.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

коремни плочки!

Здравейте! Знам, че може да ви прозвочи смешно, защото съм на 12, но сериозно съм се захванала по въпроса.. искам да си направя коремни плочки.. аз видях няколко клипа с упражнение, но може ли да ме посъветвате дали тряабва да спазвам някакъв определен режим на хранене и за коплко време ще се получи

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Момиче/момче?

ами момиче съм ;д .. но татко и без това ми каза или ще правиш упражнения и да си стягаш съвсем мъничкото коремче.. или ще ме праща на фитнес ;д .. аа аз си искам домашните тренировки

какво бе хора толкова ли е лошо момиче да има плочки ..

Супер фен Аватара на radeberger
    Не, че е лошо. Грозно е според мен момиче с плочки. Стегни корема, но плочки

ами аз съм виждала момиче с плочки и и всъщност е доста синпатично , но както и да е . това си е вашо мнение .. благодаря все пак

Упражнения за коремни плочки.Има го в вбох-а.На теб не ти трябват тежести или нещо друго.Това стига.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Зависи за какъв период от време искаш да ги направиш , защото от това зависи колко коремни преси да правиш!Ако е за 3 месеца по 160 на ден някъде Аз като спрях да тренирам лека атлетика лятото всеки ден на стадиона правех по 120 коремни преси и 6х300м.Перфектен резултат само за 3 месеца Но трябва да си ограничаваш храната.Избягвай тесени храни,наблегни на месото и плодовете и пии много течности
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Re: коремни плочки!

Цитирай Първоначално написано от zloffy
    Здравейте! Знам, че може да ви прозвочи смешно, защото съм на 12, но сериозно съм се захванала по въпроса.. искам да си направя коремни плочки.. аз видях няколко клипа с упражнение, но може ли да ме посъветвате дали тряабва да спазвам някакъв определен режим на хранене и за коплко време ще се получи
    не ти трябват плочки сладур стегни си корема и тва е
    Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...

Супер фен Аватара на slicky
    за какво са ти тези плочки,като те видят по физическо някой ще ебава,че земаш мъжки хормони(бтв наистина съм бил свидетел на такъв случай ).Просто изгори мазнините,стегни стомаха и готово

споко правих миналата зима всеки ден по 300 коремни на 3 серии и до маѝ месец ве4е имах ;] не е нужно да спазваш режим на хранене

До колкото другите отзиви, че било грозно момиче с плочки, въпрос на вкус, но от личен опит знам, че на плажа момчетата ми гледаха корема като :Д :Д
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Цитирай Първоначално написано от gegata15
    споко правих миналата зима всеки ден по 300 коремни на 3 серии и до маѝ месец ве4е имах ;] не е нужно да спазваш режим на хранене

До колкото другите отзиви, че било грозно момиче с плочки, въпрос на вкус, но от личен опит знам, че на плажа момчетата ми гледаха корема като :Д :Д
    ем представи си момиче със 6-естица ...
    Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Бе..ти си на 12? За какво по дяволите са ти плочки?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Добрем..без плочки начи..ами как да си стегнеме корема ? Аз ги прая по 50 коремни на ден ама.. и на мен не ми хар момиче с плочки,ама друг начин за корема не знам..
    Zawistta gi nakara da me mrazqt,no dokato se celiha w men ne razbraxa kak samite te stanaha mishena (;

Цитирай Първоначално написано от zloffy
    ами момиче съм ;д .. но татко и без това ми каза или ще правиш упражнения и да си стягаш съвсем мъничкото коремче.. или ще ме праща на фитнес ;д .. аа аз си искам домашните тренировки
    Aз имам 8 и съм на 16 ,прават се бързо за около 1 месец само трябва постоянство айде успех :д

Повече от фен Аватара на atractive
    Момиче по-добре е да бягаш на седмица 2 пъти по 15 минутки (говорим за крос) и това което трябва да ти се махне от корема, след 1 месец ще имаш резултат, но недей да предприемаш коремни преси.Не е нужно според мен хубавото си коремче да го правиш в мускули.
    Нямам химикалка!

Не е хубаво едно момиче да има плачки. Може да транираш, но недей да си правиш плачки.
    На 12 според мен трябва да разтеж, вместо да правиш плочки.

Цитирай Първоначално написано от slicky
    за какво са ти тези плочки,като те видят по физическо някой ще ебава,че земаш мъжки хормони(бтв наистина съм бил свидетел на такъв случай ).Просто изгори мазнините,стегни стомаха и готово
    аз нямам мазнини .. слаба съм ама незнам искам да се стегна малко повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си