.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

ученолюбиви ли сте?

Как се става ученолюбив,какво правите по цял ден освен че учите,остава ли ви време за всичко.Аз примерно съм студентка,но искам хем да съм умна,хем ме мързи да уча и се чудя имаме няколко в курса колежки дето зубрат като побъркани,а аз 3 реда не мога да запомня,трудно ми е,как да стана по-ученолюбива,като имам планове за бъдещето си и те са свързани с много учене,понеже професията която искам да работя е такава

Супер фен Аватара на Di
    не съм
    уча това което ми е интересно
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    В момента уча главно за кандидат-студентски изпити, български език и литература и нищо друго.. тотално всичко съм пренебрегнал, и после много ще съжелявам. Но иначе си падам ученолюбив, поне до 10 клас.. после 11 клас става голяма тъпня, 12 още по-голяма..
    Вафла..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не съм. Предмети като химия, физика, информатика са ми напълно непотребни, не намирам смисъл да ги уча.

И те съветвам да си промениш плановете, щом това, което искаш изисква много учене а на теб не ти се учи.

Супер фен Аватара на Lian4ety
    До сега никога не съм обичала да уча, но тази година започнах да се стягам поради причината, че ми трябва диплома. До колкото до ученолюбивството ако мога да се изразя така ;д аз мисля,че трябва да имаш хъс и конкуренция. Например в класа ми в момента има 6-7 човека, които си учат много и някак не ми се иска да съм от глупавите, а да се вписвам при умните и да казват е вижте колко много знаят, пък и не само до комплименти и т.н то не може по всичко да си на 6, но се занимавай с това което ти е интересно. По другите предмети среден успех и така
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    то да си умен не значи да се спукваш да учиш... аз уча това, което ми е на сърце.. и в което намирам смисъл в бъдеще..

Мега фен Аватара на ameli
    Не уча. Достатъчно ми е да си напиша домашното и пак изкарвам високи оценки
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не мога да кажа, че съм ученолюбива. Уча, когато сметна че даден предмет ще ми е от полза занапред и гледам да си схвана нещата, а не просто да назубря... По останалите предмети скалъпвам среден успех
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Не уча. Достатъчно ми е да си напиша домашното и пак изкарвам високи оценки
    Прдедполагам че си малка. Най0много 7-8 клас. По-нагоре не е точно така.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Всъщност,не.Имам доста високи оценки ,обаче у дома си пиша домашните и уча половин час.Иначе през останалото време съм навън с приятели,на компа,гледам ТВ,слушам музика и т.н.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Омг, НЕ съм ученолюбива хич не обичам да уча, но пак оценките ми са горе-долу добри. Много ясно, че не прекарвам цялото си време в учене, понякога уча- понякога не. Живот си живеяя.

Уча ,защото се налага, но не ми доставя удоволствие.

Град
    Ивагакуре
    В никакъв случай.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Супер фен
    НЕ!..
    Винаги съм учил само за следващия ден ако трябва за да изкарам някоя оценка и така...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Мега фен Аватара на Infinity
    Не мога да кажа , че да уча ми е неприятно.
    Имам си любими предмети , по които уча с голямо удоволствие , имам и такива , по които уча малко по-трудно , но пък се старая повечко и пак си изкарвам добри оценки.
    Абе , да чукна на дърво не съм имала проблеми с ученето , поне до момента.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ако някой урок ми е интересен иначе не обичам да уча
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Според мен половината което уча няма да ми е потребно в живота и не се напрягам да го уча. Уча това,което ми харесва и ми е интерсно.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    то да си умен не значи да се спукваш да учиш... аз уча това, което ми е на сърце.. и в което намирам смисъл в бъдеще..
    И аз така.Уча по-усилено по нещата,които са ми интересни,а по останалите предмети гледам повече да запомня в час и това ми стига да се справям.Имам време за всичко-забавления,спорт.. 10 клас съм

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна
    определено не съм ..

Град
    Плевен
    по нито един предмет не съм .. освен един

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

о, не изобщо-за пример:имам от 2 месеца време и трябва да науча "На прощаване" и още не съм,а последен срок днес,ще видим ко ще стане
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си