.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона

Harry Potter and the Deathly Hallows/Даровете на смъртта

Силата на Волдемор нараства все повече. Той вече контролира министерството на Магията и Хогуортс. Хари, Рон и Хърмаяни решават да завършат работата на Дъмбълдор и да открият останалите Хоркрукси, за да победят Тъмния Лорд. Малка е надеждата за тях, затова всичко което правят трябва да върви по план.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_EC2tmFVNNE[/youtube]

Денят дойдеееееееееееееееееееее ее

Обожаваммммм Харииии С нетърпение очаквам да излезе в българските торенти !!!!!
    Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

Град
    Памплона
    Ако толко го обожаваш,отиди на кино не го чакай по торентите А инъче първите 40 минути ги има в нета вече

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    надявам се този път да да го гледам на кино
    6б3З10

Голям фен Аватара на TrustNobody
    остарях,мама му деба
    израстнах с Хари,не мога да си представя,че скоро всичко ще свърши!!
    тая книга ме научи да чета,по дяволите..
    we are rockstars.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Оф на мен ми се ходи на кино да го гледам ама няма да е точно на предпремиерата... По-натам сигурно Иначе ще ми е мъчно, че му се вижда края вече
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на mokka
    Намерих си с кой да идааааааааааааааааа

Голям фен Аватара на Vincitore
    Аз днес бях да го гледам и много ми хареса , жалко че е разделен на 2 части Иначе билетите в сити центъра от 10 мисля че до към 1 са по 4 лева , а залата беше почти празна ...

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    настръхнах като гледах трейлъра, ЖЕСТОК Е вече имам огромни очаквания за филма, дано не се разочаровам
    някак си ми стана и тъжно като си помисля, че това е края

най - великата поредица
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Вчера го гледах на кино иии това беше най-скучната и безинтересна част от всички Жалко,очаквах много повече...Всичко интересно е събрано в трейлара...

Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Вчера го гледах на кино иии това беше най-скучната и безинтересна част от всички Жалко,очаквах много повече...Всичко интересно е събрано в трейлара...
    Aбе ти шегуваш ли се ? Най скучната ? Всички интересни моменти са били събрани в трейлъра ? Ти просто ме разби,отивай да гледаш листопад там има доста динамика

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Aбе ти шегуваш ли се ? Най скучната ? Всички интересни моменти са били събрани в трейлъра ? Ти просто ме разби,отивай да гледаш листопад там има доста динамика

аа иначе.. аз ще го гледам на кино.. само че не ми се ходи сега в претъпканите зали може би другата седмица ще отида.
    Пф.. наистина е мн гадно, че всичко свършва
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Ей, баси злето дето сте, щом чакате да излезе по торентите! И се наричате "Фенове" ?! И "обожавате" поредицата ?! Алооо, ЖАЛКИ СТЕ !!

Щом разберете кога ще излиза фимлоът .. съберете парички .. по левче на ден .. и пак ще съберете пари за кино .. Ебати деградирала нация, еййй .. Сами ще се унощожим, Българийо.

Аз пък го гледах на кино и НЕ съжалявам !! Вярно, че несъответствията Книга > Филм са УЖАСНО МНОГО, но все пак .. бюджетът не стига за всичко. Само това е кусурът на филма, всичко останало е ПЕРФЕКТНО !! <333

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на cookie_master
    аз го гледах вчера
    беше прекрасенн <3
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Ей, баси злето дето сте, щом чакате да излезе по торентите! И се наричате "Фенове" ?! И "обожавате" поредицата ?! Алооо, ЖАЛКИ СТЕ !!

Щом разберете кога ще излиза фимлоът .. съберете парички .. по левче на ден .. и пак ще съберете пари за кино .. Ебати деградирала нация, еййй .. Сами ще се унощожим, Българийо.

Аз пък го гледах на кино и НЕ съжалявам !! Вярно, че несъответствията Книга > Филм са УЖАСНО МНОГО, но все пак .. бюджетът не стига за всичко. Само това е кусурът на филма, всичко останало е ПЕРФЕКТНО !! <333
    Нямаш си на идея колко искам да го гледам на кино, но просто в Русе кино няма... Има само малко шансове да ходим да го гледаме в Търново.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Фен Аватара на TwoFace
    Град
    Blagoevgrad ;]
    Гледах го днес в киното , пълна боза е 1-вата част
    Който се цепи от к0олектива,к0олектива му го нацепва ко0лективно !

Фен Аватара на TwoFace
    Град
    Blagoevgrad ;]
    Гледах го днес в киното , пълна боза е 1-вата част
    Който се цепи от к0олектива,к0олектива му го нацепва ко0лективно !

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз съм гледал само 1-ва и -ра част и ся мислих да ходя да гледам 7-ма част в четвъртък, щото тогава билета е лв но щом е боза значи няя да ходя

Супер фен Аватара на WaterLilly

А, да, ей сега ще изтичам до София (или най-близкия град до моя, в който има кино), за да го гледам.

Дори да имаше кино в града ми, сто пъти предпочитам да го гледам сама пред компютъра, без субтитри, с пауза когато реша и перфектно качество.

Град
    Памплона
    Aбе аз сумати таксита смених вчера за да отида до града в който има кино,стоях 9 часа на студа до като започне филма но когато започна беше невероятно ! А за тоя дето казва,че е боза може да си гледа работата щото не разбира от филми А дргуоя дето слуша мнението на идиоти го съветвам да отиде и сам да реши дали филма е добър ! Т'ва само в България може да се случи баси..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly

А, да, ей сега ще изтичам до София (или най-близкия град до моя, в който има кино), за да го гледам.

Дори да имаше кино в града ми, сто пъти предпочитам да го гледам сама пред компютъра, без субтитри, с пауза когато реша и перфектно качество.
    Тогава не се наричай фен/ка. както и останалите, на които нещо им "пречи" да отидат. Има ли желание - има и начин, а няма ли желание - намираме оправдание. Нали така?

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на xoxi
    Jessie, защо не се спреш?
    Всеки ще си гледа филма когато и където поиска. Това, че някои хора нямат възможност, време или дори кино в града, не означава, че не са фенове!
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Абе то и в моето село Ловеч няма кино, ама добре се намериха приятели да ида с тях снощи

Който не е гледал филма, да не чете нататък СПОЙЛЕР

Ами на мен ми хареса. Сигурно защото не съм чел книгата. Ама имаше за всеки по нещо - имаше малко романтика, комедия, драма, екшън. Е, вярно, че очаквах малко повече бойни сцени, но пак си имаше. Със змията особено като се показа втория път подскочих Беше тъжно, когато Доби умря. Аз очаквах ножа да резен Хари или Хърмаяни. А и докато Рон го нямаше, все очаквах, че Хари и Хърмаяни ще се... награбят И там, къде хоркс-нещото си се мъчеше да измами Рон беше много интересно - как го залъгва, че Хари и Хърмаяни са се ... награбили вече...
    Я да не преразказвам повече
    Беше добро, 22 юли чакам 3д-то, ама този път наистина.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Памплона
    Леле наистина,какво ли е да не си чел книгата и да гледаш филма.. предполагам е супер яко Аз нпример през цялото време знаех какво следва и почти нищо не ме изненада
    Колкото до 3D-то и тази част ще си я дооправят и преди премиерата на втората част ще пуснат и тази

С удоволствие бих отишла на кино . Да събрах си пари имам достатъчно и за отиване и за връщане ! Но при положение ,че наще не ме пускат сама до дадения град и дори с приятелка! А ако отида с мама трябва да взема и сестра си ,защото баща ми работи извън България и няма на кого да я оставим е кво става ? Хари излиза златен ? И аз исках да отида но при положение че нямаме тези финансови възможности предпочитам да си го купя на диск или както казах да го изтегля ! Преди да слагаш всички под общ знаменател всички помисли за някой други хора ! И кво ся оказва се че ние като не отидем на кино и край вече не сме фенове на Хари така ли? Ам ако ти кажа че с него съм израстнала ? Това беше първата книга толкова голяма която прочетох когато бях 1 клас ! Ти ся ще си кажем "ми к'во на мен не ми пука за твоите финансови проблеми " ! Преди да започнеш да редиш наред помисли !
    Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си