Знам, че сигурно има много такива теми, но нямам много време да ги търся. Така по същество, в неделя аз и приятелката ми ще прекараме целия следобед в нас и ми трябват някакви идейки как да направя престоя перфектен. За сега се сетих само за затъмняване на стаята, шампанско и хубава музика.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Презервативи и храна.
Ее дай го по-романтично де.![]()
![]()
![]()
![]()
За нея или за теб?
А защо целия следобед трябва да го прекарвате вътре? Това винаги може да го направите. Излезте някъде щом искаш по-романтично.
По-романтично за нея ии ако сме навън ще се разхождаме из НДК и сити центъра, което няма да е кой знае колко романтично... все пак ще го обмисля![]()
Най-романтичното нещо ЕВЪР е да си четеш книга и тя да ти готви, но уви днешните ЕМАНЦИПИРАНИ жени очевидно не харесват кухнята толкова много.
Казвай и че е хубава на 5 минути ( това е равносилно на най-якото преживяване в лунапарк за една жена)
И все пак някви екстри от типа на ароманти свещи, цветя на кревата?
Може да вземеш едно наргиле и бурканче попърс.
И може да вземеш некви смазани клечки дето миришат добре и индийска музика
AWESOME
![]()
на наргилете найстина ще му се изкефи...
тос пък, цветя на леглото ше слагал. Бе ти нормален ли си бе, кой знае кво ше си помисли... няма нужда чак толкова да се престараваш. Купи нещо за пиене и шоколад ии ... мисля че това ше ви стигне...както ви познавам, вземи 3 шоколада и за другото няма даже да се сетите..
Изчисти.Без цветя по леглото...С това шампанско ко ще празнуваш ? Сефтето си ли ? Някой хубав филм харесай, нещо за хапване и презервативи![]()
П.П.Иначе и попърса е страхотна идея![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Стига с тия презервативи бре! Той човека ако искаше това щеше да сложи темата в другия раздел! (е,все пак вземи няколко,нищо не се знае!)
Та моята идея е,само малко шоколад,нещо за пиене,по добре вино от колко шампанско (то е едно и също,само че шампанското е газирано,и бяло,а аз не виждам нищо романтично в една газирана напитка,ако ще и шампанско да е). Това ще стигне. Пуснете си някой филм най-добре и се гушкайте на дивана.Това е!
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
ау да тва за филма е добра идеяе окей благодаря за съветите
![]()
първо заслужи си съвета ми с снимката на професора на профила тиПървоначално написано от radeberger
![]()
![]()
![]()
Радебергер е много прав вобще не ти трябва да седите вътре разкарайте се в някой парк като Ариана та например и завърши следобеда като посрещнете залеза на някое добре избрано място от теб.Това просто много ще я разчуства
В горните мнения е казано всичко..Но няма нищо по-романтично от това да измислиш сам романтичния жест и да се научиш на романтика заедно с човека, с когото искаш да си.
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
И само в допълнение, писалите мъже в темата са боклуци. Не знам защо е цялото това осмиване "ти нормален ли си", бла-бла.
Ако имат сериозна връзка и авторът знае, че момичето няма да се изсере отгоре на романтичния жест (т.е. да започне да прави фасони), то значи няма нищо нередно в идеята му ;]
Аз не мога да помогна кой знае колко, но не бъди прекалено помпозен.
Ако ще си седите цял ден у вас, има много идеи освен филми и хапване.
Може да разцъкате Монопол, да правите нещо заедно.. карти, да я научиш на нещо, което досега не е правила, занимавайте се с интересни работи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Сега ще се обиждаме ли ?Първоначално написано от jghgh
![]()
Романтично викаш ...![]()
Поглези я - гушкай я, целувай я, направи й масаж ... Ще остане приятно изненадана, предполагам, както и доволна.
I'm inlove with a criminal...