.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен

Винаги ли е така..

На 20 год.съм и мразя колко зависима от приятеля си съм,защото той е по-несериозен. Първият ми е,с когото съм правила секс. Винаги ли жената се привързва толкова силно към първия си ? Обичам го,знам го,но ако му го призная може да го загубя(защото сякаш той мисли само за удоволствията си). Да му кажа ли все пак ? СТрахът не е хубав водач и знам,че ако не споделя как се чувствам скоро ще експлоадирам, та въпреки,че той не показва чак обич аз да му го споделя ли ? Чувствата наистина напират много силно в мен. Мерси за отговорите.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Доколкото знам, при момичетата и жените(ти си вече жена) винаги се привързват така към първия с когото правят секс.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Страхът под всичките му форми е най-коварното човешко чувство и ни държи в най-неприятната власт и психологически дискомфорт.
    Освободи се от него.

И да, винаги се привързваме към 1вите си. Лошото е, че те обикновено са големи боклуци.
    Този е за късане, ако съдя по останалите ти теми, където все се оплакваш от него.
    И по дяволите, ако трябва се консултирай с психолог, уникален случай си. : |

Най-великата победа е победата над себе си! Бори се срещу своята зависимост от човек, който не те заслужава и се държи зле с теб...
    Знам какво ти е, но това не е никакво оправдание.
    Потърси си правата и действай.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ще дам един съвет къв всички момичета, показвайте си чуствата към момчетата без никакви притеснения, защо всички си мислите, че като си кажете какво чуствате и ще ви отбласнем или нещо такова, напротив! Успех!

-фМзХ
    Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина!

Ако под "мисли само за удоволствията си" имаш предвид, че те пренебрегва и обръща внимание само на физическата част на нещата - зарежи го, няма значение, че ти е първия.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

абе глупусти, говори първо с него как ще го зарезваш
    много връзки се разпадат именно заради това, че някой си мисли: не ми обръща достатачно внимание и другия ако си мисли сащото, по хубаво нещо от това да говорите сериозно няма в такъв момент : )

-СС
    Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ако толкова искаш да му кажеш,кажи му,но очаквай да си замълчи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не съм ти чела другите теми, но ако усещаш, че е с теб само заради секса - няма смисъл да продължавате. Ти вече си започнала да се влюбваш и ако той е егоист и не мисли за теб, по-натам продължението на една такава връзка ще доведе до много болка и страдания за теб... Попринцип е нормално да се привързваме към първите - и аз съм така Но моят случай е малко по-различен, защото първата ми истинска любов си заслужаваше - прекрасен човек, с когото и до ден днешен поддържаме много добри приятелски взаимоотношения
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си