- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ученолюбиви ли сте?
Как се става ученолюбив,какво правите по цял ден освен че учите,остава ли ви време за всичко.Аз примерно съм студентка,но искам хем да съм умна,хем ме мързи да уча![]()
и се чудя имаме няколко в курса колежки дето зубрат като побъркани,а аз 3 реда не мога да запомня,трудно ми е,как да стана по-ученолюбива,като имам планове за бъдещето си и те са свързани с много учене,понеже професията която искам да работя е такава
не съм
уча това което ми е интересно![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
В момента уча главно за кандидат-студентски изпити, български език и литература и нищо друго.. тотално всичко съм пренебрегнал, и после много ще съжелявам. Но иначе си падам ученолюбив, поне до 10 клас.. после 11 клас става голяма тъпня, 12 още по-голяма..![]()
Вафла..
Не съм. Предмети като химия, физика, информатика са ми напълно непотребни, не намирам смисъл да ги уча.
И те съветвам да си промениш плановете, щом това, което искаш изисква много учене а на теб не ти се учи.
До сега никога не съм обичала да уча, но тази година започнах да се стягам поради причината, че ми трябва диплома. До колкото до ученолюбивството ако мога да се изразя така ;д аз мисля,че трябва да имаш хъс и конкуренция. Например в класа ми в момента има 6-7 човека, които си учат много и някак не ми се иска да съм от глупавите, а да се вписвам при умните и да казват е вижте колко много знаят, пък и не само до комплименти и т.н то не може по всичко да си на 6, но се занимавай с това което ти е интересно. По другите предмети среден успех и така![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
то да си умен не значи да се спукваш да учиш... аз уча това, което ми е на сърце.. и в което намирам смисъл в бъдеще..
Не уча. Достатъчно ми е да си напиша домашното и пак изкарвам високи оценки![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не мога да кажа, че съм ученолюбива. Уча, когато сметна че даден предмет ще ми е от полза занапред и гледам да си схвана нещата, а не просто да назубря... По останалите предмети скалъпвам среден успех
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Прдедполагам че си малка. Най0много 7-8 клас. По-нагоре не е точно така.Първоначално написано от ameli
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Всъщност,не.Имам доста високи оценки ,обаче у дома си пиша домашните и уча половин час.Иначе през останалото време съм навън с приятели,на компа,гледам ТВ,слушам музика и т.н.
Омг, НЕ съм ученолюбива![]()
хич не обичам да уча, но пак оценките ми са горе-долу добри.
Много ясно, че не прекарвам цялото си време в учене, понякога уча- понякога не. Живот си живеяя.
![]()
![]()
В никакъв случай.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Не мога да кажа , че да уча ми е неприятно.
Имам си любими предмети , по които уча с голямо удоволствие , имам и такива , по които уча малко по-трудно , но пък се старая повечко и пак си изкарвам добри оценки.
Абе , да чукна на дърво не съм имала проблеми с ученето , поне до момента.![]()
To infinity and beyond.
Ако някой урок ми е интересен иначе не обичам да уча![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Според мен половината което уча няма да ми е потребно в живота и не се напрягам да го уча.Уча това,което ми харесва
и ми е интерсно.
И аз така.Уча по-усилено по нещата,които са ми интересни,а по останалите предмети гледам повече да запомня в час и това ми стига да се справям.Имам време за всичко-забавления,спорт.. 10 клас съмПървоначално написано от Tempest
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
по нито един предмет не съм .. освен един![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
о, не изобщо-за пример:имам от 2 месеца време и трябва да науча "На прощаване" и още не съм,а последен срок днес,ще видим ко ще стане![]()
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче