.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67

Тема: Тройка

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Успех с начинанието ти пожелавам И на мен ми се искаше преди да пробваме с приятеля ми, но по-скоро нямаше с кого/къде и тъй.
    Мерси, но не съм се решила все още. Пък и не съм сигурна за неговото мнение. А и по някакъв начин искам да разбера как ще се чувствам и дали ще има последствия.

А твоят приятел искаше ли? Как решихте, че искате? Каква беше (или е) връзката ви?
    Аз просто му подхвърлих , че искам да опитаме нещо такова. Не бих имала против, даже би ми било страшно забавно. Той в началото беше малко скептично настроен , но свикна с идеята.
    Заедно сме от година, почти по цял ден сме заедно (бяхме по-скоро , сега не чак по цял). Отношенията са регламентирани като свободни, като се изисква просто да си споделим, ако някой кръшне.
    Нашето е по-скоро партньорство , от колкото любовна връзка. Особено, като вече и секс не правим. Та, за това са малко по-особени нещата от таз гледна точка.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от yupaa03
    Внимавай за това дето ти каза SEXTRAVAGANTE - наистина може да си го помисли, но пък не е чак такъв проблем, защото по-важното е, че ти наистина го питаш, а не го пробваш. И другото нещо - имаш ли си втора мацка? Защото според мен има два варианта за това - или наистина, ама наистина най-добра приятелка, с която абсолютно сигурно няма да се изпокарате заради това впоследствие или трябва да ти е някоя доста чужда, която да не ти дреме за нея след това. Ама пък втората доста по-трудно ще я накараш да се чука с гаджето ти просто ей така
    Много добра приятелка, която да се навие, нямам. Остава другият вариант и не мисля, че е толкова трудно да се намери. Има толкова лесни момичета в днешно време. Аз скоро го питах "Имаш ли номер в телефона на момиче, което ако и се обадиш за секс веднага ще дойде?" и той каза "Да". Така че проблемът е само, дали ще иска тройка с мен.

Не мисля, че ще помисли, че го пробвам. Разбрали сме се всичко директно да си казваме и ако искаме да разберем нещо да няма никакви скрити замисли. И досега сме правили така, като цяло намеците ги мразим и двамата, понеже стават обърквания.

Успех с начинанието ти пожелавам И на мен ми се искаше преди да пробваме с приятеля ми, но по-скоро нямаше с кого/къде и тъй.
    Мерси, но не съм се решила все още. Пък и не съм сигурна за неговото мнение. А и по някакъв начин искам да разбера как ще се чувствам и дали ще има последствия.

А твоят приятел искаше ли? Как решихте, че искате? Каква беше (или е) връзката ви?
    Аз просто му подхвърлих , че искам да опитаме нещо такова. Не бих имала против, даже би ми било страшно забавно. Той в началото беше малко скептично настроен , но свикна с идеята.
    Заедно сме от година, почти по цял ден сме заедно (бяхме по-скоро , сега не чак по цял). Отношенията са регламентирани като свободни, като се изисква просто да си споделим, ако някой кръшне.
    Нашето е по-скоро партньорство , от колкото любовна връзка. Особено, като вече и секс не правим. Та, за това са малко по-особени нещата от таз гледна точка.
    Значи положението е по-различно. Нашата връзка не е отворена.

Град
    Пловдив
    ООО в никакъв случей не би ми било приятно да дам на приятеля ми да чука някоя друга..било то моя приятелка или просто позната...Знам, че и на него не би му било приятно да гледа как някой ме оправя... Може би ако нямах връзка и ме поканят за тройка, нямаше да откажа..но да деля приятелят си, КОЙТО АДСКИ МНОГО ОБИЧАМ ... ПРОСТО НЕ СТАВА...

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Значи , че едно момче не може да те оправи
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Ми то си зависи от т'фа как ти си го представяш ако мислиш че ти е скучен сексуалния живот значи зарди тфа мислиш за 3-йка иначе е обратното искаш непознатото .... + т'фа да зависи как го представиш на приятелят ти за 3-йката... от т'фа как го представиш ще му покажеш, че или сексуалният ти живот е случен или просто искаш ново ...

Re: Тройка

Това, че напоследък мечтая за тройка с приятеля ми и друго МОМИЧЕ, непременно ли означава, че ми е станал скучен сексуалния ни живот?
    Не е нужно половия ти живот да е скучен,за да опиташ нещо ново и различно.Не му мисли много,а действай.Но внимателно подбирай момичето с което ще го направиш,за да не останеш разочарована.Обсъдила ли си го с приятеля ти?Можеш ли да превъзмогнеш ревността?
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Re: Тройка

Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    Това, че напоследък мечтая за тройка с приятеля ми и друго МОМИЧЕ, непременно ли означава, че ми е станал скучен сексуалния ни живот?
    Не е нужно половия ти живот да е скучен,за да опиташ нещо ново и различно.Не му мисли много,а действай.Но внимателно подбирай момичето с което ще го направиш,за да не останеш разочарована.Обсъдила ли си го с приятеля ти?Можеш ли да превъзмогнеш ревността?
    Обсъдила съм го. Навит е. Макар че имаше някои въпроси от рода на "Да не би да си сгрешила нещо, че сега да искаш да оправя друга и после да кажеш, че сме квит?"

Но се оказва, че с намирането на подходящо момиче наистина има проблем.
    И аз точно това се чудя - дали ще мога да превъзмогна ревността си ...

AllenWalkerr, сексуалния ни живот е в апогея си, ако мога така да се изразя. Нямам никаква причина поради която да смятам, че е скучен.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Има толкова сайтове за запознанства, а на живо купони, различни нови компании и т.н.

Питай и приятеля ти, може той да има някоя предвид.

Супер фен Аватара на Stotii
    Има ли момче, което да откаже тройка със 2 момичета , предлагана от приятелката му just for fun !???

Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Има ли момче, което да откаже тройка със 2 момичета , предлагана от приятелката му just for fun !???
    Сигурно и такива индивиди има.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Секса с повече от един партньор - независимо момче или момиче си е просто спорт Личен опит

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    ^Има толкова сайтове за запознанства, а на живо купони, различни нови компании и т.н.

Питай и приятеля ти, може той да има някоя предвид.
    Има една негова приятелка впредвид. Но тя откакто се познават си го е искала, а той все е отказвал, за да не развалят приятелството си. И сега се страхувам ако най-накрая си сбъдне тя мечтата дали няма да има последствия после.

Супер фен Аватара на Stotii
    ГЕЙ !

Град
    Пловдив
    Евала ти правя, ако не ревнуваш, че после може да предпочете другото момиче

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    ГЕЙ !
    Глупости.. Моят приятел не иска тройка с друго момиче - не, че аз искам, но съм му го подхвърляла на бъзик и отговора е бил винаги един и същ: "Не искам никоя друга освен теб" и не иска и да чуе за тройка. И мога абсолютно да потвърдя, че не е гей ;]] .. Иначе преди е пробвал не точно тройка, а свирки с две момичета, та мисълта ми е, че някои момчета не искат, защото много обичат приятелката си и им е достатъчна, просто нямат желание за друга. Виж, ако са две момичета, с които няма нищо общо, тогава не знам кой би отказал..
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    Глупости.. Моят приятел не иска тройка с друго момиче - не, че аз искам, но съм му го подхвърляла на бъзик и отговора е бил винаги един и същ: "Не искам никоя друга освен теб" и не иска и да чуе за тройка.
    Само така ти казва иначе кой знае с колко твои приятелки си те предствя

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    ГЕЙ !
    НЕОГРАНИЧЕН КОМИК!!

По темата: ако си сигурна, давай, ама после да не съжаляваш!!

Град
    Sofia
    Моя опит е един единствен път и съжалявам. Много при това. Така се разделих с мн важен за мен човек и съвета ми ако някога искаш да проваш нещо такова е.. давай с непознати или поне полу-познати.. иначе става..
    Не всичко с две бузи е лице.

Цитирай Първоначално написано от bybz
    Евала ти правя, ако не ревнуваш, че после може да предпочете другото момиче
    Имам му доверие. Ако проблемът е само този - дали ще предпочете другата после, вече да бяхме го направили. Въпросът е дали ревността няма да се прояви като го гледам как и го вкарва например.

ГЕЙ !
    И за мен определението е такова, но те са си просто по-лигави и романтични момчета.

Цитирай Първоначално написано от Rule1
    Моя опит е един единствен път и съжалявам. Много при това. Така се разделих с мн важен за мен човек и съвета ми ако някога искаш да проваш нещо такова е.. давай с непознати или поне полу-познати.. иначе става..
    Защо се разделихте?

Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    ГЕЙ !
    Глупости.. Моят приятел не иска тройка с друго момиче - не, че аз искам, но съм му го подхвърляла на бъзик и отговора е бил винаги един и същ: "Не искам никоя друга освен теб" и не иска и да чуе за тройка. И мога абсолютно да потвърдя, че не е гей ;]] .. Иначе преди е пробвал не точно тройка, а свирки с две момичета, та мисълта ми е, че някои момчета не искат, защото много обичат приятелката си и им е достатъчна, просто нямат желание за друга. Виж, ако са две момичета, с които няма нищо общо, тогава не знам кой би отказал..
    1во - Обожавам розовото
    2ро - Аз не бих вярвала много на тези думи. Той може да не желае друга, но виж ти и друга е съвем друго нещо. Това е всичко по 2 и от някои неща по 4. И ако все пак греша, много се радвам за теб.

Напълно нормално е да искаш да пробваш нещо ново. Винаги съм искала да правя тройка с двама мъже. Приятеля ми знаеше това и един ден бяхме в наш добър приятел и от дума на дума го направихме. На другия ден се чувствах ужасно. Бях направила нещо което си мислех че искам, но се оказа че не съм. Чувствах се сякаш съм изневерила на любимия (макар да не беше така) и беше ужасно. Тази случка ме накара да се замисля сериозно над връзката ми с приятеля ми. Аз не исках и да помисля за друг повече и това много заздрави връзката ни (макар че повечето няма да повярват, но е така). От тогава са минали минимум 2 години. С приятеля ми вече сме сгодени, а заедно с другия мъж се виждаме всяка седмица и сме много близки (макар да знаем че повече няма да се случи).
    Та мисълта ми беше че е нормално, но помисли наистина ли го искаш. Ако го направиш наистина ти пожелавам това да заздрави връзката ти както се случи с мен, но не забравяй че той ще го прави с теб и още една жена. Аз бях сигурна че моя няма да избяга с другия мъж, но ти внимавай твоя да не му хареса повече другата жена.
    Надявам се а съм ти помогнала.
    Успехи.

^ "да му хареса повече другата жена" - ако става дума за секса, приятелят ми е на мнение, че всичко може да се научи. Така че щом държи на мен, няма да избяга само защото оная му се е кълчила по-добре като е била отгоре. Не е и повърхностен, че да отиде при нея, само защото е имала по-хубав задник примерно.

А за тройка с друг мъж не си и помислям. За това вече съм сигурна, че ще създаде проблеми. Преди и аз съм го искала, но сега не желая друг мъж.

Ами к'во да ти кажа ... Не съм сигурна дали го искам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си