.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Невъзможна любов

От две години се скарах много жестоко с едно момиче. Бях и написал едни глупости и тя много ми се ядоса. Започна да ме мисли за идеот, психопат и т.н. Обижда ме много и т.н. Аз също я намразих, но от известно време хем я мразя, хем ме привлича. Лошото е, че тя не ми дава дори да я погледна. Говори ми доста остро. От известно време много я харесвам, дори спирам да я мразя. Постоянно гледам нейни снимки и си мисля за нея. Дали е възможно да се оправят нещата, при полоение, че ме мисли за психо и не ми дава да я погледна?

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    според мен не е възможно ..

Възможно е, ако осъзнае, че се държи така за нещо не толкова значително (разбира се, зависи какво си и написал..)
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хмм доста време е минало и е късно за извинения... както и да е не пречи да опиташ, нали все трябва да се започне от някъде.

П.С. Както толкова си написал в тази белешка, че да я обидиш толкова много??
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на Stotii
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    (разбира се, зависи какво си и написал..)
    дай малко повече инфо за да е по точен отговора ...

Re: Невъзможна любов

Цитирай Първоначално написано от vik0883
    От две години се скарах много жестоко с едно момиче. Бях и написал едни глупости и тя много ми се ядоса. Започна да ме мисли за идеот, психопат и т.н. Обижда ме много и т.н. Аз също я намразих, но от известно време хем я мразя, хем ме привлича. Лошото е, че тя не ми дава дори да я погледна. Говори ми доста остро. От известно време много я харесвам, дори спирам да я мразя. Постоянно гледам нейни снимки и си мисля за нея. Дали е възможно да се оправят нещата, при полоение, че ме мисли за психо и не ми дава да я погледна?
    ако си и написал,че ще я биеш като извратен метъл и тем подобни не се надявай

Супер фен
    Ами ти си си решил, че ще се бориш за нея само искаш да те подкрепим и да ти дадем идеи
    Първо разбери дали си има приятел.
    Ако си няма - измисли нещо оригинално, с което да се извиниш.
    Ако има - просто се откажи. Не е единствена.

Ако ни кажеш какво толкова е пишело в бележката, може и да ти кажем дали имаш шанс. . .
    Иначе няма как.
    И не вярвам, че има такова нещо като невъзможна любов, въпреки всичко.

Та какво е пишело в бележката ?
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен
    Не е невъзможно, но ще бъде трудно при положение, че си написал нещо, което наистина много я е засегнало. Пък и са минали 2 години. Но щом имаш желание и смяташ, че си заслужава - действай.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Абе не е много сигурно, че няма да се сдобрите.
    Винаги трябва да си имаш надеждата.

Имаше един пич, дето ме мразеше, и бях 99,9% убедена, че ме смята за пълна ненормалничка - не ми говореше цяла година, никакъв достъп до него, нищо.

Наскоро му се извиних и той прие и отново си пишем.
    Вече изтървах шанса си за връзка с него и не се и надявам, но очевидно е избрал да ми прости и да забрави лошото.

Не й досаждай на 1во време.
    Ако чувствата много напират в теб, просто й се извини и й кажи, че съжаляваш за всичко - очи в очи, и я остави.
    В крайна сметка носиш отговорност за действията си - да не си я обиждал!

Ще видиш как ще реагира и ще разбереш дали да оставиш тая история настрана или не.
    Бъди подготвен, че късметът може и да не е на твоя страна.
    Аз чувствам, че е цяло чудо, че с онзи младеж си говорим пак. Но все пак при нас цяла година не си бяхме говорили.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Дори и да стане нещо,ще се изтрепете Ама поне ще има страст.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си