- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившата на приятел
Здравеите ,
Имам малък проблем .
Много яко сам хлътнал по бившата на мой приятел ,но тя не проявява кой знаекакъв интерес към мен . Иска да излезем само ако има някои с нас . Мисля , че ме вазприема като приятел .Та въпросат ми е : Да продължавам ли да опорствам , как да я накарам да не ме ваприема само като приятел и как да я накарам да излезе с мен на саме ?
Благодаря предварително![]()
1 МОЛЯ ТЕ ОПРАВИ СИ ПРАВОПИСА!
2 еми човек ти познаваш момичето не ние. аз бих те посъветвал да продължиш винаги има надежда :Д
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Ми и аз мисля ,че те има само като приятел. Аз бих продължил напред![]()
Vin diesel RULZZZZ
Според мен те въсприема като приятел,но несъм много сигурен все пак не я познавам!!!
![]()
Е, тамън да не пускам нова тема... Че и аз съм хлътнала по най-добрия приятел на бившия ми... флиртуваме, ама съвсем скромно :dd ии се виждаме рядко :s
Моля слушам![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
И на теб какъв ти е проблема? Ако искаш нещо и знаеш, че той няма да откаже го покани ти да излезете...Първоначално написано от magita
Ми проблема ми е, че не съм сигурна + това сме в една компания и ако съм сбъркала с преценката си ще стане кофти. + това е най-добрия му приятел и се чудя дали ще постъпя правилно ...Първоначално написано от fear4o
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Еми продължи известно време наблюдавай движенията му, с намеци може и да не се занимаваш освен ако не са очевидни, защото момчетата рядко ги разбирамеПървоначално написано от magita
-Не проява интересПървоначално написано от Slun4eviq
-Опитва се да не се среща с теб насаме
-Възприема те като приятел
Ясни знаци и/или намеци, че не те желае.
Момичето не пасе трева. Най-вероятно знае, че я харесваш, момичетата ги усещаме тия неща.
Не продължавай да упорстваш и не се опитвай да я караш да прави каквото и да е било. Насила хубост не става.
За собствено удоволствие си поддържай някакъв контакт с нея, но не й се натискай, нито я "карай" да излизате само 2мата, защото по този начин сам се правиш "бита карта" като 1. й показваш прекалено много чувствата си 2. изявяваш се като скапан досадник
Така че move on...
Когато момиче не иска да е самичка с теб, очевидно няма интерес към теб, камо ли чувства. А интерес не се печели с натискания, неспиращи покани и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не те харесва,откажи се и си намери друга
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Явно те има само за
приятел..Просто продължи
напред и това е ((:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това се отнася и за теб.Погледни как пишеш,после прави забележка на другите.Първоначално написано от fear4o
Авторе,в момента нищо не можеш да направиш.Но имай търпение.Рано или късно,то може да се възнагради с добро.
Не е ли очевидно?Първоначално написано от Slun4eviq
![]()
all day... all night... what the fuck?!