- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- да ми препоръчате някакъв фон дьо тен
какъв фон дьо тен ползвате и да ми го препоръчате
Аз съм с този и съм доволна от него :![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
^ Тъкмо щях да пиша за този..
И аз съм с него,доволна съм..Нямам
никакви оплаквания..Също така имам
един и на Виши-и от него съм доволна..
Не цапат,покривни са и лицето може
да "диша"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Знам, че сега ще ме нападнат, но и аз си харесвам Мейбълин Афинитон-а. Харесват ми цветовете, формулата, усещането, колко лесно се нанасят и стои някак наистина хубаво. НЯМА фон-дьо-тен, който да ти се слее като втора кожа, винаги ще си личи, но този си личи наистина малко, освен ако не прекаляваш де.
Имала съм наистина много, и все различни, с хубави отзиви, и хубави реклами, и Виши на два пъти, но този някак най-ми пасна.
Лоши черти : не е подходящ за лятото и за мазна кожа, по-скоро за суха към нормална.
Обаче според мен толкова много теми точно за фон-дьо-тени са излишни, трябва да отидеш, пробваш, търсиш, докато накрая намериш подходящия за ТЕБ, защото няма как на всички да им стои по един и същ начин.Експериментирай =]
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
И аз съм с минералния Афинитон и съм довона![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз имам на Есенс и на Манхтатън матиращия и от двата съм много доволна,но на всеки му стой по разлиен начин![]()
И аз съм с Афинитон и нямам оплаквания,наистина не си личи чак толкова много![]()
Уха,този Афинитон трябва да стане фдт на форума![]()
Не съм го ползвала,затова не мога да дам отзиви.
На теб за каква кожа ти трябва?
Мазна/смесена/нормална/суха?
Не е зле да кажеш за какво кожа искаш , защото така никой не може да ти препоръча.![]()
To infinity and beyond.
Аз съм с матиращия на Манхатън.Много съм доволна!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз съм с Дермакол. Предпочитам да залагам на професионалните продукти.
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...1t:429,r:0,s:0 ползвам само този
Аз съм с този :
http://darudar.org/var/files/img/c2/...e3bff9_600.jpg
На Avon е, но няма значение. Много съм доволна. Преди това ползвах Helathy Mix и той беше много добър. Покривни са и много лесно се нанасят и двата, а и като цена са еднакви горе-долу.
Аз съм с този и съм доволна
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
На каква цена е и колко часа издържа г/д?Първоначално написано от StolenBliss
Ами в България мисля, че го виждах за около 19-20 лева там някъде. Иначе издържа различно то си зависи малко и от времето, ако е по студено издържа повече и така и от кожата също зависи, затова съжалявам не мога да ти дам точен отговор на тоя въпрос щото е много относително
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз от Сити център-а со го взех за 18. Издържа си ми цял ден, не става на петна...
Ох,момичета кажете ми точно как да си избера фон дьо тен..Вече за 3 път си купувам и не улучвам цвета си.Слагам на лицето си преди да си го купя,добре ми стои,но не знам от светлината ли от какво като си го сложа вкъщи ми стои като маска и си личи много.Взех си последния път този на Мейбълин най-светлия и пак ми стои като маска..Не знам какво да правя вече..Кожата ми е доста светла,мисля че е нормална,не е суха.Някакъв съвет ?
буржоа фон дьо тен healthy mix много е хубав
Това което не ме убива ме прави по - силна !
max factor second skin имам номер 80,но от лятото съм избледняла и сега ми е тъмен.Лесно се разнася.Стои ми цял ден,а кожата ми е смесена.Предлагам ти само ако си взимаш фон дьо тен да си земеш или някакъв немазен крем или направо основа.