.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3

маска за дупе

Съжалявам ако има такава тема, но не намерих.
    Та въпроса ми е някой правил ли си е тази маска и помага ли ???
    http://vbox7.com/play:59ff9ad1
    Аз пробвах с какво ли не слаба съм, но пак имам целулит и лятото ме е срам да тръгна с къси панталони по улиците камо ли да отида на плаж Ако някой я е правил тази маска може ли да ми каже цялата хума ли трябва да се сложи (или колко г/д лъжици), а кафето с какви лъжици се изметрева момичето казва само 7-10 лъжици, но не утичнява какви супени или чаени . Писах и ЛС във вбокс преди доста време и не ми отговори
    Моля ви помогнете пробвала съм и с масажи сама вкъщи но нищо не става, а нямам толкова пари за да ги харча по професионални масажи и т.н.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    м дам интересна тема ще я следя
    Hostis Honori Invidia

Град
    Пловдив<3
    айде бе хора вие вече ме отчаяхте напълно

Еми аз от тази маска си правя душ гел. Смесвам кафе с прясно мляко, да стане на каша и го изсипвам в празна тубичка от душ гел като не го пълня до горе г/д гледам да е 1/2 "пръста" над половината и накрая допълвам с душ гел. Слагам душ гел, за да може да пяни до като го нанасям, но вие може и да не слагате. Използвам го всеки път когато се къпя и съм мн. доволна. Мирише много приятно. То даже става и за ексфолиянт за тяло. Кожата ми се почиства мн. добре и след това е мека. Тази процедура я правя отдавна (не мога да каже колко точно) и забелязвам, че има ефект, но е минимален още. Пробвай те и вие.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Интересно ми се вижда, мисля да пробвам...

Re: маска за дупе

Цитирай Първоначално написано от whitebunny
    Аз пробвах с какво ли не слаба съм, но пак имам целулит и лятото ме е срам да тръгна с къси панталони по улиците камо ли да отида на плаж
    Да , аз пробвах .. правих я там 2-3 седмици пък се отказах..
    Не видях ефект..
    По - добре вземи да спортуваш.. аз така направих.. и аз съм слаба , но и аз имах..
    Ако ще я правиш тази маска.. не разчитай само на нея , смисъл трябва да се ограничаваш И от сладкото..
    Забравих да кажа , че.. за целулит трябва да пиеш много вода и често да ' разтриваш ' областта с мляко за тяло или нещо , което е влажно..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    Пловдив<3

Re: маска за дупе

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Цитирай Първоначално написано от whitebunny
    Аз пробвах с какво ли не слаба съм, но пак имам целулит и лятото ме е срам да тръгна с къси панталони по улиците камо ли да отида на плаж
    Да , аз пробвах .. правих я там 2-3 седмици пък се отказах..
    Не видях ефект..
    По - добре вземи да спортуваш.. аз така направих.. и аз съм слаба , но и аз имах..
    Ако ще я правиш тази маска.. не разчитай само на нея , смисъл трябва да се ограничаваш И от сладкото..
    Забравих да кажа , че.. за целулит трябва да пиеш много вода и често да ' разтриваш ' областта с мляко за тяло или нещо , което е влажно..
    от сладко вече се ограничавам 2-3 месеца за водата знам но ми е малко некомфортно в училище всяко междучасие да ходя до тоалетна за това спрях да пия вода на всеки кръгъл час
    Благодаря на всички където отговорихте

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Вода и тичане - мен само това ме спасява.
    Не мога да видя клипчето, защото не ми се отваря в-бох, но ако е тази с кафето - да и аз съм чувала за нея и приятелки са ми казвали че помага малко, но не съм я пробвала лично.

А защо не си купуваш сутрин едно малко шишенце с вода и после да си го допълниш само, и така винаги ще си го носиш с теб?
    Трябва да пиеш много вода - 2 литра поне
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Една приятелка си прави тази маска от лятото и казва, че има ефект, но се иска постоянство разбира се.
    Тя го прави 2 пъти в седмицата.
    И аз мисля да пробвам.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Вода и тичане - мен само това ме спасява.
    Не мога да видя клипчето, защото не ми се отваря в-бох, но ако е тази с кафето - да и аз съм чувала за нея и приятелки са ми казвали че помага малко, но не съм я пробвала лично.

А защо не си купуваш сутрин едно малко шишенце с вода и после да си го допълниш само, и така винаги ще си го носиш с теб?
    Трябва да пиеш много вода - 2 литра поне
    аз така правех преди, но ми е малко некомфортно да ходя всяко междучасие до тоалетна (малко са мръснички тоалетните в у-ще) особено когато съм неразположена ако съм си в нас няма никакъв проблем сега събота и неделя си пия но само 2 дена в седмицата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си