- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- чио чипс 2 5 и 10 лв
хихихи намерих в чио чипс 2 лв и сега се зарибих.. вие намирали ли сте?
Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )
http://www.chio.bg/ хайде намирали ли сте?
Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )
миналата година намерих 5
не се изказвай неподготвен,прасе
Не съм фен на чипсовете, възможно най - мазното нещо ...
n00bs
Тъпчете се с чипсове, търсете пари и като намерите ги дайте за още чипсове.
СЛАВА!
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
This ^Първоначално написано от WinstonSmith
Също така средно на всеки пети чипс намираш 2 лева(изводът е направен от мои наблюдения на съученици които се тъпчеха със същото нещо миналата година). Това е просто бавно...
да 10 леваКефех се катоо детенце на близалка..
![]()
![]()
Женско съм..
намерих котка
то густо, то пусто
Помня,че преди 2 години имаше няква играя дето има само едната част от парите,и намерих едната част от стотачката и яко се зарибих,всеки ден само чипсовеи така намерих 5 пъти само едната част от стотачката и мои приятели също намираха само тази част...и в крайна сметка кво стана...само надебелях 4 кила...
![]()
чипсовете са едно от най-най-най-гадните неща ЕВЪР.
драйфа ми се само като си ги представя.
Да, преди години няколко пъти намирах по два лева. Сега гледам да огранича яденето на чипс до минимум и доста рядко го правя.
Храня се здравословно....а чипса определено не е в моето меню.Но се радвам за теб :*
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Докато живеех в България във всеки 3-ти чипс дето си купувах имаше пари![]()
Speed 3 Axela
Нямам желание да се тъпча с такива гадости.. А това с парите си е огромна зарибявка, която те подтиква да купуваш още и още, дори да спечелиш нещо...
Сега ми се дояде чипс![]()
Ние ежедневно дишаме такъв въздух, че едва ли не го виждаме, вие толкова лошо се изказвате за единия чипс. И с орлите да живеем, пак може чат-пат да си позволим и нещо различно от салата.