- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли някой който да е под 14 и да не е праил секс...
Аз съм на 16 и не съм правила и кво???Не съм намерила правилният човек.А то да правиш секс на 13 само за да не си смотаняк е пълна глупост!!!Все пак човек го прави когато е готов затова не трябва да се подиграваме на някой които не са правили секс!Всеки сам си решава кога да го направи!!Това си е лична работа!![]()
![]()
![]()
![]()
Зак'во говорим тогаваПървоначално написано от stelSs21
![]()
Някои хора тука просто си нямат
друга работа, нито са се осведомили
нито нищо ... ама дрънканица да има.
И не знам кой ми четеше лекция как да говоря.
И к'во като съм момиче, различавам ли се
с нещо освен с това, че нямам орган навън
от момчетата?!![]()
Гледай да не се почувствам дискриминирана![]()
Първоначално написано от TheManTheLegend
Много знаеш ти дали се държи естествено...Нито я познаваш на живо, нито мен...Просто за мен е грозен такъв език за момиче и ще си изказвам мнението.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
направо я зокова! и аз съм на това мнение ще правиме секс на колкото си искамеПървоначално написано от mkio
Това е уникална тъпотия да правиш секс на 13 и после да ходиш и да се фукаш на приятелчетата: АааАааа, брато наеш кво бе, вчера е*ах една... И какво много мъж ли се чустваш, сигурно още лютеница по устата има тръгнал да прави секс
... Много ме е яд на такива
![]()
![]()
![]()
![]()
... В най-лошия случей, ако си такъв е*ач, най-рано 15,16
![]()
Mario95, не си бръсна краката ... На бившата ми и харесваше да имам косми там щото не са дълги и не са гъсти. На мене не ми пука ако на някой, за който ми пука му пречат ще ги махна, все ми е тая... И това, че не съм правил до момента секс не означава, че съм импотентен, напротив в това отношение съм си съвсем нормален... Просто не бих тръгнал с момиче с мисълта да я изчукам и не бих оправил всяка, която иска това от мене и от кога това е лошо ?
пп. Мисълта ми е такава, че секс занапред в живота ми определено няма да ми липсва, така че дали ще изгубя 1 или 2 години без секс 1 път направя ли го после ще наваксам доста сериозно...
Първоначално написано от Saphire
МАШИИНААА![]()
![]()
... Бог трябва да е с теб за да наваксваш доста сериозно... хаха АМИН
![]()
![]()
![]()
хаха ти си първия който ме подценява ама какво да се прави ... Не се познаваме![]()
![]()
![]()
Saphire не приемай всичко лично бее ! Всичко е в кръга на шегата, не съм се регистрирал за да се заяждам с някой... Предпочитам да си помагаме един на друг от колкото да си говорим кой, кой познава, ако ме разбра : )))))
cool съм![]()
радвам се![]()
Някои си мислят че като са правили секс преди приятелите си са велики.По-добре да се изчака но да е с правилния човек поне първия път за да не станат грешки .А тези на по 13-14 които вече са правили явно много бързо се опитват да пораснат.Има си време за всичко !
Първоначално написано от excuseme
+1
+10000000000000000000000000000000Първоначално написано от excuseme
![]()