- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е?
Вярно ли е ,че след първия секс ,менструацията на момичето става по-обилна,защото отворът се разширявал?
Първо след 1вия сексуален контакт -1вата ти менструация е възможно да закъснее .. нормално е ..и след първия път ти идва вече по-малко.. а майка след като роди брат ми и идва още по-малко ..
ноо един съвет...
МАЛКА СИ СПОРЕД МЕН НЕ БЪРЗАЙ![]()
това е моето мнениеуспех :)
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от LovelyGirl
пфф мф тва е .. на мен след 1вия път ми идва по-малко преди 7 плътни дни . вече на 5 няма нищо бях 3 пъти до ся на гинеколог всичко е 6 ти ще кажеш дали неможе да е такахахаа... .пффффффф
ОтворъТ е "направен" от доста еластична тъкан. Има както гладка така и набраздена мускулна тъкан..таа бая годинки ще му трябват да се разшири за да повлияе на течението тиНо всяко правило си има изключения ..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Добре дошла в МИДАТА !![]()
all day... all night... what the fuck?!