- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- коремни плочки!
Здравейте! Знам, че може да ви прозвочи смешно, защото съм на 12, но сериозно съм се захванала по въпроса.. искам да си направя коремни плочки.. аз видях няколко клипа с упражнение, но може ли да ме посъветвате дали тряабва да спазвам някакъв определен режим на хранене и за коплко време ще се получи![]()
ами момиче съм ;д .. но татко и без това ми каза или ще правиш упражнения и да си стягаш съвсем мъничкото коремче.. или ще ме праща на фитнес ;д .. аа аз си искам домашните тренировки
какво бе хора толкова ли е лошо момиче да има плочки ..![]()
Не, че е лошо. Грозно е според мен момиче с плочки. Стегни корема, но плочки![]()
ами аз съм виждала момиче с плочки и и всъщност е доста синпатично , но както и да е . това си е вашо мнение .. благодаря все пак![]()
Упражнения за коремни плочки.Има го в вбох-а.На теб не ти трябват тежести или нещо друго.Това стига.![]()
Зависи за какъв период от време искаш да ги направиш , защото от това зависи колко коремни преси да правиш!Ако е за 3 месеца по 160 на ден някъдеАз като спрях да тренирам лека атлетика лятото всеки ден на стадиона правех по 120 коремни преси и 6х300м.Перфектен резултат само за 3 месеца
Но трябва да си ограничаваш храната.Избягвай тесени храни,наблегни на месото и плодовете и пии много течности
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
не ти трябват плочки сладурПървоначално написано от zloffy
стегни си корема и тва е
![]()
Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...
за какво са ти тези плочки,като те видят по физическо някой ще ебава,че земаш мъжки хормони(бтв наистина съм бил свидетел на такъв случай).Просто изгори мазнините,стегни стомаха и готово
споко правих миналата зима всеки ден по 300 коремни на 3 серии и до маѝ месец ве4е имах ;] не е нужно да спазваш режим на хранене
До колкото другите отзиви, че било грозно момиче с плочки, въпрос на вкус, но от личен опит знам, че на плажа момчетата ми гледаха корема като:Д :Д
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
ем представи си момиче със 6-естица ...Първоначално написано от gegata15
Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...
Бе..ти си на 12? За какво по дяволите са ти плочки?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Добрем..без плочки начи..ами как да си стегнеме корема ?![]()
Аз ги прая по 50 коремни на ден ама.. и на мен не ми хар момиче с плочки,ама друг начин за корема не знам..
![]()
Zawistta gi nakara da me mrazqt,no dokato se celiha w men ne razbraxa kak samite te stanaha mishena (;
Aз имам 8 и съм на 16 ,прават се бързо за около 1 месец само трябва постоянство айде успех :дПървоначално написано от zloffy
Момиче по-добре е да бягаш на седмица 2 пъти по 15 минутки (говорим за крос) и това което трябва да ти се махне от корема, след 1 месец ще имаш резултат, но недей да предприемаш коремни преси.Не е нужно според мен хубавото си коремче да го правиш в мускули.![]()
Нямам химикалка!
Не е хубаво едно момиче да има плачки. Може да транираш, но недей да си правиш плачки.![]()
На 12 според мен трябва да разтеж, вместо да правиш плочки.
аз нямам мазнини .. слаба съм ама незнам искам да се стегна малко повечеПървоначално написано от slicky
![]()