.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Маска за коса

Здравейте, момичета.

От известно време усещам нужда от маска за коса ии бих искала да ми препоръчате някоя, от която сте доволни лично, чували много добри отзиви, етц.
    Не домашни, не, нямам време за тях, но ако сте на мнение, че те са по-добрия вариант - моля, споделете.
    Косата ми е леко суха и изтощена, но не изгорена, и като че ли й липсва блясък.

Та, очаквам имена, марки и цени, мерси предварително =]]]]

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

на Garnier Fructis е много хубава и дори после като си пипнеш косата ти стават блестящи ръцете , все едно като брокат
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malibugirl
    на Garnier Fructis е много хубава и дори после като си пипнеш косата ти стават блестящи ръцете , все едно като брокат
    +1! Аз ползвах до преди месец една със змийска отрова - такава яка ти става косата от нея, но не се сещам марката! Иначе сега ползвам на Pantene и Garnier Fructis!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    +1! Аз ползвах до преди месец една със змийска отрова - такава яка ти става косата от нея, но не се сещам марката! Иначе сега ползвам на Pantene и Garnier Fructis!
    Lorys.
    Big or small, lies are lies!

Змийско олио бе, каква отрова Ето тази е най-вероятно http://beautycosmetic.biz/images/lor...lhaircream.jpg

И аз мисля да я пробвам, че съм чела само хубави отзиви за нея
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Благодаря за точните отговори [hug]

Aз по принцип маски за коси не използвам, защото имам мазна коса и от тях ми става по мазна, дори и само по върховете да си слагам.Но все пак много мои приятелки са доволни от маската за коса на лорис, която е в много голяма опаковка и не е скъпа.Но аз преди като използвах маски бях доволна от маските на avon и от маските на genera.

Колко струва тази Лорис и къде я има в София [/i]
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Супер фен Аватара на rosencetooo
    ^ 6лв. е
    Може ли някой да ми покаже тая маска на Гарниер Фруктис ?
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    От тези на Lorys коя е най-добрата според вас? Аз съм се спряла на 3, но засега не мисля да купувам и зте едновременно : шоколад и кератин, чесън и онази със змийското олио. Иначе косата ми не мога да кажа, че е къдрава, но е доооста чуплива и непокорна.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първо .. не знам какво толкова им харесвате на тези Lorys .. на скоро имах тази със змийското олио и дори не си направих труда да я сложа на косата си втори път .. та .. за това я подарих на една приятелка ..

Второ (към авторката) .. ако не е много третирана и изтощена .. можеш да минеш и с някоя домашна маска .. за какво трябва да си слагаш допълнителна химия?? ..

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    От тези на Lorys коя е най-добрата според вас? Аз съм се спряла на 3, но засега не мисля да купувам и зте едновременно : шоколад и кератин, чесън и онази със змийското олио. Иначе косата ми не мога да кажа, че е къдрава, но е доооста чуплива и непокорна.
    Ами на мен най-добре ми действа тази със змийското олио! Косата ми бухва и става много мека и блестяща!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Маските за коса отежняват косата и я омазняват по-добре си прави маска със зехтин(съвет от фризьорка). Намазваш си цялта коса със зехтин,чакаш 30 мин. и измиваш,лесно се отмива и така поне 1 път в седмицата.

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Аз ползвам една на Елсев,мн съм доволна

По-добре си прави домашни с бадемово масло или зехтин. Ако толкова искаш купена по-добре дай малко повече пари за професионална - на Лореал или Лакме например. От тия от типа на Лорис дето са само един чист силикон нищо добро няма да стане. Докато я използваш ще ти замазва косъма и може да изглежда добре, но ако спреш за малко ще видиш колко много силикона ще е изсушил косата ти и няма оправия.

http://www.prikachi.com/images/658/2686658I.jpg страшно съм доволна от маската поръчах си я от сайта им http://www.kokona.net/products.aspx

Hilary_ , авторката така е решила.
    Minerva, мерси за посочените марки, реших да събера пари за цялостна серия на една от двете, а дотогава ще пробвам със зехтин.

ОТ тази на Лорис се отказах в момента, в който видях, че е 7 лв за 1 кг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си