.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Ще ме пречукат... Помогнете ми...

Здравейте всички... Аз съм 7дми клас... То е ясно, че ще ми викат моите, но искам да ми дадете съвет как да кажа за всичките оценки, които имам... Ситуацията е следната... 10 мин преди мама да си легне ще отида до нея в спалнята... (ще сме само аз и тя там) и от там нататък не знам как да подходя, как да кажа за всичките ми натрупани оценки... Класната днес върна бележниците и утре трябва да са с подпис от родителя... Сега ще ви кажа за кои оценки знае майка ми и за кои не Не ми е смешно, но от толкова страх ме е смях...
    1. БГ - 6
    2. Биология и ЗО - 6
    3. Компютри - 6
    4. Английски - 6
    5. История - 6
    6. Математика - 4
    7. Математика 5
    8. Математика - 6
    9. Математика - 6
    10. Английски - 6
    11. Английски - 6
    12. Химия - 6
    Имам там още 1 - 2 - 3 четворки дето и за тях знае... Та това са оценките за които знае горе долу... Така сега да ви покажа оценките, за които ЩЕ научи...
    БИЛОГИЯ - 4
    литература - 5
    бълг - 4
    бълг - 4
    бълг - 2 уфф тва най - ме притеснява
    бълг 5
    англ 5
    математика 4
    компютри 6
    компютри 6
    география 4
    физика 6
    физика 5
    музика 5
    музика 5
    изобр. изк. 6
    трудово 6
    физическо 4
    физическо 6
    испански 3
    испански 6
    Искам да кажа, че на мен лично не ми пука ни най - малко какви оценки имам, но майка ми ще ми вика... И затова ви питам как да й кажа всичко това... Особено за 2ката по български език... Моляви помогнете спешно е... Сега сме 21:20h а ще трябва да й кажа за всичко най - късно кум 22:45h... Моля ви помогнете...

Кажи и преди да тръгне за работа или преди ти да тръгнеш за училище, та да й мине, докато се прибере/прибереш...

JustaLittleKid
    Guest
    Като изключим 2ката и 3ката, не виждам нищо чак толкова лошо в твоите оценки...
    Иначе съм съгласна със SainLucifer

Да бе ясно благодаря ви за подкрепата, но как точно да й кажа...
    Мамо, дръж... Подпиши!!!
    Мамо... така, така, така, така... Дайте идея моля ви

Мега фен Аватара на vagarious
    Еее толкова ли не можа да напишеш всички оценки по всеки предмет, на един ред .. Станах разногледа.

Иначе и аз не виждам нищо лошо в оценките, с изключение на тази 2ка по БЕЛ.Нали си 7ми клас, трябва да имаш изпити скоро време, а не си личи особено да се стараеш. Каааакто и да е.
    Може, сутринта преди ти да излезеш(ако излизаш преди нея) да се направиш на ударен и да кажеш:"Ее мамо, аз съм забравил да ти дам бележника за подпис.Хайде, давай, че бързам." Нещо от сорта, не знам.Ти си прецени.
    Big or small, lies are lies!

JustaLittleKid
    Guest
    Или пък /тва е тъпа идея / и направи кафе и й го дай заедно с бележника.

Капка креативност няма при вас, днешната младеж...

"Мамо, извинявай много, но забравих, че класната иска бележника да е подписан за днес, наистина е много важно, директорката ще ги събира за проверка. Подпиши го преди да тръгнеш, моля те."(последната част я променяш в зависимост от това, кой тръгва)

Да и това е идея, но аз забравих за какво ми е 2ката, която беше супер нечесна... Имаме да учим ,, На прощаване в 1869г. '' на изуст... И учителката вика Стефане ставай...
    - Госпожо не съм го учил...
    - Сядай си, за понеделник да го знаеш!!!
    Станимире ставай!
    - Госпожо не см го учил...
    Ивайло ставай!!!
    Юлияне ставай (тоест аз)
    - Бележника... Две!!!
    Е това чесно ли е кажете ми ??? Това се случва в един и същ ден, един и същ час!!!

кажи за двойката че ти я е писала защото си си забравил учебника...
    ах да ти имам аз твойте оценки....аз 5 двойки имам от които само 4 по математика и една по история и съм и аз 7 клас...

Не се впрягай и най-важното - НЕ се обяснявай. За каквото е била, била е, точка. Ще я оправиш и това е. Няма какво да обясняваш как на другите им се е разминало, пък по някаква случайност, защото даскалицата те мрази, решила да ти пише двойка.
    Кажи, че не се гордееш с въпросната оценка и че ще направиш всичко възможно да я поправиш. Ако те питат на какво е, а те най-вероятно ще те питат, кажи че е на "На прощаване", което си се постарал да научиш, но просто ти отнема повече време да заучаваш нещата наизуст. По-лесно ти е четенето с разбирането, затова и другите ти оценки по литература са по-високи.

Ето една скалъпена от начало до край лъжа, просто го кажи това и ще ти се размине.
    Другия вариант е това преди работа/училище, но трябва да си добър, та да не те усетят, че наистина не си забравил. Пробвай да изглеждаш паникьосан, защото закъсняваш, а не искаш да правиш лошо впечатление на класната.
    Това преди лягане, което си писал в началото, изобщо не го пробвай.

Хайде, кажи как е минало после.
    Поздрави!

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от blackfireXx
    ах да ти имам аз твойте оценки....аз 5 двойки имам от които само 4 по математика и една по история и съм и аз 7 клас...
    Ми то ти е за хвалба .. толкова много 2ки по МАТЕМАТИКА !? Това никога не съм си го позволявала, хах.Е, то кога беше де ..
    Big or small, lies are lies!

е ми математиката не ми е силна страна

Много благодаря за съветите... Утре ше разказвам как е минало, ако съм жив де... Но предполагам, че няма да се върже на това с паникьoсването, но ще опитам... Пък каквото стане, стане

сигурна съм че няма да те ''набие''
    7 клас си все пак ... не си ли малко ... голям ?
    ама както и да е =) айде успех

Колкото и да падам в очите на всички, които четат тази тема - Като лъжеш най-важното е ти да си вярваш, да убедиш себе си. Ако това стане и другите ще ти повярват.
    Изисква практика.

Но както каза bebzgirl - няма да те набият, не се притеснявай.

Цитирай Първоначално написано от Sp0t
    Да и това е идея, но аз забравих за какво ми е 2ката, която беше супер нечесна... Имаме да учим ,, На прощаване в 1869г. '' на изуст... И учителката вика Стефане ставай...
    Станимире ставай!
    - Госпожо не см го учил...
    Ивайло ставай!!!
    Юлияне ставай (тоест аз)
    - Бележника... Две!!!
    Е това чесно ли е кажете ми ??? Това се случва в един и същ ден, един и същ час!!!
    Още от второто изречение, което написа, разбрах че си за 2. Прочети го пак и ще разбереш

Аз знам, че няма да ме набият... Предпочитам да ми забият главата в стената от колкото да ми викат 1 час... Просто това ме поддтиска супер много...

Като написах ,,На прощаване в 1869'' имах предвид 1868г.,но копчетата са едно до друго и без да искам съм натиснал ,,9''

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    еее тя майкати е голям изруд бе...
    кво им има на оценките... слабите са поправени с по-добри оценки...
    тцтцтц, кофти, дано да се рачминеш без инциденти ;д
    <N>

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Точно аз си мислих, че нещо не съм добре и щях да попитам дали само на мен ми се струва леко ненормално момче в 7 клас да го е страх да си покаже оценките на родителите....

Какво толкова страшно? Не е краят на света. Отиваш, казваш, обясняваш се и т'ва е. На тая 2ка по БГ определено не и е времето в 7 клас, но...случва се. То си е за теб. Старай се малко повече. Ти, ако в училище изкарваш 5, на изпита няма да изараш повече от 3.50.

Голям фен
    Към автора: Спокойно, понякога стават такива работи. И на мен ми беше писана двойка в 7-ми клас на стихотворение, само че не помня кое беше вече ... Запънах се на последните 2 куплета и ми писа двойка. Нвм. Беше голяма разправия за всички оценки. Накрая ми писа 6 за годината и на изпита имах 5,539 (нещо от сорта). А за оценките - всички се оправят, ти си гледай математиката и българския, че са ти важни сега.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ти, ако в училище изкарваш 5, на изпита няма да изараш повече от 3.50.
    Относително е, колкото и изтъркано да звучи понякога наистина проблемът е в учителят.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Като цяло имаш доста добри оценки..
    Е,има изключение,но все пак сред другите
    не си личат толкова много ..Но все пак
    недей да ги лъжеш,кажи им истината..
    Така ще спечелиш доверието им..А и се
    съмнявам да те набият задари някаква двойка
    и една-две тройки..Обещай им,че ще ги
    оправиш (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ето как мина всичко... Днес мама преди да тръгне на работа и казах и тя ми вика, вика и вика... Каза ми как ще кандидатствам с тези четворки и т.н. Подписа ги и ми беше много сърдита...

П.С. А има ли някой от Велико Търново, който може да ми каже как стоят нещата в Търговската Гимназия - ,,Иконома'' На мен математиката не ми е любим предмет и именно затова не искам да кандидатствам за ПМГ, а и като я завърша тая Математика после к'во ще правя с нея? Просто ми се искаше, ако има някой да е на ти с тези работи да ми обясни тези неща... Извинявам се за грешките...

Няма никакво значение с какво завършваш средно образование(специалност), тъй като за всяка една професия ти трябва висше. Все пак е най-добре да се насочиш към езиковите училища, тъй като ако не друго, поне език ще научиш.

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от blackfireXx
    че аз толко двойки немам общо по всички предмети за 7 години бе АХАХА

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си