- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Прическа като на Dogg.
Искам да си направя прическа като на Snoop Dogg. По-точно - ТАКАВА. Как изобщо се нарича тая прическа? Плитки? И още нещо, колко ще трябва да броя на фризьорката за такава прическа?
ИСКАМ СНИМКА ПОСЛЕ!
Покажи на фризьорката си снимка. По принцип са плитки, а между плитките има вариант да е обръснатоПредполагам няма да е повече от 20-30лв.
![]()
Трийсе кинта?? Три-десети?? ТРИ ПО ДЕСЕТ???!![]()
*преглъща*
*cough*
Бръснато? Че т'ва не е ли само сплитане на плитка? Или там каквото е.
Цената зависи от салона, иначе и аз мога да ти я направя за без пари
А бръсненето м/у плитките е по желание![]()
Забравих да питам, колко дълга трябва да ми е косата? В момента е около 7-8 сантиметра.
Ами, идвай и ми я прави. Ще черпя.![]()
Трябва да ти е някъде близо до раменете, минимум 2-3 см под ушите....
Къде да идвам![]()
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?! Една позната ми каза, че може и по-къса да е. Не чак толкова дълга.![]()
Пич, ако ти е по - къса косата пак може да станат, но няма да имат дължината като на снууп. Трябва да се пробва и да се види дали стават или не
ПС: Ти не беше ли човека с гадните аватари? (Едни сополиви гномове...)
или се бъркам![]()
Няма ли да стане същото отгоре, просто по-къси отзад?
И не, не, че помня, но не мисля, че съм бил аз.![]()
Със 7 см коса не мисля, че ще се получи нещо. Трябва да се пробва, но като че ли е твърде къса. Не можеш ли да помолиш някоя приятелка да пробва първо.
Мога, то мога да изчакам да порасне още, ама работата е там, че я искам за други ден (поне мисля, че други ден е събота).
Сега ще разпитам, ама... "Късно е, либе, за китка" ми се струва...![]()
Мисля си, че може и да стане, зависи колко е сръчен човека, който ти ги прави![]()
Мда, и поради липсата на такъв, ще трябва да дам 30 кинта на фризьорката. Life sux.
аз също бях решил да си правя ..пуснах около 20 санта коса..не стана добре и се подстригах
Аз точно за това искам да пробвам, да видя как ще стане. Не да дам 30 кинта на фриьорката, а после да я махна, че седи тъпо... -..-
И Ботевград става, Слънце.![]()
Лос Анджелис?
You know... Т'ва би било излишно, ако прости кажеш от къде си.
щом ти е къса косата, има изкуствена... затова и е създадена...
ако имаш късмет да случиш на същия цвят като косата ти няма да са ти много подигравките![]()
ама иначе сериозно, тоя вариант не си ли го разгледал![]()
Ама, сигурен ли си, че така ще стане?Първоначално написано от manliftingbanner
![]()