- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първата ми ниска оценка
Здравейте,аз съм 8 клас и досега най-ниската оценка ми беше 4.Обаче днеска по английски получих супер нечестна двойка-всички говореха и аз само се обърнах да питам едно момче колко е часа и класната ми каза двойка!!И сега проблема ми е как да кажа на мама.Моля помогнете!!
писала ти е 2 защото си се обърнала да питаш за час?!?! кви са тези даскали?!!? баси.....
То мен за това ме е яд-ако ме беше изпитала и тогава да имам 2,нямаше да ме е яд и сега просто съм![]()
Аааа, и сега какво!?![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Опитай да поговориш с нея в междучасието, когато не е толкова раздразена. Ако не се получи говори с вашите и после те да говорят с нея..
Еми кажи на вашите за нелепата ситуация с оценката...все пак не са те изпитвали за да изкараш такава оценкаПървоначално написано от ludiqtzubar96
![]()
![]()
1 двойка голяма работа, по-нагоре ако знайш кво та чака-особенно по математика![]()
Обясни на майка си ситуацията и кажи,че ще внимаваш повече и няма да се повтори.Ще те разбере все пак предполагам,че си в ново училище.А за госпожата научи и я помоли да те изпита да си поправиш 2-ката.
Кофти ситуация. Най-добре е да обясниш честно и откровено на родителите си какво е станало!
Омгг, човече, какво сложно има да кажеш на майка ти, че тъпата ти даскалка ти е писала двойка само защото си се обърнал да питаш колко е часа ?
"Как да кажа на мама ?".. Лигльо.. ти не си 8 клас, ами 4ти..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Моята първа двойка беше в първи клас,защото не можах да сглобя едно чадърче с цифрии ревах 3 дни след това.Всичко се преживява и забравя все пак си 8 клас
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Първоначално написано от pifiella
![]()
Първата ми двойка беше 5 клас
![]()
по литература просто не бях учил и зяпах тавана цял час
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обясни й как си я получил/а.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Така и направих и те го приеха доста добре.Па и като се замисля какви са ми другите оценки-девет 6 и една 5,лесно ще я оправя.Така че няма проблеми.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Споко ще го преживееш...ученик без двойка е като студент без невзет изпитПървоначално написано от ludiqtzubar96
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф ми като си толко невинен що не им кажеш просто ?!?![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ти не прочети ли в предния пост,че съм им казал!?Първоначално написано от ecstazy
Първоначално написано от mlakniwe2
![]()
![]()
Леле,ми аз кво да кажа като във Вторник ми писаха втора 2ка по физика??Кажи на ваще да почнат да свикват,защото нагоре е някакъв ад под небето.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ludiqtzubar96 написа:
Така и направих и те го приеха доста добре.Па и като се замисля какви са ми другите оценки-девет 6 и една 5,лесно ще я оправя.Така че няма проблеми.
Кво ше я поправяш ти вече си я оправил + тва толкова шестици по език в 8 клас е мн добре :P
Да,забелязах го,просто предметите стават толкова много и толкова сложни,че (почти) нямаш шанс да нямаш 2.Първоначално написано от DieselBlood
![]()
пха днеска като разгледахме дневника в графа физика с едно момиче гледаме нqкви тройки ни написала .. напрао ми стана лошо .. таq нито ме е изпитвала, нито ми е сйбирала тетрадката, нито ме е питала нещо ..
Първоначално написано от pifiella
![]()
![]()
Първата ми 2-ка беше в 3 клас,защото нещо отсъствах(болест) и след това хоп-контролно,аз нищо не знам.Не се ядосвах,оправих я бързо.Другите 2 ми бяха по история-първият път госпожата се беше ядосала,изпита няколко човека и изтресохме глупости,тоест2;втората не помня по кво.И последната 2 ми беше по химия,веднъж изобщо не бях учила и цъках тото на теста.. каква излагация ;Д ама я оправих светкавично. ;д
Някои хора за 5ци реват.. вкякви ги има.![]()
п.п.Сигурно ми престои 2 по физика,заради едно контролно по физика...и не кво да е контролно,а направо отвратително.. ;Х
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първата двойка ... в 7-ми клас по БЕЛ ... Нещо се заяждах на госпожата и тя ме пита някакви измислени въпроси...![]()