.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Нормално ли е за възрастта ми ?

Аз съм момче 7 клас съм и съм на 13 години и 9 месеца почти на 14... та въпроса ми е дали теглото ми е нормално за възрастта ми висок съм 1.55 и тежа 40 кг

Ами малко е. Спокойно можеш да качиш 6-7 кила, а и 10 да са няма да е фатално.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Може би наистина още няколко килограма няма да са ти излишни, но ти тепърва започваш да се развиваш, така че искаш, не искаш ще качиш.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

ами аз искам даже да ка4а 5-6 килограма защото се чувствам много слаб

ами аз съм момиче и съм на 12.. висока съм 1.57 и съм 45 кг а всички ми казват че съм слаба .. според мен тряабва да качиш около 5-6 кг. ,но пък и зависи от фигурата ти .. ако си прекалено слаб е добре да имаш определен режим на хранене и да не се тъпчеш изведнъж , а да ядеш около 4/5 пъти но по малко.. повярвай ми от тъпченето няма да осетиш как ще дигнеш 10 килограма , а и няма да ти се иска да спираш да ядеш

Супер фен
    Град
    София
    Теглото не зависи само от "мастната" тъкан, а и от тежестта на костите ти! Предполагам, че zloffy е с такова тегло, защото теглото на костите ѝ е повече, а твоията костна структура е по-лека! И все пак - започни да качваш килца с по-тестени яденета и т.н. Но внимавай да не прекалиш, че да не станеш пък прекалено тежък!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си