- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Субтитри
Здравейте,не съм сиг дали това е подходящия форум за това но тук се събират много хора и се надъвам да ми помогнат..![]()
![]()
Та към въпроса ми..
Значи като изтегля от някъде субтитри и те ми излизат като кръгчета квадратчета и някакви символи...това е всеки път от няколко седмици вече..някаква програма ли трябва или някакви настройки за да си станат отново субб..плсс помогнете мии..
Благодаря ви предварително..!?!![]()
![]()
Женско съм..
Долу в ляво -> start -> control panel -> Regional and language options -> Regional Options и правиш eзика Bulgarian. След това даваш advanced и там правиш езика Bulgarian. Ако не стане значи е от плейъра...
Понеже менюто ми е на бг и не можах да намеря advancedПървоначално написано от Lovefist
![]()
![]()
Женско съм..
Третата отметка:Първоначално написано от dani4ka97100
http://prikachi.com/images/178/2683178z.jpg
да те питам само 1вото ли трябва да е отбелязано(Roman)
Женско съм..
Ами то това мисля, че няма значение, защото по принцип си е отбелязано и не може да се махне. На тебе не ти ли е отбелязано?Първоначално написано от dani4ka97100
Ми то е отбелязано ама имам и мн други отбелязани да не би и от там да тръгва проблема за това попитах..Първоначално написано от Lovefist
да оставя ли само Roman или да го оставя така както си е щото като влязох вс си беше на бг..
Женско съм..
Не мисля, че от там тръгва проблема. Остави както си е, не ги пипай другите. Казах ти кое е главното което трябва да направиш - на първата и третата отметка от Regional and language options езика трябва да направиш Bulgarian...Първоначално написано от dani4ka97100
направих това което ми каза дръпнах е сега едни суб и ето ти началото от тях..
Rar!
Женско съм..
пфф знаците не излезнаха..
Женско съм..
Хмм, сигурна ли си че си направила точно какво ти казах? Да не би да си дала "OK" вместо "Apply" ? Защото ако си дала "Apply" би трябвало да ти излезе това:
http://prikachi.com/images/372/2683372M.jpg
След което даваш "Yes" и компютъра ти трябва да се рестартира за да може новите настройки да влязат в действие...
аа нее направих вс което ми каза..ии накрая резултат никакъв..:@ :@ :@
някакви други идеии да имаш..
Женско съм..