Проблемът ми е там, че има една група момчета от моя клас - всеки ден говорят гадни неща за мен, които не са верни - казват ми: "хей, прост***тко, ще ми пуснеш ли?" и такива! Немога да намеря изход от ситуацията, а сега съучениците ми започват да ме гледат с друго око, няма как да им обясня, че те го правят, за да ме злепоставят, защото няма да ми повярват (пък и те са еднии...) Незнам как да постъпя и как да се оттърва от цялата тази работа, просто не намирам смислено решение!
Моля ви се, дайте съвети!
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Говори с класен, директор и родител. Не бива да ги оставяш да правят така, тези мухльовци. Ако пък не, ти ги затапвай, обиждай ги и им отвръщай със същото.![]()
Здравей,
Трябва да се обърнеш към класния си ръководител, а ако не ти обърне внимание, къв директора. Аз имах подобен проблем с един съученик и след като класната не обърна внимание, дори след серия оплаквания, се обърнах към директора, и момчето спря да ме закача.
Успех!
Сприятели се с няккой "дзвер" и после саморазправа
иначе - кажи на класния (тия животни никога не те взимат на сериозно)
ако няма ефект => директор
Проблемът ми е, че единият ми е бившо гадже и ще почва да разправя разни историики пък и ме е малко срам, тъй като тия момчета се опитваха да ме упипват - аз не им давах ама те продължават, а ме беше срам да кажа на класната, пък и те ме заплашват, че ще кажат, че аз съм поискала, а това не е вярно!![]()
![]()
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
амиии както казах
неадреталците са се справяли с проблемите си чрез бой
що не и ние![]()
яко леш смях ще е ако се обърне към преподаватели![]()
затапвай ги и ти
кажи и като съм курва кажи кой ме е ебал/докажи го
много си зле,честно
саднах се
не се изказвай неподготвен,прасе
споко сладур ! недей им се вързвай на тея педали щом те упипват значи ги привличаш като момиче е явно това момче доста го е ядПървоначално написано от AniBG
![]()
и в моят клас положението е същото само ,че аз си падам по момичето което гаврят .
ще те съветвам да изложиш бифшото си гадже пред приятелите му с нещо личн![]()
Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...
Мерси на всички за съветите!Ще ги затапя аз едно хубаво!
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
винаги съм казвала че момчетата са боклуции и тва потвърждаваако ме опипа мен някой щее го ударя така че няма да ме поглежда никога а ти седиш без да правиш нищо
добре че не харесвам момчета ..
![]()
![]()
![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
мила грешиш има и някой свестнии типове на които рядко можеш да попаднешПървоначално написано от xKiFlA
Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...
Ами виж сега щом правят нещо против волята ти можеш да се оплачеш на класен , директор ... по принцип можеш и на родител обаче там положението е малко по-критично тъй като ако баща ти е малко по-див като моя например на следващия ден ще има няколко трупа в даскало. Все пак не мога да си обясня от какво толкова те е срам че ще разкажат тези момчета ... щом правиш нещо значи си готов да поемеш последствията следователно не би трябвало да се срамуваш от постъпките си.
кажи им на тея простаци: Може да съм курва, ама не ваша, бе идиоти!!!
Кажи на родител,учител,директор..Не дей да
стоиш и да гледаш как само те злепоставят...А и
явно това става,в резултат от това,че във въпросната
група е и бившият ти..Явно ти е доста изнервен и така
си го връща ли,де да знам аз..
НО кажи на баща си или на директор..
Със затапване нищо няма да стане,напротив - те ще
продължат с техните си глупости..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥