.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Тема: Тройка

Тройка

Това, че напоследък мечтая за тройка с приятеля ми и друго МОМИЧЕ, непременно ли означава, че ми е станал скучен сексуалния ни живот?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не. Това е желание да се опита нещо непознато.

А възможно ли е той да помисли, че ми е станал скучен секса?

може би :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Хмммм....ти ще отговориш на този въпрос...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ако седнеш и му обесниш, че просто искаш да пробваш нещо ново едва ли ще си помисли, че ти е скучен
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Ако седнеш и му обесниш, че просто искаш да пробваш нещо ново едва ли ще си помисли, че ти е скучен
    +1! Просто трябва да поговорите и ако е съгласен - търсете кандидатка! Но внимавай, защото това момиче може да хареса гаджето ти, просто внимавай в избора!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Значи , че едно момче не може да те оправи
    +1! Според мен тук ти трябва момче, а не момиче!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Голям фен Аватара на Naik1
    Ти си приятелка-мечта
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    А защо с момиче,а не с момче?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Аз лично също бих предпочела с още едно момиче. Някак с 2 момчета и 1 момиче е по-... не-толкова-хубаво xD А и е по-слабо да се намерят 2 момчета, с които да направиш тройка, отколкото едно момче и едно момиче.

Ако искаше с момче, тогава може да се каже, че той не я задоволява достатъчно.Докато с момиче е по-различно.Не е имала сексуални контакти с момичета и затова и е любопитно.
    Поне аз така мисля.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Защото ми е любопитно да го направя с момиче, защото ще видя доволната му физиономия и защото се съмнявам, че мога да оправя 2 момчета. А и не си представям да спя с друг, искам си само с моето момче.

Е, сигурно няма да умра от кеф да го гледам да чука друга, но със сигурност ще се чувствам по-добре, в сравнение с това той да гледа как ме чука друг.

Между другото и той ми зададе същия въпрос.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Ако искаше с момче, тогава може да се каже, че той не я задоволява достатъчно.Докато с момиче е по-различно.Не е имала сексуални контакти с момичета и затова и е любопитно.
    Поне аз така мисля.
    Едната причина е тази.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    за мен и двете.. не са чак толкова нормални .. чакай малко ти си с него.. как може да мислиш за други.. ако изпитваш удоволствие от него.. не би трябвало дори да се замисляш за друг/друга... Незнам за мен не е нормално... ии .. другото да гледам как моето момче чука.. друга.. ами ако другата се окаже по-добра и те почнат да се чукат без ти да знаеш добре ли ще се почувстваш само щото на теб та засърбяло аналчето , пфффффффф квот искаш прай то си е за теб след време да не пишеш той си има друга... ОТ ПРИЯТЕЛКИ ПАЗИ СЕ

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    за мен и двете.. не са чак толкова нормални .. чакай малко ти си с него.. как може да мислиш за други.. ако изпитваш удоволствие от него.. не би трябвало дори да се замисляш за друг/друга... Незнам за мен не е нормално... ии .. другото да гледам как моето момче чука.. друга.. ами ако другата се окаже по-добра и те почнат да се чукат без ти да знаеш добре ли ще се почувстваш само щото на теб та засърбяло аналчето , пфффффффф квот искаш прай то си е за теб след време да не пишеш той си има друга... ОТ ПРИЯТЕЛКИ ПАЗИ СЕ
    Toчно затова не бързам, а го обмислям. Преди и аз го приемах като нещо абсолютно нередно, но сега го виждам под друг ъгъл. Може да е само моментно.

P.S.: Не ми намесвай аналчето, то горкото няма нищо общо.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    хаха ок ти си знаеш мацко :*

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Град
    София
    Тройка.......правила съм И с две момчета и с две момичета и с момиче и момче. Никаква ревност, никаъв срам от никой........100% сексулано изживяване........
    Честно........много съм луда

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Успех с начинанието ти пожелавам И на мен ми се искаше преди да пробваме с приятеля ми, но по-скоро нямаше с кого/къде и тъй.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Успех с начинанието ти пожелавам И на мен ми се искаше преди да пробваме с приятеля ми, но по-скоро нямаше с кого/къде и тъй.
    Изобретателност трябва еба си живота и секс да прайш не е лесно се трябва да се мисли
    Честно........много съм луда

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Polia
    Изобретателност трябва е** си живота и секс да прайш не е лесно се трябва да се мисли
    Нали
    Дай да почваме като по Дискавъри Ченъл и да се свършва
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мерси, но не съм се решила все още. Пък и не съм сигурна за неговото мнение. А и по някакъв начин искам да разбера как ще се чувствам и дали ще има последствия.

А твоят приятел искаше ли? Как решихте, че искате? Каква беше (или е) връзката ви?

Фен
    Град
    Дряново
    Нормално е. Всеки си има секс-фантазии. Мисля ,че трябва да говориш с приятеля ти....предполагам идеята ще му хареса.
    Лично ако мен ме попита приятелката ми дали искам да добавим още 1 момиче към секса ще откажа ,защото бих си помислил ,че просто ме тества дали съм верен само на нея. Като го питаш старай се да го убедиш ,че наистина го искаш , щото може да си набие някви филми ,че го пробваш.

Успех
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    Нормално е. Всеки си има секс-фантазии. Мисля ,че трябва да говориш с приятеля ти....предполагам идеята ще му хареса.
    Лично ако мен ме попита приятелката ми дали искам да добавим още 1 момиче към секса ще откажа ,защото бих си помислил ,че просто ме тества дали съм верен само на нея. Като го питаш старай се да го убедиш ,че наистина го искаш , щото може да си набие някви филми ,че го пробваш.

Успех
    Мерси.

Не съм го питала директно дали иска. Но лежим си ние и аз му казвам "Представи си колко ще е готино аз и още едно момиче да ти направим стриптииз, после да ти правим свирка, после да ме чукаш, да мачкаш нейните гърди ... да чукаш нея, а аз да сбъдна мечтата ти и да ти лижа топките'' ... и т.н. .... При което той има усещането, че ще експлодира и казва да спра или да се събличам.

Идеята му харесва, но не знам дали е готов да го направи. Може би трябва да му задам директен въпрос.

Внимавай за това дето ти каза SEXTRAVAGANTE - наистина може да си го помисли, но пък не е чак такъв проблем, защото по-важното е, че ти наистина го питаш, а не го пробваш. И другото нещо - имаш ли си втора мацка? Защото според мен има два варианта за това - или наистина, ама наистина най-добра приятелка, с която абсолютно сигурно няма да се изпокарате заради това впоследствие или трябва да ти е някоя доста чужда, която да не ти дреме за нея след това. Ама пък втората доста по-трудно ще я накараш да се чука с гаджето ти просто ей така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си