , идеот , смешник ...." (и т.н. ) ,тогава изобщо няма да помисли " Да ,точно така ! Защо си губя времето с него?!" а ще започне да се пита " Щом вината не е в мен защо ме заряза?"Първоначално написано от bybz
Кажи си направо какво изпитваш и какво се е променило. Бъди искрен!
Всяка раздяла боли.![]()
Кажи и го в лицето напълно деликатно. Щом казваш, че тя те харесва още, напълно нормално е да и стане ужасно гадно, но времето лекува всичко .. ще и мине . Просто направи това, което ти е на сърцето!И не може да се каже, че си тъпак, все пак не си виновен, че вече не чувстваш същото към нея.
![]()