.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Първата ми ниска оценка

Здравейте,аз съм 8 клас и досега най-ниската оценка ми беше 4.Обаче днеска по английски получих супер нечестна двойка-всички говореха и аз само се обърнах да питам едно момче колко е часа и класната ми каза двойка!!И сега проблема ми е как да кажа на мама.Моля помогнете!!

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    писала ти е 2 защото си се обърнала да питаш за час?!?! кви са тези даскали?!!? баси.....

То мен за това ме е яд-ако ме беше изпитала и тогава да имам 2,нямаше да ме е яд и сега просто съм

Аааа, и сега какво!?
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Опитай да поговориш с нея в междучасието, когато не е толкова раздразена. Ако не се получи говори с вашите и после те да говорят с нея..

Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от ludiqtzubar96
    То мен за това ме е яд-ако ме беше изпитала и тогава да имам 2,нямаше да ме е яд и сега просто съм
    Еми кажи на вашите за нелепата ситуация с оценката...все пак не са те изпитвали за да изкараш такава оценка

Мега фен Аватара на December
    ludiqtzubar96

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    1 двойка голяма работа, по-нагоре ако знайш кво та чака-особенно по математика

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Обясни на майка си ситуацията и кажи,че ще внимаваш повече и няма да се повтори.Ще те разбере все пак предполагам,че си в ново училище.А за госпожата научи и я помоли да те изпита да си поправиш 2-ката.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Кофти ситуация. Най-добре е да обясниш честно и откровено на родителите си какво е станало!

Град
    Ивагакуре
    Омгг, човече, какво сложно има да кажеш на майка ти, че тъпата ти даскалка ти е писала двойка само защото си се обърнал да питаш колко е часа ?

"Как да кажа на мама ?".. Лигльо.. ти не си 8 клас, ами 4ти..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Моята първа двойка беше в първи клас,защото не можах да сглобя едно чадърче с цифри и ревах 3 дни след това.Всичко се преживява и забравя все пак си 8 клас
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Моята първа двойка беше в първи клас,защото не можах да сглобя едно чадърче с цифри и ревах 3 дни след това.Всичко се преживява и забравя все пак си 8 клас
    Първата ми двойка беше 5 клас по литература просто не бях учил и зяпах тавана цял час

Супер фен
    Обясни й как си я получил/а.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Кофти ситуация. Най-добре е да обясниш честно и откровено на родителите си какво е станало!
    Така и направих и те го приеха доста добре.Па и като се замисля какви са ми другите оценки-девет 6 и една 5,лесно ще я оправя.Така че няма проблеми.

Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от ludiqtzubar96
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Така и направих и те го приеха доста добре.Па и като се замисля какви са ми другите оценки-девет 6 и една 5,лесно ще я оправя.Така че няма проблеми.
    Споко ще го преживееш...ученик без двойка е като студент без невзет изпит

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Оф ми като си толко невинен що не им кажеш просто ?!?
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Оф ми като си толко невинен що не им кажеш просто ?!?
    Ти не прочети ли в предния пост,че съм им казал!?

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    1 двойка голяма работа, по-нагоре ако знайш кво та чака-особенно по математика

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Леле,ми аз кво да кажа като във Вторник ми писаха втора 2ка по физика??Кажи на ваще да почнат да свикват,защото нагоре е някакъв ад под небето.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

ludiqtzubar96 написа:

Кво ше я поправяш ти вече си я оправил + тва толкова шестици по език в 8 клас е мн добре :P

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Леле,ми аз кво да кажа като във Вторник ми писаха втора 2ка по физика??Кажи на ваще да почнат да свикват,защото нагоре е някакъв ад под небето.
    Да,забелязах го,просто предметите стават толкова много и толкова сложни,че (почти) нямаш шанс да нямаш 2.

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    пха днеска като разгледахме дневника в графа физика с едно момиче гледаме нqкви тройки ни написала .. напрао ми стана лошо .. таq нито ме е изпитвала, нито ми е сйбирала тетрадката, нито ме е питала нещо ..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pifiella

Първата ми 2-ка беше в 3 клас,защото нещо отсъствах(болест) и след това хоп-контролно,аз нищо не знам. Не се ядосвах,оправих я бързо.Другите 2 ми бяха по история-първият път госпожата се беше ядосала,изпита няколко човека и изтресохме глупости,тоест2;втората не помня по кво.И последната 2 ми беше по химия,веднъж изобщо не бях учила и цъках тото на теста.. каква излагация ;Д ама я оправих светкавично. ;д
    Някои хора за 5ци реват.. вкякви ги има.

п.п.Сигурно ми престои 2 по физика,заради едно контролно по физика. ..и не кво да е контролно,а направо отвратително.. ;Х

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    София
    Първата двойка ... в 7-ми клас по БЕЛ ... Нещо се заяждах на госпожата и тя ме пита някакви измислени въпроси...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си