- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- коремни преси
еми за стягане на корема трябва да правиш много яко коремни преси те много помагат точно за това а ако са ти леки намери някое място от което може да провиснеш с главата на долу и почни да ги правиш така
Коремните преси са най-доброто упражнение да стегнем коремчето. Аз си ги правя само веднъж седмично (събота или неделя), но смятам, че за мен е достатъчно :P
от известно време правя всеки ден по 50 .. до лятото ако продължавам така най-вероятно ще се стегне![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
трябва ли някои да ми държи краката ,докато ги правя,щото не винаги има кой да ми ги държи![]()
Да, наистина - какво ви държи краката, че не се сещам и затова не ги и правя !?![]()
съветвам те постепенно да увеличаваш бройката..Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
vagarious, на мен нищо и никой не ми държи краката правя ги ей така просто, но се старай да не си вдигаш мн краката, защото по този начин напрежението се измества в бедрата..![]()
Хм, то и бедрата няма да е зле да постегна ..![]()
Иначе и така щее опитам.
Тенк ю.![]()
![]()
дам и аз трябва да се взема в ръце и да правя някакви упражнения, но така ме мързи, че не е истина ..
Айде весело посрещане на всички![]()
Много зависи и от гена.Аз винаги съм си имал хубави плочки на корема и то без усилия![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
^ Зависи и от гена. Но повече зависи от волята на човек. Ако има желание винаги то ще бъде на първо място..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
оу благодаря,ще ги увелича постепенно..![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.