- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ревност?
Здравейте. Ето я и ситуацията: имам много чаровна/красива приятелка. Заедно сме от 1 месец, и двамата сме сериозни. Обаче напоследък забелязвам, че тя е обект на внимание от страна на много момчета, които сякаш се побъркват, след като я видят. Не ме разбирайте погрешно, не се заиграва с никого. Тя не е виновна за това, че е толкова привлекателна и никой не може да й устои, всеки втори й иска skype, тел. номер, facebook и прочие. Днес научих, че мой "добър" приятел е казал чувствата си (не на нея), при положение, че знае, че сме заедно и аз бях шокиран. Вярвам й, знам, че не би направила глупост, но започвам много да ревнувам напоследък. Имам й изключително голямо доверие, но въпреки това ме гризе от вътре. Не искам да й показвам много много, че я ревнувам, но ми е много неприятно така. Това нормално ли е? Някакви идеи??
никога не вярвай на жена майна.
дай и ние да видим красотата.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Позната история, само, че където аз съм от другата страна на твоя проблем. Да, нормално е. Дай й време, каквото и да правиш в момента, няма да помогне, с времето вече, няма да ти прави впечатление, даже ще ти стане смешно и ще стане доста редовна тема за разговор ;>
Не й показвай нон-стоп, че я ревнуваш, не я тормози с излишни въпроси и т.н., защото така има вероятност да прецакаш нещо. Нормално е иначе да си пазиш своето, просто се старай ревността да не измести всичко друго от връзката ви, че тогава става лошо. И евалата, че и ти й вярваш, и тя си държи на теб. Успех!
Наистина не й показвай редовно,
че я ревнуваш..Иначе нормално е да се
чувстваш така - на твоето място
всеки и постъпил така.. ((: ...И наистина
браво,че и двамата си имате доверие..Това
е най-важното в една връзка..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Прекалената ревност разваля връзката. Опитай се да не показваш ревността си често или поне се опитай да си личи по-малко. Щом те "гризе отвътре" значи не и имаш "изключително голямо доверие". Радвай се на времето прекарано с нея и че е само твоя.Всичко др е излизашно :P
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Наистина неможе да и имаш доверие ... не казвам че момичето сега ти крушка но просто винаги имай едно на ум ... иначе нормално е да се притесняваш да се пак си е некво неприятно бил съм и аз в такава ситуация ... Само не разбрах ... искат и тел. фацебоок пред теб ли става всичко това ?
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
не ги слушай тия филмари момче да ревнува гаджето си е най голямата глупост бе моето момче не че аз съм супер сфаляч и имам супер опит но ти казвам че което е твое е твое и само когато се разхождате из витошка и видиш некой да я заглежда просто се усмихни мазно и го подмини това че е готина и че единствено ти я притежаваш не трябва да ти дава повод за ревност защото на нея и трябва пространсвто а и ако са и сериозни чуствата към теб както ти си отбрлязал в темата то вече напълно махаме нуждата от ревност.
Ревнувай я, както казваш сигурно има за какво, но не я притискай и задушавай от ревност, защото тогава нищо няма да е наред.. Щом е с теб значи я интересуваш ти, а не еднаквите и фенчета..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Мда... Ревнуваш защото я мислиш за притежание и че можеш да я загубиш
Ама не и вярвай много много и не се привързвай, че после може да страдаш :]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Здравейте отново. Това момче (мой приятел), за който споменах, започнал да й пише по skype. Мен това ме притеснява, смисъл не знам как да постъпя. Не искам да й пише, защото не й пише просто като приятел, а я желае. Грешка ли би било ако предупредя сериозно приятелката ми и й намекна да ги реже веднага при първия намек такива типове? Знам, че тя говори с тях с око на приятел, но те не я гледат така (просто като приятелка). Съвет?
Щом тя гледа на тях само приятелски, не я предупреждавай..Нали и имаш доверие..?!
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Старай се да не го показваш личен съвет защото и аз така щях да се прецакам за малко ама се усетих навреме иначе за ревноста "НЕЯ САМО ГРОБА Я ОПРАВЯ" И ще я ревнуваш винаги ,но гледай да е в умерени количества и да не стане така ,че да измести щастието ви
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
О, не, тя не ти е собственост...Първоначално написано от yeahh
По-добре не откачай дотам, ужасно е ;]
Остави я да си се радва на вниманието си. Не се опитвай да я заробваш да ги режела веднага и т.н.
По-добре се запаси с увереност и търпение, т'ва си е твоето момиче.
Тези, които те съветват да не й вярваш, те съветват да се унищожиш с две думи, защото, повярвай ми, ще се изядеш ако непрекъснато имаш съмнения.
Намери златната среда.
Не се дръж все едно тя е собственото ти храстче, което си препикал, защото е ужасно тиранично, но недей и да се правиш, че не забелязваш нищо.
Може да поговориш с нея спокойно, че ти става малко тъпо когато разни типове я закачат.
Според мен работата не е толкова тя да спре да общува с тях, колкото ти да повярваш в нейните чувства и че си единствения за нея ;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
нищо не може да и кажеш майна, ако го харесва повече ше те зареже.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.