- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме обича? дайте мнение
Здравейте на всички,преди около 3 месеца тръгнах с едно момиче имахме проблеми много карахме се за най-разрлични неща лъжеше ме за някои неща,но все и прощавах все ми казваше че ме обича че ще сам и първия когато го направим и т.н.След 2-rрия месец го направихме но на следващия ден плъзнаха слухове че члена ми е малък а действително е така 13 см,тя ми каза че не е приказвала такива неща а просто е казала на нейната приятелка че не и е текло кръв и я е боляло малко..след това и казах ако иска да е с мен и наистина ме обича да спре да се вижда с тях и така.Тя го направи това та въпроса ми е дали ме обича и дали има вероятност да ми изневери заради малкия ми член...на 17 години съм момче.![]()
......
Ако те обича няма да ти изневери, но ако я интересува единствено размера..сам трябва да си отговориш..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Обичта няма нищо общо с "малкия член"..КАК ДА СЕ ИЗРАЗЯ..Когато ти е казала, че не е приказвала те е излъгала (чисто и просто)..не е издържала и е разказала на приятелката си и т.н. (не знам как стоят нещата и затова предполагам)..Ако те обича няма да ти изневери за такова нещо (освен, ако не е някоя...)..Бъди по уверен в себе си и горе главата..Дали те обича..не сме гадатели..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първо, си ебаси изнудвачът.
Второ, тя е проста, щом те търпи.
И трето по ред, но не и по важност, напълно възможно е да ти изневери заради размера.
То тва се чуства дали те обича или не ние неможем да ти кажем![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Това, че е говорила за размера ти (или пък не е говорила) не означава, че не те обича ВТФ ?? А пък и 3 месеца мисля,че не са толкова достатъчно да опознаеш някого до толкова за да го заобичаш, ако се познавате от скоро де.А пък ако я интересува само размера ти прави си сам изводите ..
Хора много , Човеци малко !
Абсолютно.Първоначално написано от PinkPan7her
Егати тъпите взаимоотношения дето имате .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
е добре но имали някакъв вариант да разбера дали дъжи на мен поне?
......
Самият факт, че си е зарязала обкръжението, хората, които са й подкрепа, които я разбират, с които се забавлява и които ще са й единствената опора, когато скъсате, е достатъчно доказателство, че държи на теб, макар и по някакъв изкривен начин.
За жалост, момичето каквото и да направи, за теб няма да е достатъчно, защото си комплексар. Толкова. Ти щом отсега я задушаваш с присъствието, капризите и параноята си, не ми се мисли какво ще й е след половин година.
Уау![]()
Ами.... имай малко повечко самочувствие. Трябва ти.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
знам но от както разбраха че ми е малък половия орган се сещате какво ми е....Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
......
not enoughПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Май всъщност проблемът ти не е с това дали тя те обича, а какво ли ще си кажат хората сега за теб...Първоначално написано от MXVL
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Sad but TrueПървоначално написано от PinkPan7her
Няма повече кво да се коментира
Помисли 10 пъти преди да питаш нещо толкова очевидно ..
Бургас
![]()
Първо ти разправяла как те "обича" преди дори да са минали 2 месеца, лъгъла те постоянно, накрая разправя на тоя и оня доста лични неща, честно ли имаш някави съмнения? Момичето не си струва, колкото и да ти е неприятно да го чуеш.![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Първоначално написано от xWandereRx
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ее .. защо Баба Ванга не беше живаа![]()
![]()
Чакай да хвърля едни карти карти