- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- генетично предразположение
Може да е генетично, но това не значи, че не можеш да отслабнеш. Аз познавам хора с такъв случай. Една бивша съученичка попринцип от малка още си беше пълничка. Майка й и баба й и те. Имаше един период, в който майка й се беше стопила - направо като я видеше човек и не я разпознаваше, че е тя. Беше го постигнала с много силна воля и хранителен режим. Сега не я знам как изглежда, защото не съм я виждала скоро, но мойта бивша съученичка преди 2 години за бала беше свалила също доста кг. Не беше супер кльощава, но в сравнение с това, което представляваше преди - беше отслабнала доста... Така че просто си вкарай режим, спортувай повече и ще свалиш. Кофтито в такива случай с предаване на ген е, че въпросните хора винаги са склонни към напълняване и трябва общо взето наистина цял живот да се ограничават и да внимават с храните ако искат да имат добра фигура. Но това не е чак толкова страшно, колкото звучи - ти един път като свикнеш с режима, после изобщо няма да ти прави впечатление. Най-трудно е първите 1-2 месеца, след това организма ти привиква. Разбира се, отвреме-навреме ще си хапваш и от "забранените" храни, но в нормални количества.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!