.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на mokka

Фен тема: Hellcats

Съсипана и без голям избор, Марти разбира, че единствения начин е да си спечели място в легендарния мъжоретен състав на Лансър - "Hellcats", благодарение на което получава и стипендия. Преди тя е била изграваща звезда по гимнастика в гимназията, но е напъснала последната година, но Марти знае, че е достатъчно атлетична и може движенията, които са нужни на отбора. Когато се явява на прослушването тя ги изумява и успява да си осигури място в този нов свят на дружба, престувки и състезание, което се състои на музикалната сцена на Мемфис.

Новата съквартирантка на Марти е Савана Монро, която е капитан на "Hellcats". Досега Савана е водила спокоен живот. Тя е била обучавана у дома от нейните религиозни родители. За Савана найната вяра е важна, но тя е и запален състезател и харесва ролята си на капитан на отбора.

Заобиколена от всички тези нови хора, Марти се чувства късметлийка, че има поне една позната физономия - Дан Пач, който е нейния най-добър приятел от първи клас. Той все още живее с родителите си и работи на доковете като механик. Въпреки че никога не е усещал, че има нужда да ходи в колеж, Дан е много добър в правенето на документални филми и никога не е без камерата си.

Е, гледа ли го някой? Аз го започнах, защото случайно попаднах на трейлъра и взе че ми хареса. Пък и досега сериал на CW не ме е разочаровал.

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Изтеглих си преди време няколко серии - не успя да ми задържи вниманието...

Мега фен Аватара на Colouring
    Фенка!
    Харесвам го сериалчето и го следя с интерес.Някак разтоварващо е и приятно. (:
    Любимка ми е главната героиня-Марти.

Сериала е уникален!! ДаннН

..

.. Ами фенка неможе да се каже .. но го гледам доста зарибяващо е \/ , но за съжеление нямам достатъчно време , за да го гледам .. на два - три дни 1 епизод .. и все пак Гледайте го интересно е ..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    1 серия гледах и до там
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си