.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

операция от киста и апендикс

Здравейте, искам да попитам дали някой знае след колко време може да се ходи на фитнес след като съм оперирана преди 3 месеца от киста на левият яйчник и апендикс ??? Благодаря предварително

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Темата ти е за раздел "Здравни проблеми и болести".
    Най-добре е да се консултираш с лекар, но би трябвало вече да можеш да ходиш на фитнес. Ако не, то след още 3 месеца, ще можеш със сигурност

Ами аз мисля, че там я сложих, но явно съм объркала

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Питай лекаря си,зависи от тежестта на прекараните операции.Знам че след операция на апендикса не трябва да се натоварваш 1 г.-да не скачаш.За тичането и фитнеса нз..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Благодаря, но за сега няма как да го питам лично, защото операцията беше в София, а аз не съм от там...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Обади му се или питай личния. Успех и бързо възстановяване.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си