.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Голям фен Аватара на gugenceto2
    Аз съм на 16 и не съм правила и кво???Не съм намерила правилният човек.А то да правиш секс на 13 само за да не си смотаняк е пълна глупост!!!Все пак човек го прави когато е готов затова не трябва да се подиграваме на някой които не са правили секс!Всеки сам си решава кога да го направи!!Това си е лична работа!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от stelSs21
    bybz , не съм питала пра баба ми на колко са е е*ала за пръв път, ама е родила дядо ми на 15-16.
    Зак'во говорим тогава
    Някои хора тука просто си нямат
    друга работа, нито са се осведомили
    нито нищо ... ама дрънканица да има.

И не знам кой ми четеше лекция как да говоря.
    И к'во като съм момиче, различавам ли се
    с нещо освен с това, че нямам орган навън
    от момчетата?!
    Гледай да не се почувствам дискриминирана

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    bybz , не съм питала пра баба ми на колко са е е*ала за пръв път, ама е родила дядо ми на 15-16.

Баси, момиче си, как може такъв език бее... майко.. същото важи и за bybz.
    Държи за естествено момичето, нещо което те съветвам и ти да направиш

Много знаеш ти дали се държи естествено...Нито я познаваш на живо, нито мен...Просто за мен е грозен такъв език за момиче и ще си изказвам мнението.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mkio
    Забелязвам, че всяка втора тема тук е по този въпрос, сякаш всички искат да ни покажат колко високо морални са, като не са правили секс на 13-14-15 и т.н
    Не ме интересува другите на колко са започнали да правят секс, всеки сам решава, аз решавам за себе си
    направо я зокова! и аз съм на това мнение ще правиме секс на колкото си искаме

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend

Баси, момиче си, как може такъв език бее... майко.. същото важи и за bybz.
    Държи за естествено момичето, нещо което те съветвам и ти да направиш

Много знаеш ти дали се държи естествено...Нито я познаваш на живо, нито мен...Просто за мен е грозен такъв език за момиче и ще си изказвам мнението.
    Млък

Това е уникална тъпотия да правиш секс на 13 и после да ходиш и да се фукаш на приятелчетата: АааАааа, брато наеш кво бе, вчера е*ах една ... И какво много мъж ли се чустваш, сигурно още лютеница по устата има тръгнал да прави секс ... Много ме е яд на такива ... В най-лошия случей, ако си такъв е*ач, най-рано 15,16

Mario95, не си бръсна краката ... На бившата ми и харесваше да имам косми там щото не са дълги и не са гъсти. На мене не ми пука ако на някой, за който ми пука му пречат ще ги махна, все ми е тая... И това, че не съм правил до момента секс не означава, че съм импотентен, напротив в това отношение съм си съвсем нормален... Просто не бих тръгнал с момиче с мисълта да я изчукам и не бих оправил всяка, която иска това от мене и от кога това е лошо ?
    пп. Мисълта ми е такава, че секс занапред в живота ми определено няма да ми липсва, така че дали ще изгубя 1 или 2 години без секс 1 път направя ли го после ще наваксам доста сериозно...

Цитирай Първоначално написано от Saphire
    Mario95, не си бръсна краката ... На бившата ми и харесваше да имам косми там щото не са дълги и не са гъсти. На мене не ми пука ако на някой, за който ми пука му пречат ще ги махна, все ми е тая... И това, че не съм правил до момента секс не означава, че съм импотентен, напротив в това отношение съм си съвсем нормален... Просто не бих тръгнал с момиче с мисълта да я изчукам и не бих оправил всяка, която иска това от мене и от кога това е лошо ?
    пп. Мисълта ми е такава, че секс занапред в живота ми определено няма да ми липсва, така че дали ще изгубя 1 или 2 години без секс 1 път направя ли го после ще наваксам доста сериозно...

МАШИИНААА ... Бог трябва да е с теб за да наваксваш доста сериозно... хаха АМИН

хаха ти си първия който ме подценява ама какво да се прави ... Не се познаваме

хаха ти си първия който ме подценява ама какво да се прави ... Не се познаваме

Saphire не приемай всичко лично бее ! Всичко е в кръга на шегата, не съм се регистрирал за да се заяждам с някой... Предпочитам да си помагаме един на друг от колкото да си говорим кой, кой познава, ако ме разбра : )))))

cool съм

cool съм

радвам се

Някои си мислят че като са правили секс преди приятелите си са велики.По-добре да се изчака но да е с правилния човек поне първия път за да не станат грешки .А тези на по 13-14 които вече са правили явно много бързо се опитват да пораснат.Има си време за всичко !

Цитирай Първоначално написано от excuseme
    Някои си мислят че като са правили секс преди приятелите си са велики.По-добре да се изчака но да е с правилния човек поне първия път за да не станат грешки .А тези на по 13-14 които вече са правили явно много бързо се опитват да пораснат.Има си време за всичко !

+1

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от excuseme
    +10000000000000000000000000000000

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си