- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първата ми ниска оценка
така си еПървоначално написано от pifiella
![]()
имаше една зубърка точно за това ревеше
![]()
някои когато изкарат 5 се напиват други реват
![]()
![]()
2ка. Бях 6ти клас. Един единствен път за цялата година бях без домашна по математика. Госпожата реши да проверява. Ей на тва му се вика ШАНС xD
2-йка тази година по бел господина ме пита готов ли си за днес аз му викам може ли другия път а той-добре другия път... ще си поправиш 2-йката
Ебаси ве, няма да ти е последната такава оценка .. Едва 8 клас си .. а като станеш 10-11 няма да мислиш толкова за учене, колкото с долната си глава, споко. ;дддПървоначално написано от ludiqtzubar96
I'm inlove with a criminal...
Jessie - всякакви ги има..
към автора - брат, аз нямам толкова оценки общо, колкото 5ци имаш ти...
Да бе, знам, обаче е нек'во супер шибано да пищи, че имал двойка.Първоначално написано от Tempest
Нито ще му е последната, нито ще е последният човек с ниска оценка. ;дд
I'm inlove with a criminal...
Т и на даскало ходиш ли,все пак минаха 2 месеца и нещо!Първоначално написано от Tempest
П.С.Да знаете,че не съм бележкар,просто бях много pisted off когато писах тази тема, заради начина по който получих тази оценка.
явно си заслужаваш 2ката по английски...pissED off се пише
и да, аз съм един от малкото с никакви неизвинени.. не, всъщност имам 1, защото си позволих да поспя 1 час повечко.. разликата между мене и тебе е, че аз съм 12 клас... ама и в 8ми до декември нямах почти никакви оценки..![]()
Нямате ли правилник. Според нашият не могат да ни пишат двойки за без домашно, а за говорене съвсем. Би трябвало да те изгони или да ти пише забележка или подобно. Въпреки, че в случая и това би било нечестно.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Е за такова нещо-да не ти пишат 2ка,защото си без домашно, не съм чувал.Минал съм през 3 училища,и в трите пишеха 2ки за без домашно.Първоначално написано от DesireToFire
П.С.Tempest,ние тука говорим за оценки,не за отсъствия(и аз имам едно,защото реших да изпусна часа на класа)и мерси за поправката по английски,просто още не мога да псувам на английски много добре![]()
Първоначално написано от ludiqtzubar96
![]()
![]()
![]()
![]()
ти наричаш това псувня
Има един речник по английски точно за цинизми и го има :ДПървоначално написано от vow
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Поговори с учителката,ако ли пък не - с директора на
училището..Все пак е хипер нечестно да ти пише
двойка за това..
- Иначе кажи на майка си причината,заради която
имаш двойка..И после ако трябва те да говорят с
някого..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ти кажа честно въобще не ми се разправя и не ми пука.Първият срок ще имам 6 по английски,така че да си я пише.Иначе за псувнята-не е голяма,обаче на предаванията я цензурират,така че се счита за такваз.Първоначално написано от SmilezZz
ludiqtzubar96Първоначално написано от December
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз пък в 4ти клас имах 20+ 2ки 30+ забележки, ама въпреки т'ва ме задължаваха да ходя по олимипиади и винаги бях сред най-добрите![]()
по тази система беше до едно време...после дойдоха яко отсъствия и др. неща, за които нема да говоря и така...
мисълта ми беше, че не е голяма работа xD
а и аз лично съм на мнение, че незнайно защо обръщат толкова много внимание на оценките и дипломите...
за мен е много по-важно да имам богата обща култура и да съм грамотен, от колкото непременно да имам диплома 6,00 (примерно) xD
споменавам го, защото има хора вЕрващи си, че дипломата е критерий за интелектуално ниво![]()
а надявам се повечето от вас да са наясно как стоят нещата
а тегавото е, че при кандидатствания (за гимназия, висше образование, работа ...) точно на това обръщат внимание...
Е НА БАБА ВИ П'УТКАТА...аз нека съм си грамотен, пък вие си имайте измислените шестички xD
казах тези неща, защото съм афектиран от разни неща
Е една 2-ка голяма работа. Аз като ученик колко двойки съм имал и никога не ми е дремело и сега като студент също. И наистина повечето от оценките ти от дипломата за средно образование няма да ти вършат работа, освен една две, с които ще кандидатстваш по нататък.
Напълно съгласна съмПървоначално написано от mlakniwe2
![]()
JENSEN ACKLES![]()
писала ти е 2 защото си се обърнала да питаш за час?!?! кви са тези даскали?!!? баси.....
Ей наборе кажи какво става, как се изнизаха годините, имаш ли пак някаква незаслужено писана 2ка, та тук да се оплачеш ?![]()
Ахахахах, чета тука, някои казват „Какво толкова от една двойка, седни научи и да те изпита да я поправиш.“, за такава нечестна двойка, аз ще отида и такъв скандал ще и вдигна на тая преподавателка, че повече няма да смее да ме погледне.![]()
При директора ще отида, ако трябва и родители ще извикам. Случвало ми се е преди подобна ситуация и учителката се чувстваше като нас*ана.![]()
Е пука ти. Кажи и "Мамо писаха ми 2 без да ме изпитват"![]()