- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Harry Potter and the Deathly Hallows/Даровете на смъртта
Силата на Волдемор нараства все повече. Той вече контролира министерството на Магията и Хогуортс. Хари, Рон и Хърмаяни решават да завършат работата на Дъмбълдор и да открият останалите Хоркрукси, за да победят Тъмния Лорд. Малка е надеждата за тях, затова всичко което правят трябва да върви по план.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_EC2tmFVNNE[/youtube]
Денят дойдеееееееееееееееееееее ее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обожаваммммм ХарииииС нетърпение очаквам да излезе в българските торенти !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
Ако толко го обожаваш,отиди на кино не го чакай по торентите![]()
![]()
А инъче първите 40 минути ги има в нета вече
![]()
надявам се този път да да го гледам на кино![]()
6б3З10
остарях,мама му деба![]()
израстнах с Хари,не мога да си представя,че скоро всичко ще свърши!!
тая книга ме научи да чета,по дяволите..
we are rockstars.
Оф на мен ми се ходи на кино да го гледам ама няма да е точно на предпремиерата... По-натам сигурноИначе ще ми е мъчно, че му се вижда края вече
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз днес бях да го гледам и много ми хареса , жалко че е разделен на 2 частиИначе билетите в сити центъра от 10 мисля че до към 1 са по 4 лева , а залата беше почти празна ...
![]()
![]()
настръхнах като гледах трейлъра, ЖЕСТОК Е
вече имам огромни очаквания за филма, дано не се разочаровам
някак си ми стана и тъжно като си помисля, че това е края![]()
най - великата поредица![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Aбе ти шегуваш ли се ?Първоначално написано от lipstik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най скучната ? Всички интересни моменти са били събрани в трейлъра ?
Ти просто ме разби,отивай да гледаш листопад там има доста динамика
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от UNITED2
![]()
![]()
![]()
![]()
аа иначе.. аз ще го гледам на кино.. само че не ми се ходи сега в претъпканите залиможе би другата седмица ще отида.
Пф.. наистина е мн гадно, че всичко свършва![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ей, баси злето дето сте, щом чакате да излезе по торентите!И се наричате "Фенове" ?! И "обожавате" поредицата ?! Алооо, ЖАЛКИ СТЕ !!
Щом разберете кога ще излиза фимлоът .. съберете парички .. по левче на ден .. и пак ще съберете пари за кино .. Ебати деградирала нация, еййй .. Сами ще се унощожим, Българийо.![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък го гледах на кино и НЕ съжалявам !! Вярно, че несъответствията Книга > Филм са УЖАСНО МНОГО, но все пак .. бюджетът не стига за всичко. Само това е кусурът на филма, всичко останало е ПЕРФЕКТНО !! <333
I'm inlove with a criminal...
Нямаш си на идея колко искам да го гледам на кино, но просто в Русе кино няма... Има само малко шансове да ходим да го гледаме в Търново.Първоначално написано от Jessie
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Гледах го днес в киното , пълна боза е 1-вата част
Който се цепи от к0олектива,к0олектива му го нацепва ко0лективно !
Гледах го днес в киното , пълна боза е 1-вата част
Който се цепи от к0олектива,к0олектива му го нацепва ко0лективно !
Аз съм гледал само 1-ва и -ра част и ся мислих да ходя да гледам 7-ма част в четвъртък, щото тогава билета е лвно щом е боза значи няя да ходя
А, да, ей сега ще изтичам до София (или най-близкия град до моя, в който има кино), за да го гледам.Първоначално написано от Jessie
Дори да имаше кино в града ми, сто пъти предпочитам да го гледам сама пред компютъра, без субтитри, с пауза когато реша и перфектно качество.
Aбе аз сумати таксита смених вчера за да отида до града в който има кино,стоях 9 часа на студа до като започне филма но когато започна беше невероятно ! А за тоя дето казва,че е боза може да си гледа работата щото не разбира от филмиА дргуоя дето слуша мнението на идиоти го съветвам да отиде и сам да реши дали филма е добър !
Т'ва само в България може да се случи баси..
![]()
Тогава не се наричай фен/ка.Първоначално написано от WaterLilly
както и останалите, на които нещо им "пречи" да отидат.
Има ли желание - има и начин, а няма ли желание - намираме оправдание. Нали така?
![]()
I'm inlove with a criminal...
Jessie, защо не се спреш?
Всеки ще си гледа филма когато и където поиска. Това, че някои хора нямат възможност, време или дори кино в града, не означава, че не са фенове!
И спря да се върти за миг земята..
Абе то и в моето село Ловеч няма кино, ама добре се намериха приятели да ида с тях снощи![]()
Който не е гледал филма, да не чете нататък СПОЙЛЕР
Ами на мен ми хареса. Сигурно защото не съм чел книгата. Ама имаше за всеки по нещо - имаше малко романтика, комедия, драма, екшън. Е, вярно, че очаквах малко повече бойни сцени, но пак си имаше. Със змията особено като се показа втория път подскочихБеше тъжно, когато Доби умря. Аз очаквах ножа да резен Хари или Хърмаяни. А и докато Рон го нямаше, все очаквах, че Хари и Хърмаяни ще се... награбят
И там, къде хоркс-нещото си се мъчеше да измами Рон беше много интересно - как го залъгва, че Хари и Хърмаяни са се ... награбили вече...
Я да не преразказвам повече![]()
Беше добро, 22 юли чакам 3д-то, ама този път наистина.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Леле наистина,какво ли е да не си чел книгата и да гледаш филма.. предполагам е супер якоАз нпример през цялото време знаех какво следва и почти нищо не ме изненада
![]()
Колкото до 3D-то и тази част ще си я дооправят и преди премиерата на втората част ще пуснат и тази![]()
![]()
![]()
![]()
С удоволствие бих отишла на кино . Да събрах си пари имам достатъчно и за отиване и за връщане ! Но при положение ,че наще не ме пускат сама до дадения град и дори с приятелка! А ако отида с мама трябва да взема и сестра си ,защото баща ми работи извън България и няма на кого да я оставим е кво става ? Хари излиза златен ? И аз исках да отида но при положение че нямаме тези финансови възможности предпочитам да си го купя на диск или както казах да го изтегля ! Преди да слагаш всички под общ знаменател всички помисли за някой други хора ! И кво ся оказва се че ние като не отидем на кино и край вече не сме фенове на Хари така ли? Ам ако ти кажа че с него съм израстнала ? Това беше първата книга толкова голяма която прочетох когато бях 1 клас ! Ти ся ще си кажем "ми к'во на мен не ми пука за твоите финансови проблеми " ! Преди да започнеш да редиш наред помисли !Първоначално написано от Jessie
![]()
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !