.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Тема: Тройка

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Има ли момче, което да откаже тройка със 2 момичета , предлагана от приятелката му just for fun !???
    Сигурно и такива индивиди има.
    ГЕЙ !
    Глупости.. Моят приятел не иска тройка с друго момиче - не, че аз искам, но съм му го подхвърляла на бъзик и отговора е бил винаги един и същ: "Не искам никоя друга освен теб" и не иска и да чуе за тройка. И мога абсолютно да потвърдя, че не е гей ;]] .. Иначе преди е пробвал не точно тройка, а свирки с две момичета, та мисълта ми е, че някои момчета не искат, защото много обичат приятелката си и им е достатъчна, просто нямат желание за друга. Виж, ако са две момичета, с които няма нищо общо, тогава не знам кой би отказал..
    1во - Обожавам розовото
    2ро - Аз не бих вярвала много на тези думи. Той може да не желае друга, но виж ти и друга е съвем друго нещо. Това е всичко по 2 и от някои неща по 4. И ако все пак греша, много се радвам за теб.
    Ами ето, и до преди малко го карах, ама не искаа. Виждал ме е да се целувам и натискам с две мои приятелки , но не беше особено доволен да ме гледа с друг човек, било то и момиче Много сме ревниви и двамата Даже като съм му казвала, че искам да пробвам с жена, не е много навит, иска си ме само за себе си.. Точно, защото съм аз, а явно означавам много за него, не би го направил .. само ако са момичета, които са само за секса и нищо повече.
    P.S. Ама аз не искам тройка, да не си помислите нещо.. Само го питам от време на време информативно ;D
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    Вие сте луди бре!
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

Има ли момче, което да откаже тройка със 2 момичета , предлагана от приятелката му just for fun !???
    ГЕЙ !
    Глупости.. Моят приятел не иска тройка с друго момиче - не, че аз искам, но съм му го подхвърляла на бъзик и отговора е бил винаги един и същ: "Не искам никоя друга освен теб" и не иска и да чуе за тройка. И мога абсолютно да потвърдя, че не е гей ;]] .. Иначе преди е пробвал не точно тройка, а свирки с две момичета, та мисълта ми е, че някои момчета не искат, защото много обичат приятелката си и им е достатъчна, просто нямат желание за друга. Виж, ако са две момичета, с които няма нищо общо, тогава не знам кой би отказал..
    1во - Обожавам розовото
    2ро - Аз не бих вярвала много на тези думи. Той може да не желае друга, но виж ти и друга е съвем друго нещо. Това е всичко по 2 и от някои неща по 4. И ако все пак греша, много се радвам за теб.
    Ами ето, и до преди малко го карах, ама не искаа. Виждал ме е да се целувам и натискам с две мои приятелки , но не беше особено доволен да ме гледа с друг човек, било то и момиче Много сме ревниви и двамата Даже като съм му казвала, че искам да пробвам с жена, не е много навит, иска си ме само за себе си.. Точно, защото съм аз, а явно означавам много за него, не би го направил .. само ако са момичета, които са само за секса и нищо повече.
    P.S. Ама аз не искам тройка, да не си помислите нещо.. Само го питам от време на време информативно ;D
    Само си говори че не иска.Гарантирам ти го.Няма мъж,който да не иска такова изживяване.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    ГЕЙ !
    1во - Обожавам розовото
    Само си говори че не иска.Гарантирам ти го.Няма мъж,който да не иска такова изживяване.
    Е хубаво, щом пък няма.. Нали знаеш, че всяко правило си има изключения ;] Пък и не съм казала, че не би искал изобщо, а че не иска със сериозната си приятелка т.е. Аз. Както и да е, не съм седнала да убеждавам никой в нещо или някой, когото не познава

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Aз лично бих правил с мъж... 2 мъже и 1 жена

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Аз също много пъти съм говорила с приятеля ми за тройка с още една жена,както съм повдигала няколко пъти темата,че бих пробвала и с друг мъж,но това е само заради една фантазия,която знам,че няма да доведе до хубаво.Поне така си мисля.Той няма против да го направим с друго момиче,но мъж...Дума да не става.Не ме дава за нищо на света,което е много хубаво,но пък и аз не искам да го дам на друга...Омагьосан кръг,от който няма излизане,засега.Хем искам,хем не може,хем не трябва,защото все някой ще е наранен.
    Според мен няма значение колко здрава е връзката ви.Човек лесно може да кривне без да иска в неправилна посока и после всичко се пре***ва.Все още съм 50/50 и аз.

МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Най-учтиво ви моля да намалите "чаршафите" и да се придържате към темата без подобни квалификации.
    bebchoOoOoOo, Stotii и авторката получават предупреждение за неправомерно цитиране. Stotii и за другото.

Колкото по темата: Ако си на 18 с постоянен партньор от 1-2 години и искаш тройка за разнообразие, какво ли ще е ако си на 38 с 20 годишна връзка? Хубаво е човек да не отрича нещо, преди да го е пробвал, но да опита всичко на 18...после какво остава?
    Лично за себе си съм мислила по темата, но не съм си се представяла с друг човек (мъж/жена) интимно. Изобщо не искам да го правя и на този етап от живота и най-вече от връзката ни, едва ли бих го направила...поне не скоро. Нямам необходимостта, желанието, дори мисълта за това не ме възбужда. Не знам как стоят точно нещата при него, шегувал се е за това, но и той е доста свенлив...интимно и би му било доста трудно чисто психически да се отпусне. Може би в някакъв етап на живота ми това ще се случи, но по-скоро бих го направила с някой друг мъж+жената, отколкото с този, който съм избрала за мой другар в живота и баща на децата ми...Смятам, че ние сме си самодостатъчни в това отношение. А и сексът с него не е просто секс...той изразява огромната ни любов един към друг. Единение на двама души, които се обичат. Друг/а аз не обичам по този начин...той-също.

^ Напълно те разбирам. Радвам се, че има хора, които поставят любовта и секса на толкова високо духовно ниво.

А кога смяташ, че трябва да се опита от всичко? Когато се оженим и имаме деца ли? Сега му е времето. Друг е въпросът дали е редно да е с постоянния партньор.

Град
    Свищов
    С постоянния партньор по-скоро в по-късна възраст след определена доза рутина и скука в отношенията. А такава неминуемо ще се случи след десетки години заедно...няма какво да се лъжем. Но това за мен е по-скоро зряло решение, отколкото спонтанно и за кефа. Нужно е изключително голямо доверие и огромна стабилност на отношенията, за да не се позволи еднократния секс с друг партньор (3-ката все пак включва И секс с трети човек по един или друг начин) да окаже каквото и да е влияние на отношенията. Друг е въпросът дали човек трябва да опита от ВСИЧКО. Има много неща в секса, които не искам да опитвам.
    Аз имам и съм имала желания за определени експерименти и с напредване на връзката и задълбаване на сексуалните отношения, по-лесно съм изразявала желанията си. На 25 имам толкова неща, които не съм правила в сексуален аспект, че биха ме квалифицирали като задръстенячка, но се надявам да имам времето и взаимното желание да ги осъществя. Тройката се включва в сексуалните ми фантазии като чиста конфигурация на хора, правещи секс. Не съм се виждала в тройка, както и не съм виждала мъжа си. За себе си искам нещо простичко - да правя секс с този човек и докато го обичам всяка поза, място, играчка е маловажно...И на става дума за духовна връзка, а за любов. Не си представям в нашето легло, между нас да има друг човек. Не си представям да целувам и докосвам интимно който и да е друг човек,а и той вярвам-също. Но при нас нещата все пак са по-особени...

^ Снощи проведохме поредния разговор на тая тема. С няколко негови изказвания разбрах, че връзката ни не е достатъчно узряла за подобни експерименти. Не искам да го изгубя. Стана въпрос дали ще ревнувам и той каза "Сигурно не, ти не ревнуваш." и му казах "После ще кажеш, че не ми пука за теб, щом съм те поделила и ще се караме. Забрави за тройката."

Така че подкрепям мнението ти, че отношенията трябва да са стабилни. Почти се отказах от идеята.

Град
    Свищов
    За мен трябва да са налице няколко неща, преди да се пристъпи към тройка ВЪВ връзката. Голяма, проверена във времето и истинска любов, липса на каквато и да е ревност и при двамата и разбира се желание и на двамата за това. Друг вариант е когато връзката отмира и това не би й навредило повече. Разбира се има и разкрепостени партньори, за които подобни действия са нормални.

^ А ние не се вписваме в нито една от изброените групи двойки.

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    искаш повече свекс игрички.
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Супер фен Аватара на Stotii
    Е хубаво, щом пък няма.. Нали знаеш, че всяко правило си има изключения ;] Пък и не съм казала, че не би искал изобщо, а че не иска със сериозната си приятелка т.е. Аз. Както и да е, не съм седнала да убеждавам никой в нещо или някой, когото не познава
    Вземи му направи една изненада.. Намери момиче и като се прибере вечерта, да завари 2 надупени полуголи момиченца в леглото му искащи него....
    Ако пак откаже ще си сдържа коментара

Цитирай Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
    искаш повече свекс игрички.
    ... което също не е положително заключение. Значи игричките с него не ми стигат.

Вземи му направи една изненада.. Намери момиче и като се прибере вечерта, да завари 2 надупени полуголи момиченца в леглото му искащи него....
    Ако пак откаже ще си сдържа коментара
    Хах, ми снощи го питах точно това, как би реагирал на такава гледка и отговора беше: "Ако оная тръгне нещо към мене, ще я дръпна и ще и кажа някои неща, след тва ще я изкарам от стаята и с теб много ще се скараме." Няма какво повече да споря, радвам се за себе си ..

фуу

истината е че на почти всички мъже им допада повече жени около тях по малко биха допуснали 2 мъж....
    доста жени фантазират за групово също
    но другата истина е че това си е разврат с последици за духа на човек
    има предсказания че преди третата световна война разврата ще достигне нечувани размери....
    ако някои се интересува да напише в гугал ivanstamenov или стопанина ...има саит и форум в които са събрани достоверните пророчества от хора от ранга на Ванга и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си