.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Тае бо

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София

Тае бо

Здравейте! Започнах да правя 25-минутните упражнения на Били Бланкс всеки ден - таебо . Не знам след колко време трябва да има видим ефект . Някой от вас пробвал ли е?
    Love is everything!

Супер фен
    Град
    София
    Чакай, че ме зариби - дай малко инфо!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Град
    София
    Това са упражнения , които не изискват купуване на уреди, но са достатъчно натоварващи, че като ги правиш за 10 минути си вир вода и започваш от първо ниво , следващия месец - второ, следващия - трето . Целта е да ги правиш без почивка, а два или три пъти да пийваш по 2 или най-много три малки глътки вода в движение .
    Love is everything!

Град
    София
    Някой?
    Love is everything!

От близо 2 месеца ходя на тае бо в група с треньор и мога да ви кажа че това е най-невероятното нещо,което се е случвало с тялото ми(освен и секса,разбира се)След тренировка се чувствам изпълнена с енергия,спокойна,тонизиран а....Освен това тялото ми е видимо оформено и вече правя шпагат.Така,че го препоръчвам с две ръце,но не с клипчета от нета,а с личен реньор

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    От близо 2 месеца ходя на тае бо в група с треньор и мога да ви кажа че това е най-невероятното нещо,което се е случвало с тялото ми(освен и секса,разбира се)След тренировка се чувствам изпълнена с енергия,спокойна,тонизиран а....Освен това тялото ми е видимо оформено и вече правя шпагат.Така,че го препоръчвам с две ръце,но не с клипчета от нета,а с личен реньор
    Няма такива занимания близо до дома ми, затова изтеглих клипчетата на Били Бланкс, които са по 25 мин и ги правя два пъти - тоест общо 50 мин упражнения на ден . Но защо с треньор? Ти колко пъти на седмица тренираш и по колко време?
    Love is everything!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Едно време и аз ги правих няколко дни, но не издържах и спрях. Със сигурност имат ефект, натоварва се всичко, но пък действа тонизиращо.

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Няма такива занимания близо до дома ми, затова изтеглих клипчетата на Били Бланкс, които са по 25 мин и ги правя два пъти - тоест общо 50 мин упражнения на ден . Но защо с треньор? Ти колко пъти на седмица тренираш и по колко време?
    Ами с тряньор,защото той вижда тялото ти,знае за кой мускул трябва да работи и съответно какви упражнения да правиш(ние правим всеки път различни).А тези които правиш 2 по 25 минути,незнам дали ще имат някакъв ефект...аз попринцип ги правя по час и половина,но без спиране и ето пак идва ролята на треньора-научава те как да дишаш,как да разпуснеш,за да не се изморяваш,има си и упражнение за релаксация накрая(най-често полулотос),което премахва цялата умора и отрицателна енергия.Аз ходя около 3-4 пъти в седмицата Обаче да знаеш,че тае бото не е за всеки,в смисъл не всеки може да издържи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си