.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: help

help

Привет на всички първо . Така значи направо към проблема... значи наскоро се запознах с едно момиче и излязохме, прекарахме си добре обаче разбрах че ме е харесала много ... но като приятел, а тя е супер красива и има мн яка характер и не искам да "преебавам" нещата с нея ... да продължавам ли да излизам с нея дайде някакви съвети моля

Re: help

Цитирай Първоначално написано от nslit
    Привет на всички първо . Така значи направо към проблема... значи наскоро се запознах с едно момиче и излязохме, прекарахме си добре обаче разбрах че ме е харесала много ... но като приятел, а тя е супер красива и има мн яка характер и не искам да "преебавам" нещата с нея ... да продължавам ли да излизам с нея дайде някакви съвети моля
    щом е пиела да излизнете значи им някакви симпатий просто ти трябва да я подбудиш бъди естествен приателство между момче и момиче рано или късно свършва с връзка
    Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...

Супер фен
    Ами щом и на двамата ви е приятно да сте заедно, излизайте си. Времето ще покаже дали отношенията ви ще прерастнат в нещо повече от приятелски. Ако нещо има да се случва, то непременно се случва.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен
    Град
    София
    Съветвам те, да не прибързваш - просто я "подбутни" и ѝ покажи, че имаш симпатии към нея!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Град
    Стара Загора
    Абе ти как разбра че те харесва като приятел?! Нещо не ми се връзва...
    Не може да си напълно сигурен...кажи как разбра,че те харесва само като приятел?
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

От личен опит .. Тя те харесва след като е излязла с теб!

Излизал съм така с мн момичета и съм мислел ,че сме просто приятели докат оная си е мислилиа само как може да ме Изч*ка!Казвали са ми го приятели , на които се е оплаквала че не съм я харесвал. WTF а ???

Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Съветвам те, да не прибързваш - просто я "подбутни" и ѝ покажи, че имаш симпатии към нея!
    yeah..
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Цитирай Първоначално написано от teo96
    Не може да си напълно сигурен...кажи как разбра,че те харесва само като приятел?
    Ами виж сега значи тя една обща приятелка ни запозна а те са добри приятелки и си споделят всичко и тя ми каза че е казала така а не вярвам да ме лъже

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    продължавайте да излизате,явно само,като приятели
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от nslit
    Цитирай Първоначално написано от teo96
    Ами виж сега значи тя една обща приятелка ни запозна а те са добри приятелки и си споделят всичко и тя ми каза че е казала така а не вярвам да ме лъже
    Хм...нали знаеш че на хората не може да се вярва...все пак посближете се малко,и тогава виж какво ще стане,може приятелските и чувства да прерастнат в нещо друго...пък можеш и ти да направиш първата крачка!
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си